24 / 04 / 2024

Geyve

Geyve

Geyve Gençlik Merkezi’nin temelinin atıldığını duyuran Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni merkez ile tüm Geyveliler’e dönük önemli bir hizmeti daha hayata geçireceklerini vurguladı.

Ayaş-Sapanca hattı İpekyolu'na dönmeye hazırlanıyor!

Ankara-İstanbul arasındaki en kısa ve eğlenceli alternatif olma özelliğini günümüzde de koruyan Ayaş-Sapanca hattı, İpekyolu döneminin parlak günlerine dönmeye hazırlanıyor

Geyve'ye 17 kilometrelik içme suyu hattı kuruluyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon idaresi Geyve ilçesinde içme suyu çalışmalarına başladı. SASKİ Genel Müdürü, "Geyve'yi sağlam altyapıyla buluşturuyoruz. Çalışmalarda sona geldik." dedi.

Geyve'de 9.3 milyon TL'ye 100 adet işyeri!

Sakarya İli, Geyve İlçesi'nde bulunan 100 adet işyeri ve 1 adet arsa Geyve İcra Dairesi tarafından 12 Mart 2015 günü saat 14:00 ile 14:25 arası ihale ediliyor.

Geyve altyapı sistemi için inşaat çalışmaları devam ediyor!

Geyve’nin sağlam ve entegre altyapı sistemine kavuşması adına çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Başkan Toçoğlu, İlçemizde yaklaşık maliyeti 35 Milyon TL olan altyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz, dedi.

Geyve'de ihtiyaç sahipleri için 84 konut yapılacak!

İl Genel Meclisi Şubat ayı üçüncü oturumunda TOKİ tarafından Geyve'nin Doğantepe Köyünde yaşayan fakir ve yardıma muhtaç 84 aileye sosyal konut yapılması konusu gündeme geldi

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Geyve ve Şafak Uçak ortaklığında kuruldu.

Şaban Dişli Sakarya’daki çiftliğini 35.5 milyon TL'ye satıyor!

AKP eski Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye’nin Lahey Büyükelçisi Şaban Dişli, memleketi Sakarya Geyve'de İlimbey Köyü’ndeki çiftliğini, 35.5 milyon TL'ye satıyor... 

Sakarya Geyve Meydanı inşaatında son durum ne?

Geyve heyeti ile bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, Geyve Meydan projesinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yüce açıklamasında, Meydan projesinde kaba inşaatın tamamlandığını dile getirdi. 

Sakarya Geyve'de 23.6 milyon TL'ye satılık fabrika binaları!

Geyve İcra Dairesi, Sakarya Geyve'de bulunan tek katlı kargir havai fişek oyuncak ve kimya fabrika binaları ve tarlasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 23 milyon 668 bin 793 TL olarak belirlendi. 

Sakarya Geyve Meydanı 5 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Geyve Meydanı için 5 Haziran Cuma günü ihaleye çıkacaklarını müjdeledi.

Sakarya'da acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili Geyve ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Geyve Alifuatpaşa’daki MYO binası yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, MYO’nun Alifuatpaşa’daki ek hizmet binasının yenilenmesi için protokol imzaladı.

Sakarya’da spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak inşa ettiğimiz Sapanca Spor Tesisleri de artık açılış için gün sayıyor. Geyve ilçemize de spor tesisi kazandıracağız. İnşallah Sakarya’mızda spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak” dedi.

Sakarya Geyve ve Taraklı'ya 145 milyonluk yatırım!

Sakarya'nın Taraklı ve Geyve ilçelerinde 33 mahalleyi daha sağlıklı su buluşturacak 145 milyonluk projenin kaynak töreni gerçekleştirildi.

Sakarya'daki 45 milyonluk yatırımın temeli atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Geyve’nin 33 mahallesine 45 milyon liralık dev bir yatırım yapıyoruz, bu yatırımın temelini 12 Nisan'da atacağız." dedi.

Sakarya Taraklı ve Geyve'ye 42 milyonluk yatırım!

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada “Taraklı ve Geyve ilçelerimizde 42 milyon liralık yatırım yaparak yeni bir içmesuyu projesini hayata geçiriyoruz." dedi

Sakarya Geyve ve Taraklı'ya 35 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı, toplantıda Geyve ve Taraklı yatırımları masaya yatırıldı.

Sakarya'da iflas eden çiftçi arazisi satıyor!

Sakarya'nın Geyve ilçesinde borçları nedeniyle iflas eden çiftçi, ekip biçtiği arazileri satışa çıkarıyor. Arazileri alanların çoğu da yabancı yatırımlar...

Geyve Haberi

Geyve

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu daha önce de kamuoyu ile paylaşılan Geyve Gençlik Merkezi’nin temelinin atıldığını duyurarak, yeni merkez ile tüm Geyveliler’e dönük önemli bir hizmeti daha hayata geçireceklerini vurguladı.


Altyapı, içmesuyu ve asfalt çalışmalarının sonlandığı Geyve’de Gençlik Merkezi çalışmalarını inceleyen Toçoğlu, “Yeni dönemde tüm ilçelerimize Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezleri kazandıracağımızı duyurmuştuk. Bu kapsamda Geyve’de bir çalışma başlatmış, gerekli projelendirme işlemlerini sonlandırmıştık. Geyve Gençlik Merkezi için ihaleye de çıkmış, projede çalışmaları bir an önce başlatacağımızı açıklamıştık. Hamdolsun yeni merkezimizin temelini attık. Çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İnşa ettiğimiz yeni merkezde sanat ve mesleki eğitim çalışmaları gerçekleştireceğiz. Genç kardeşlerimiz için de çok çeşitli eğitsel aktiviteler planlıyoruz. Geyveli hemşerilerimize, ailelere, yaşlılara, hanım kardeşlerimize, genç ve çocuklara bu yeni merkezimiz vesilesiyle destek...