19 / 04 / 2024

Geri gönderme Merkezi nedir

Geri gönderme Merkezi nedir

Trakya’nın merkezi Tekirdağ’da Geri Gönderme Merkezi inşa edilecek. Merkezin, Kentin göbeğine inşa edilmek istenmesine tepki gösteren Tekirdağlılar, demografik yapının değişeceği endişesini taşıyor.

Çanakkale Ayvacık'a Geri Gönderme Merkezi inşa edilecek!

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'nde, kaçak yollardan Türkiye'ye giriş yaparken ya da farklı bir ülkeye geçmeye çalışırken yakalanan kaçaklar için 400 kişilik modern "Geri Gönderme Merkezi" inşa ediliyor.

Çanakkale Geri Gönderme Merkezi'nin inşaatı başladı!

Yurtdışından Avrupa’ya irtica etmek isteyenlerin Ege’de geçiş noktalarından biri olan Çanakkale Ayvacık’ta yapılması planlanan Geri Gönderme Merkezinin inşaatına başlandı.

Güncelleme ile WhatsApp'tan HD Fotoğraf Göndermek Artık Mümkün!

WhatsApp kullanıcıları için sevindirici bir haber var! Son gelen bilgilere göre, iOS ve Android beta sürümlerinde WhatsApp kullanıcılarına HD fotoğraf gönderme imkanı sunuluyor. WABetaInfo'nun iddiasına göre, bu özellik bazı beta tester'lara sunulmaya başlanmış durumda.

Güvenlik özellikleri ile donatılmış Ford Transit Custom Mayıs ayı zammı ne kadar?

Ford Transit Custom, sürücü ve yolcuların konforu için birçok özellik sunar. Bunlar arasında arka park sensörleri, geri görüş kamerası, hız sabitleyici, yol bilgisayarı, klima, elektrikli camlar ve diğer özellikler yer alır. 09 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Web3 interneti teknoloji devlerinden geri almayı hedefliyor

Sıradan kullanıcılara daha fazla güç verecek merkezi olmayan bir internet versiyonu fikrini kapsayan çok fazla yanıltıcı bilgi var. İşte bunu yapmamamız için bilmemiz gerekenler.

Yeni Fiesta göz kamaştırıyor! Ford Fiesta 13 Ekim 2022 fiyat listesi

Yeni Ford Fiesta; Seçilebilir Sürüş Modları, Geri Görüş Kamerası ve pek çok yeni özelliğiyle şehirde sürüş deneyimine yeni bir keyif katıyor. Eylül ayında zam yapmayan Ford, yeni Fiesta için zam kararı aldı.

Adalet Bakanı Bozdağ'dan son dakika kira açıklaması: Tamamını arabulucuya göndermekte kararlıyız!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ son zamanlarda sık sık gündeme gelen kiralar ile ilgili açıklama yaptı. Bakan Bozdağ açıklamalarında kira ihtilaflarının tamamını arabulucuya gönderme konusunda kararlı olduklarını söyledi.

Güldür Güldür'ün Nebati skecine bakandan olay gönderme! Sosyal medyadan bakın ne açıklaması yaptı?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Türkiye'deki enflasyon ve zamlarla ilgili söylediği sözler ve yaptığı ekonomik tespitler Güldür Güldür Show'a skeç konusu oldu. Bakan Nebati, televizyonda izlediği sekeçle ilgili sosyal medyadan sürpriz bir açıklama yaptı.

Aspendos Arena Gösteri Merkezi mühürlendi!

Antalya'da, Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun gösterilerinin sahnelendiği Aspendos Arena Gösteri Merkezi, belediye tarafından mühürlendi.

Büyük Gölbaşı Merkezi projesi 9 etapta bitirilecek!

Gölbaşı Belediyesi 2020 ve 2021 planlamalarını anlatan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Büyük Gölbaşı Merkezi projesinin detaylarını paylaştı.

Sezen Aksu'nun evinin güzellik merkezine dönüşmesine izin yok!

Minik Serçe Sezen Aksu, İstiklal Marşı'nın yazarı Mehmet Akif Ersoy'un Beylerbeyi'nde bir dönem yaşadığı evini satın alarak güzellik merkezi işletmeciliği yapan Safiye Turan’a kiralamıştı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Güzellik merkezi olmasına müsaade edemeyiz” diye konuştu.

Mehmet Âkif Ersoy’un evi güzellik salonu oldu!

İstiklal Marşı’nın yazarı Mehmet Âkif Ersoy’un Beylerbeyi’nde 11 ay ikamet ettiği evinin güzellik merkezi olarak kullanıldığı ortaya çıktı. Sezen Aksu, 2011 yılından beri evin sahibi.

Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin yapımı yeniden başladı!

Kentsel dönüşümden, altyapıya, sosyal belediyecilik hizmetlerinden yatırımlara kadar birçok hizmet sunan Mamak Belediyesi, yapımı durdurulan Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin inşaatına yeniden başlandı. 

Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin ihalesi Mayıs'ta yapılacak!

Yangında kullanılamaz hale gelen Mamak'taki Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin ihalesi Mayıs ayında gerçekleştirilecek.

Antalya Dijital Gösterim Merkezi'nde Kanal İstanbul tanıtılacak!

Turizm şehri Antalya'ya Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca Dumlupınar Bulvarı üzerinde gerçekleşen Dijital Gösterim Merkezi açılışa hazırlandı.

Geri gönderme Merkezi nedir Haberi

Geri gönderme Merkezi nedir

Avrupa Birliği ile 3 milyon avro karşılığında imzaladığı Geri Kabul Anlaşmasını imzalayan AKP, Türkiye’nin pek çok şehrinde Geri Gönderme Merkezi inşa edilmesine hız verdi. Demografik yapıyı bozacağı ve güvenlik endişesiyle kentlerinde mülteci kampı yapılmasına karşı çıkan halka rağmen Maraş ve Sivas’ta kamp hazırlıklarını tamamlayan AKP, şimdi de Tekirdağ’da kentin tam merkezinde Geri Gönderme Merkezi’nin hayata geçirilmesi için girişimlerini yoğunlaştırdı. Birçok kentte olduğu gibi burada da mülteci merkezini oldubittiye getiren AKP, merkeze ilişkin plan ve projelerini çoktan tamamladı. Merkezin, Süleymanpaşa İlçesi Gündoğdu Mahallesi’nde 211 ada 93 parsel üzerinde inşa edilmesi planlanıyor. Merkezin hemen yanı başına da 112 Acil Çağrı Merkezi inşa edilecek.


Mülteci merkezi planını yargıya taşıyan CHP’li yerel temsilciler, Maraş ve Sivas’taki halk gibi demografik yapının değişmesinden, kentteki huzurun bozulmasından...