25 / 04 / 2024

Gerze yeni plaj

Gerze yeni plaj

SİNOP'un Gerze Belediye Başkanı Belovacıklı, "Yıllardır ilçemizin turizm açısından en büyük sıkıntısı plaj eksikliğiydi. Cayvaaltı mevkiinde başladığımız plaj çalışmaları ile kısa süre içerisinde ilçemize iki adet plaj kazandırmış olacağız" dedi.

Yaşar Çilkız'dan Dalyan'a yeni otel!

İşadamı Yaşar Çilkız, "Dalyan’da Ali Bostan Plajı’nda yeni bir otel inşaatına başladım. 33 bin metrekarelik alanda 180 yataklı olacak. Termal ağırlıklı hizmet verecek" dedi...

Antalya'ya 3 yeni plaj!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'daki kadınlar plajı sayının, 3 yeni ilave plajla 4'e çıkartılacağını dile getirdi.

Gerze Adliyesi için yeni hizmet binası yapılacak mı?

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a Gerze Adliyesi'nin yeni bir hizmet binasına taşınıp taşınmayacağını sordu..

İzmir'e yeni plaj geliyor!

İzmir Büyükşehir ve Urla Belediyesi işbirliğiyle gerçekleşen “Zeytinalanı Sahil Düzenlenmesi” son sürat devam ediyor. İnşaatın başladığı sahilde deniz ve kıyı arasındaki beton istinat duvarları yapılmaya başlandı.

Gerze'de Mimar Estetik Komisyonu kuruldu!

Gerze Belediyesi bünyesinde özel proje alanı içerisinde yapılacak olan Tip Projelerin geliştirilmesi, değiştirilmesi ve yeni projeler üretilebilmesi için mimari estetik komisyonu kuruldu.

Ünlü milyonerler Malibu'daki Carbon Plajı'ndan ev alıyor!

ABD'nin en gözde plajlarından birisi olan ve Milyarderler Plajı olarak bilinen Carbon Plajı, plaj her geçen gün ABD'nin yeni ünlü isimlerini ağırlamaya devam ediyor.

Alanya Galip Dere Plajı yenilendi!

Yerli ve yabancı misafirlere ücretsiz plaj hizmeti veren Galip Dere Halk Plajı, Alanya Belediyesi tarafından yenilenen yeni hali ile vatandaşların hizmetine sunuldu.

Gerze'ye yeni plaj geliyor!

SİNOP'un Gerze Belediye Başkanı Belovacıklı, "Yıllardır ilçemizin turizm açısından en büyük sıkıntısı plaj eksikliğiydi. Cayvaaltı mevkiinde başladığımız plaj çalışmaları ile kısa süre içerisinde ilçemize iki adet plaj kazandırmış olacağız" dedi.

Sinop Büyük Gerze Plajı tamamlandı!

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, bayram tatilinde yapımına başlanmış ve çevre düzenlemesi bitirilerek halkın hizmetine sunulan Büyük Gerze Plajı hakkında bilgi verdi.

Hatay Arsuz'a 15 yeni sosyal tesis kazandırılacak!

Hatay'ın Arsuz İlçe Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan ve yeni yönetimini makamında konuk etti. Başkan Culha, "15 adet sosyal tesis ve plaj yapımı için projelerimiz hazır" dedi.

Gerze Belediye Meclisi gündeminde yeni imar planı var!

Gerze Belediyesi Haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi.Meclis İmar komisyonundan Mustafa Akbaş’ın ayrılması nedeniyle yerine Yücel Yuvacı’yı yerine seçti.

Antalya'daki plajlar yeni sezona hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı, Kadınlar Plajı ve Beldibi 1 Atatürk Parkı Plajı yeni sezona hazır

Sarımsaklı Plajı imara mı açılıyor?

Büyükşehir yasasıyla kapatılan ve Balıkesir Belediyesi’ne bağlanan Küçükköy’de, kumsalıyla ünlü Sarımsaklı plajı, imara açılma tehlikesiyle karşı karşıya. Sarımsaklı kumsalını yüzde 5 oranında imara açmayı öngören yeni bir proje Bakanlığa sunuldu.

Gerze yeni plaj Haberi

Gerze yeni plaj

Sinop'un Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, yapımına başlanan yeni plajın müjdesini verdi. Plaj çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Belovacıklı, "Henüz Hurma Dibi mevkiinde başlattığımız halka açık ücretsiz plajımızı olumsuz hava koşullarından dolayı tamamlanması biraz gecikti. Ancak havaların düzelmesiyle birlikte çalışmalarına başladığımız plajımızı çok kısa sürede hizmete sunacağımızı bildirmek isterim. Yıllardır ilçemizin turizm açısından en büyük sıkıntısı plaj eksikliğiydi. Bugün Cayvaaltı mevkiinde başladığımız plaj çalışmaları ile kısa süre içerisinde ilçemize iki adet plaj kazandırmış olacağız. Halkımızın isteği bizler için emirdir. Büyük titizlik ve planlar doğrultusunda devam eden çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayıp plaj hasreti çeken tüm vatandaşlarımızın hizmetine açmayı planlamaktayız. Vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun"...