19 / 04 / 2024

Gianni Versace

Gianni Versace

Havuzu altın kaplama mozaiklerle süslü 10 odalı malikaneye 125 milyon dolar fiyat biçilmişti. Beckham çifti, İtalyan modacının malikanesi için 62 milyon doları gözden çıkardı. Açık artırma 17 Eylül'de..

Gianni Versace’nin öldürüldüğü villa, 125 milyon dolardan satılık!

Gianni Versace’nin 1997’de vurularak öldürüldüğü villa 125 milyon dolardan satışa çıktı

Türk şirket, Avrupa’daki tekstil üssünü kapatıyor! 700 kişi işsiz kalacak!

13 yıl önce Sırbistan’a ilk giden Türk tekstil şirketi olan Jeanci, ülkedeki üretimini sona erdiriyor. İki fabrikada 700 kişiye istihdam sağlayan Jeanci, dünya devleri Cavalli, Fearre ve Versace gibi ünlü markalar için de üretim yapıyordu.

Marka güneş gözlükleri kaçırılmayacak indirim Konyalı Saat’te! Bitmeden koşun! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi!

Güneş gözlüğünü giyiminizin önemli bir aksesuarı olarak kullanıyorsanız bu haber tam size göre. Konyalı Saat, Bvlgari, Dolge Gabbana, Rap Ban, Versace, Vogue kadın güneş gözlüklerinde 2 bin liraya yaklaşan indirimler sunuyor. işte fiyat listesi 

Versace'nin evi otel oldu! 

Ünlü modacı Gianni Versace’nin, girişindeki merdivenlerde suikaste uğradığı Miami’deki ünlü evi Casa Casuarina, otel olarak hizmet vermeye başladı.

Süreyya Yalçın Miami'deki evinin kapılarını 1.5 milyon TL'ye açmadı!

Sosyetik isim Süreyya Yalçın ve eşi Ozan Baran'ın, Amerika-Miami'deki 25 milyon TL'lik malikanesine dünyaca ünlü İtalyan modaevi Versace talip oldu. Yalçın, ise 1.5 milyon TL teklifle evinde yapılacak moda çekimini reddetti.

Vladimir Putin'den Krasnodar Arena'ya tam not!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve FIFA Başkanı Gianni Infantino ESTA Construction tarafından hayata geçirilen Krasnodar Arena'yı ziyaret etti.

Zürih FIFA Dünya Futbol Müzesi açıldı!

FIFA Dünya Futbol Müzesi, yeni FIFA Başkanı Gianni Infantino'nun da katıldığı törenle açıldı.Müzenin bulunduğu "Haus zur Enge" binasının yeniden inşası için ise 110 milyon İsviçre frangı harcandı.

Versace, Primemall Gaziantep'te açıldı!

Gaziantep’in en büyük alışveriş merkezi Primemall Gaziantep, ziyaretçilerini ilklerle buluşturmaya devam ediyor. Versace, alışveriş merkezleri ile ilk defa buluşturduğu konsept mağazasını Primemall Gaziantep’te açtı.

ABM invest Versace Evleri'nin sunumunu yapıyor!

Londra`nin ilk ve tek marka projesi olan VERSACE evlerinin sunumunu ABM invest yapiyor. ABM invest Turk Yatirimcilara Londra`nin ilk marka projesi olan “ VERSACE “ evlerini sunuyor.

Paşabahçe yurt dışındaki ilk mağazasını İtalya'da açtı!

PAŞABAHÇE'nin yurt dışındaki ilk mağazası İtalya'nın tasarım ve modanın şehri olarak bilinen Milano kentinde açıldı. Mağaza Versace, Gucci, Hermes, Louis Vuitton, Armani gibi dünyanın en ünlü markaların bulunduğu bölgede açıldı..

İzocam Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Samir Mamdouh Kasem seçildi!

İzocam Ticaret ve Sanayi A.Ş., 21 Mart 2014 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısında Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Samir Mamdouh Kasem'in Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne ise Gianni Scotti'nin seçilmelerine karar verildiğini bildirdi...

Versace'nin malikanesi otel oldu!

Moda devi Gianni Versace'nin 1992 yılında sadece yenilenmesi için 33 milyon dolar harcadığı malikanesi şu anda otel olarak hizmet veriyor. Bir gece konaklamanın kişi başı bedeli ise 2 bin 300 dolardan başlıyor...

Versace'nin malikanesi otel oldu!

Versace'nin 1992 yılında sadece yenilenmesi için 33 milyon dolar harcadığı malikanesi şu anda otel olarak hizmet veriyor. Ultra lüks malikanede bir gece konaklamanın kişi başı bedeli ise 2 bin 300 dolardan başlıyor.

Versace BlackStone'a hisse satıyor!

İtalyan moda devi Versace, yüzde 20 hissesini dünyanın en büyük yatırım fonlarından BlackStone’a satıyor. Dünyanın en büyük tahvil yatırım fonlarından BlackStone, moda devi Versace’den yüzde 20 hisse satın alacağını açıkladı..

Gianni Versace Haberi

Gianni Versace


İngiliz Daily Mirror'ın haberine göre ABD'ye taşınmayı düşünen İngiliz Beckham çifti, İtalyan modacının malikanesi için 62 milyon doları gözden çıkardı. ABD, Miami kentinde bulunan görkemli konak, Versace ailesi tarafından Gianni Versace'nin suikastinden sonra elden çıkarıldı. Ardından otel haline getirilen saray yavrusu, iflas edince banka haczetti ve açık arttırma ile satışı gerçekleşecek. 


2003 yılında 32 milyon dolara restore edilen malikane geçen yıl 125 milyon dolara satışa çıkarmış ancak alıcı bulunamamıştı. Daha sonra fiyat 100 milyon dolara, ardından da 75 milyon dolara indirilmesine rağmen malikaneye yine alıcı çıkmadı. Versace malikanesi şimdi 17 Eylül'de 25 milyon dolardan başlatılacak bir açık arttırma ile sahibini bulacak. Malikanede 10 yatak odası, 11 banyo var. 17 metrelik havuzun içinde 24 ayar altın kaplama mozaikler...