26 / 04 / 2024

Gezmişler İnşaat

Gezmişler İnşaat

ODE YALITIM A.şž. Yönetim Kurulu Başkanı, İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı, İKMİB Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Turan kimdir

Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Afyonkarahisar Merkez'de yeni 5 yıldızlı otel için start verildi! 400 odalı otel 363 milyon 537 bin TL'ye yapılacak! 

Afyonkarahisar Merkez'de Çakır Mahallesi'nde hayata geçirilecek 400 odalı otel için düğmeye basıldı. 363 milyon 537 bin TL'ye mal olacak projeyi, Çekiçler İnşaat inşa edecek. İşte ayrıntılar...

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Özbey Kardeşler İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbey Kardeşler İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Özbey tarafından kuruldu.

Köroğlu Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Önder Köroğlu tarafından kuruldu.

M Kardeşler İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

M Kardeşler İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yunus Taşcı tarafından kuruldu.

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tahir Güneş ve Yavuz Güneş ortaklığında kuruldu. 

Ertaş Kardeşler İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Kardeşler İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Ertaş tarafından kuruldu.

Eral Kardeşler İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eral Kardeşler İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demir ve Ergün Demir ortaklığında kuruldu.

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti Maltepe'de Ramazan Ergin tarafından kuruldu.

Şale Kardeşler İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Şale Kardeşler İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de Bayram Şale tarafından kuruldu.

Dirençler İnşaat Mermer Prodüksiyon Metal Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Dirençler İnşaat Mermer Prodüksiyon Metal Organizasyon Limited Şirketi Pendik'te Yasin Kılıç tarafından kuruldu.

Erdem Kardeşler İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Kardeşler İnşaat Yatırım Limited Şirketi Arnavutköy'de Erdin Erdem, Erdoğan Erdem ve Hami Erdem ortaklığında kuruldu.

Gezmişler İnşaat Haberi

Gezmişler İnşaat

Orhan Turan Elazığ"da doğdu, evli ve 1 çocuk babasıdır. 1981 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü bitirdi. 1982 yılında Marmara Üniversitesi İşletme Yüksek Lisansı"nı tamamladı. Mezun olduktan sonra ENKA"da profesyonel iş hayatına başlayan Turan 1,5 yıl çalıştıktan sonra askerlik hizmetini yerine getirdi. 1984 yılında iki arkadaşıyla birlikte sektöre girişimci olarak giren Turan 1986 yılında taahhüt faaliyetlerinde bulunmak üzere ODE Yalıtım A.şž. kurdu ve 1990 yılında ithalatçı, 1996"da ise üretici kimliğine kavuşturdu.  

 

IZODER"in kurulmasında aktif rol alan Turan 1997-1999 yılları arası İZODER"in başkanlığını yürüttü. MMO, TTMD, TÜGİAD, TÜSİAD derneklerinde aktif rol alan Turan aynı zamanda İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı, İKMİB yönetim kurulu üyesi. Ayrıca Marmara Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi"nde lisansüstü seviyesine dersler verdi.

...