27 / 04 / 2024

geri dönüşüm katkısı

geri dönüşüm katkısı

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “2013 yılında, geri dönüşüme tabi tutulan atıkların rakamlarını açıkladı. Bakan Güllüce 2013 yılında geri dönüşümden ekonomiye 1,3 Milyar TL destek sağlandı” dedi...

Xs Mühendislik Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xs Mühendislik Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Söylemez tarafından kuruldu.

Toskar Geri Dönüşüm Plastik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toskar Geri Dönüşüm Plastik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tosun ve Süreyya Karadeniz tarafından kuruldu.

Sıradışı Geri Dönüşüm Ve Atık Değerlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıradışı Geri Dönüşüm Ve Atık Değerlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özalp tarafından kuruldu. 

Alga Geri Dönüşüm Metal Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alga Geri Dönüşüm Metal Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Yavaş tarafından kuruldu. 

Bosna Geri Dönüşüm Ve Tarım Hayvancılık İthalat Anonim Şirketi Şubesi açıldı!

Bosna Geri Dönüşüm Ve Tarım Hayvancılık İthalat Anonim Şirketi Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sena Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sena Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavurköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çağıran ve Zahide Ejderha ortaklığında kuruldu. 

Akkayalar Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkayalar Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Elim Kaya tarafından kuruldu. 

Mevsim Geri Dönüşüm Hurda Ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mevsim Geri Dönüşüm Hurda Ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Türksoy tarafından kuruldu.

Avrupa Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Baştürk ve İsmail Atıcı ortaklığında kuruldu.

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zıad    Kabalawı ve Saeed H.S. Mousa ortaklığında kuruldu. 

Dolce İnşaat Elektrik Reklam Otomotiv Geri Dönüşüm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dolce İnşaat Elektrik Reklam Otomotiv Geri Dönüşüm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Gülderen tarafından kuruldu. 

Babacan Geri Dönüşüm Metal Limited Şirketi kuruldu!

Babacan Geri Dönüşüm Metal Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kutbay tarafından kuruldu. 

Almalı Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almalı Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Almalı tarafından kuruldu.

geri dönüşüm katkısı Haberi

geri dönüşüm katkısı

2013 Yılında ne kadar atık toplandığını ve ekonomiye ne kadar katkı sağlandığını Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce açıkladı. Bakan Güllüce yaptığı açıklamada; “Ömrünü tamamlamış 117 Bin ton lastikten 37,5 milyon, 64 Bin ton atık akümülatörden 87,5 milyon, 18 Bin 750 ton atık motor yağından 23 milyon, 10 Bin 648 adet ömrünü tamamlamış hurda araçtan 59 milyon, 1 Milyon 900 Bin ton kâğıt, plastik, cam ve metal ambalaj atığından 1,1 milyar ekonomiye katma değer kazandırılmıştır” dedi.

Bakan Güllüce sözlerine şöyle devam etti: “Ayrıca 232 adet söküm amaçlı gelen gemiden 750 Bin ton hurda ve bu hurdaların geri dönüşümü sonucu elde edilen gelir yaklaşık 720 milyon TL’dir. Buna ilave olarak, çevresel etkileri yüksek olan 526 ton atık pil de toplanarak bertarafı...