25 / 04 / 2024

Gerze plaj

Gerze plaj

SİNOP'un Gerze Belediye Başkanı Belovacıklı, "Yıllardır ilçemizin turizm açısından en büyük sıkıntısı plaj eksikliğiydi. Cayvaaltı mevkiinde başladığımız plaj çalışmaları ile kısa süre içerisinde ilçemize iki adet plaj kazandırmış olacağız" dedi.

Gerze'ye yeni plaj geliyor!

SİNOP'un Gerze Belediye Başkanı Belovacıklı, "Yıllardır ilçemizin turizm açısından en büyük sıkıntısı plaj eksikliğiydi. Cayvaaltı mevkiinde başladığımız plaj çalışmaları ile kısa süre içerisinde ilçemize iki adet plaj kazandırmış olacağız" dedi.

Sinop Büyük Gerze Plajı tamamlandı!

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, bayram tatilinde yapımına başlanmış ve çevre düzenlemesi bitirilerek halkın hizmetine sunulan Büyük Gerze Plajı hakkında bilgi verdi.

Antalya'ya ikinci kadınlar plajı geliyor!

Antalya'da ilki dünyaca ünlü Konyaaltı sahibinin devamında, kentin Kemer'e çıkış yolu üzerinde Sarısu mesire alanında oluşturulan 'Kadınlar Plajı'nın ikincisi için ihale süreci başladı.

Alanya Uğrak'a kadınlar plajı yapılacak!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da 3’üncü derece doğal SİT alanındaki Uğrak’a yapacağı kadınlar plajı için ihale süreci başladı.

Alanya Fortuna Resort'ta bedensel engelliler için plaj!

Türkiye'nin en önde gelen engelsiz projelerinden Fortuna Resort Spa & Wellness Center'ın ilk etabı kullanıma açıldı. Projede bedensel engelliler için plaj yapıldı.

Muratpaşa Belediyesi'nde Halk Plajı çalışmaları sürüyor!

Muratpaşa Belediyesi, Antalya Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Komisyonu’nca onay verilen 5 noktada, falezlerden denize iniş ve güneşlenme platformunu içeren halk plajı çalışmalarına hız verdi.

Hadise'nin 2 milyon Euro’luk plajında çalışmalar sürüyor!

Hadise, Tilkicik Koyu’nda 2 milyon Euro’ya aldığı arazinin üzerinde yaptırdığı plajın çalışmalarını yerinde inceledi.

Bursa Mesudiye Plajı halk plajı oldu!

Mudanya İlçesi Mesudiye Mahallesinde bulunan Mesudiye plajı Valilik İl Hıfzıssıhha Kurul Kararı ile halk plajı ilan edildi.

Gerze Belediye Meclisi gündeminde yeni imar planı var!

Gerze Belediyesi Haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi.Meclis İmar komisyonundan Mustafa Akbaş’ın ayrılması nedeniyle yerine Yücel Yuvacı’yı yerine seçti.

İztuzu Plajı'ndan tahliye edilen DALÇEV yetkililerinden suç duyurusu!

İztuzu Plajı'nda işgalci olduğu ileri sürülerek Muğla Valiliğinin kararıyla tahliye edilen DALÇEV yetkilileri, suç duyurusunda bulundu.

İztuzu Plajı tahliye edildi!

Muğla Valiliğinin kararı doğrultusunda, DALÇEV AŞ'nin 1 numaralı büfedeki faaliyetleri kolluk kuvveti marifetiyle sonlandırılarak, plaj Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi yetkililerine teslim edildi

DALÇEV, İztuzu Plajı'ndan tahliye ediliyor!

Muğla Valiliği, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın gönderdiği yazı üzerine Muğla’nın Ortaca İlçesi’nin dünyaca ünlü İztuzu Plajı’nda işgalci konumunda olduğu belirtilen DALÇEV jandarma nezaretinde tahliyesine başladı.

İztuzu Plajı için proresto!

İztuzu'nu Koruma Platformu (İKUP) üyeleri, Dalyan Çevre Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin (DALÇEV), İztuzu Plajı'nda faaliyet göstermesini protesto etti.

Gerze plaj Haberi

Gerze plaj

Sinop'un Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, yapımına başlanan yeni plajın müjdesini verdi. Plaj çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Belovacıklı, "Henüz Hurma Dibi mevkiinde başlattığımız halka açık ücretsiz plajımızı olumsuz hava koşullarından dolayı tamamlanması biraz gecikti. Ancak havaların düzelmesiyle birlikte çalışmalarına başladığımız plajımızı çok kısa sürede hizmete sunacağımızı bildirmek isterim. Yıllardır ilçemizin turizm açısından en büyük sıkıntısı plaj eksikliğiydi. Bugün Cayvaaltı mevkiinde başladığımız plaj çalışmaları ile kısa süre içerisinde ilçemize iki adet plaj kazandırmış olacağız. Halkımızın isteği bizler için emirdir. Büyük titizlik ve planlar doğrultusunda devam eden çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayıp plaj hasreti çeken tüm vatandaşlarımızın hizmetine açmayı planlamaktayız. Vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun"...