20 / 04 / 2024

Gersan R-Zao faaliyetleri

Gersan R-Zao faaliyetleri

Gersan Elektrik Rusya’daki bağlı ortaklığı Gersan R-Zao'nun ticari faaliyetlerine, Rus yetkili kurum tarafından yapılan denetleme sonucu şirketin genel çevre düzenlemelerine uymadığı gerekçesiyle 60 gün süre ile ara verildiğini açıkladı.

Konut satışında karmaşa! Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Son 5 yılda KKTC'de yabancıların inşaat sektöründeki faaliyetleri oldukça dikkat çekiyor. İngiltere, İran, Rusya, Polonya, Ukrayna ve İsrail’den on binlerce yabancı uyruklunun KKTC’de dev araziler aldığı ortaya çıkmıştı. Peki, Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Gayrimenkul sektöründe Ağustos'ta istihdam rekoru kırıldı! Sektörde ücretli çalışan sayısı 12 bin 224 oldu! 

Türkiye'de Ağustos 2023'te "gayrimenkul faaliyetleri" sektöründe ücretli çalışan sayısı 122 bin 224'i buldu ve tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. İşte detaylar...

Diplomasi faaliyetleri küresel piyasalarda umut oldu! Yatırımcılar az da olsa sakinleşti!

İsrail, kuzey sınırında Hizbullah ile çatışmaya başlarken, ABD Dışişleri Bakanı Blinken bir kez daha ülkeye gidiyor. ABD, Katar ve Çin ile temasa geçerken, diplomatik adımlardaki hareketlilik geçen hafta güvenli limanlara yönelen yatırımcıları sakinleştirdi. 

Geleceğin pazarlama trendi: Sanal ve artırılmış gerçeklik!

Sanal ve artırılmış gerçeklik gözlükleriyle yapılan marketing faaliyetleri her geçen gün artıyor. Kısa süre içerisinde kalmayı düşündüğümüz otel odasını bu gözlüklerle oradaymış gibi görebilecek, hatta eşyalara dokunabileceğiz!

Arçelik’ten güneş paneli üretimi konusunda dev adım!

Sürdürülebilirlik faaliyetleri ile sektöründe lokomotif görevi gören Arçelik, yenilenebilir enerji sektöründe önemli bir yatırımı uygulamaya koyarak güneş paneli üretimine başlıyor. İstanbul Beylikdüzü’nde kurulan tesiste, yapay zekâ desteğinde yüksek kaliteli güneş paneli üretilecek.

Kentsel dönüşümde bunlara dikkat edin! Kentsel dönüşüm başvurusu nasıl yapılır? Hemen okuyun!

Kentsel dönüşüm faaliyetleri kapsamında, risk altında kabul edilen yıkılmak yerine deprem yönetmeliğine uygun daha kalıcı yapılar inşa ediliyor. Peki kentsel dönüşümün şartları nelerdir, dönüşüm kira yardımı nasıl, nereden alınır, kira yardımı alma belgeleri neler?

Rızaoğulları Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Rızaoğulları Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Denktaş tarafından kuruldu.

Uas İnşaat Yapı Ve Dış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Uas İnşaat Yapı Ve Dış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Rızaoğlu tarafından kuruldu.

İş yeri kısıtlanan veya kapatılana müjde! Beklenen yasa yürürlüğe girdi!

Faaliyetleri kısıtlanan veya kapatılan iş yerlerindeki milyonlarca çalışan için bin 500 lira olan nakdi ücret desteği yürürlüğe girdi. Bu alandaki sektörlerde çalışanlar için toplamda aylık bin 341 lira prim desteği sağlanacak.

Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Rahmi Koç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Atakule GYO sürdürülebilirlik raporu!

Atakule GYO'nun sürdürülebilirlik faaliyetleri gerçekleştirirken, toplumun yaşam kalitesini iyileştirmek amacıyla sürdürülebilirlik raporu yayınlandı. 

İnşaat ve gayrimenkulde kısa vadeli kırılganlıklar yaşandı!

Merkez Bankası uzmanlarının hazırladığı “Covid-19 Salgınının Firma Likiditesine Etkileri” başlıklı çalışmaya göre, kısa vadeli kırılganlıkların sinema, bilgi hizmet faaliyetleri, gıda, mineral madde, enerji, inşaat, gayrimenkul sektörlerinde yaşandı.

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Diyarbakır Bağlar'da hem kentsel dönüşüm hem kentsel yenileme faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor...

Gersan R-Zao faaliyetleri Haberi

Gersan R-Zao faaliyetleri

Gersan Elektrik’in Rusya’daki bağlı ortaklığının ticari faaliyetleri Rus makamlarca 60 gün süreyle durduruldu.


Şirketten Cuma akşamı KAP’a yapılan açıklamada, Kaliningrad Ekonomik Serbest Bölgesi'nde kurulu Gersan R-Zao'nun üretim tesisinde Kaliningrad Bölgesi Çevre Denetimi ve Gözetimi Şubesi tarafından yapılan denetim neticesinde, daha önce bir ihbar ve uyarı yapılmadan, genel çevre düzenlemelerine uyulmadığı gerekçesiyle 60 gün süre ile ticari faaliyetine ara verilmesi kararının iletildiği belirtildi.


Söz konusu tesisin gerekli tüm yasal yatırım onaylarına sahip olduğu belirtilen açıklamada, talep edilen eksikliklerin hemen düzeltildiği ve faaliyetlere devam edilmesi konusunda gerekli başvuruların Pazartesi günü yapılacağı ifade edildi.


Açıklamaya göre, Gersan Elektrik’in dokuz aylık dönemdeki net satışlarının yaklaşık yüzde 6'sını oluşturan Gersan R-Zao'nun üretim tesisinin faaliyetlere geçici bir süre ara vermesinin şirket bilançosu üzerinde önemli bir etkisi...