19 / 04 / 2024

ginza vadeli ev

ginza vadeli ev

Gayrimenkul sektöründe 30'ncu yaşını kutlayan Keleşoğlu Group, Gürpınar Mevkii'nde gerçekleştirdiği Ginza Residence projesi için yeni bir kampanya başlattı.

15 yıl vadeli ilk evim konut kredisi çıktı mı, şartları neler?

İlk evini almayı isteyen vatandaşlar için Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın açıkladığı ve 1.20 faizli konut kredisi kampanyası, büyük bir heyecan yaratmıştı. Bu kampanya kapsamında, Orta Vadeli Program (OVP) olarak özellikle ilk kez ev sahibi olacak bireyleri desteklemeyi de hedefliyor.

Konut sahibi olmak isteyenlere ucuz ev kredisi! 10 yıl vadeli konut kredisi ve ödeme seçenekleri!

Yükselen faizler ve sonrasında yaşanan ekonomik kriz vatandaşların konut alma maliyetlerini zorlaştırıyor. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların kredi ve faiz oranlarını takip ediyor. Buna göre, 1 milyon TL'nin banka banka 10 yıl vadeli konut kredisi ödeme seçeneği ne kadar oldu?

Evi kiraya vermek mi? yoksa vadeli hesaba yatırım mı? daha cazip...

Ev kiraya vermek iyi bir yatırım mı? Yoksa paranızı vadeye yatırıp faiz almak mı daha cazip! Ev kiraya vermek uzun dönemde kazandıran bir yöntemdir. Fakat son günlerde sosyal medya x üzerinden, uzmanlar ev mi? vadeli hesap mı? konusunu tartışmaya açıyor. İşte haberin detayları ve yorumlar...

Ev sahipleri: Kira fiyatları geriliyorsa yüzde 25 sınırı kaldırılsın!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in "Kısa vadeli kiralamalara ilişkin düzenlemelerimiz konut arzını artırdı, özellikle büyükşehirlerde kiralarda gerileme başladı." açıklamasından sonra ev sahipleri yüzde 25 zam sınırının kaldırılmasını talep etti.

DAP Yeni Levent’te 1.99 faizli 60 ay vadeli konut fırsatı! 

DAP Gayrimenkul Geliştirme tarafından hayata geçirilen Yeni Levent’te atışlar devam ediyor. Yeni Levent’te ev almak isteyenlere 1.99 faizli 60 ay vadeli konut fırsatı sağlanıyor. 

Yapancıya konut satışı teşviki kiralık ve satılık konut piyasasını darmaduman etti!

Ülkeye taşınan yabancılara sağlanan devlet teşvikleri ve konut piyasasının serbestleşmesi ve turizm amaçlı kısa vadeli ev kiralama uygulamasının yaygın hale getirildiği Portekiz'de kiralık ve satılık konut piyasası darmaduman oldu.

Şekerbank’tan ev almak isteyenlere kolaylık! Bakın ne kadar verecek!

Şekerbank, ev sahibi olmak isteyenlere harika bir fırsat sunuyor! 100 bin TL kredi imkanıyla, artık ev sahibi olmak hayal değil. 10 sene vadeli kredi fırsatıyla, ev almakta zorlananlar için büyük bir destek sağlanıyor. 

Artık bir eviniz olabilir! Ev hayali kuranlara 180 ay vadeli konut kredisi imkanı! Şartlar tek tek açıklandı!

Ev alma hayalini pek çok kişi kurar. Başınızı sokacağınız eve sahip olabilirsiniz. İşte 180 ay vadeli konut kredisi imkanı!

Garanti Bankası'ndan 20 yıl vadeli konut kredisi kampanyası! Evi olmayan kalmasın!

Garanti Bankası, tüm vatandaşlara ev sahibi olma imkanı sunmak için 240 ay vadeli konut kredisi seçeneği sunuyor. Bu kredi seçeneği, uzun vadeli bir ödeme planı sunarak ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek isteyenler için büyük bir fırsat.

Bu oranlar bir daha gelmez! Ev sahibi olmak isteyenler kaçırmayın! Sinpaş’ın son kampanyasına bakmadan ev almayın!

Sinpaş ev sahibi olmak isteyenlere oldukça cazip bir kampanya sunuyor. Orta gelirli vatandaşlara yönelik başlatılan kampanya kapsamında; ‘hemen teslim’ seçeneğinin yanı sıra düşük faizli ve uzun vadeli ödeme fırsatı sunuluyor.

Arsanı al evini kendin yap! Ev yapmak isteyenler dikkat!

İller Bankası "ARSANI al evini kendin yap" projesi kapsamında 7 ilde 98 arsa, 23 Ağustos tarihinde vadeli, KDV'den muaf olarak açık artıma ile satışa çıkarıyor. Ev yapmak isteyenler dikkat...

TOKİ ile 500 bin aileye ucuz konut! Büyük fırsat bir tık ötenizde! 20 yıl vade ile ev sahibi olun

Cumhuriyet tarihin en büyük sosyal konut projesi olduğu söylenen projede rekor geliyor. Eylül ayında detayları ile birlikte projeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklayacak. TOKİ ile 20 yıl vadeli uygun fiyata ev alabilirsiniz. İşte detaylar…

0.99 faizli ev kredisi nasıl alınır? 10 yıl vadeli kredi kimlere verilecek? 

0.99 faiz oranlı konut kredisi başvuruları en çok merak edilen konulardan oldu. Peki 0.99 faizli ev kredisi nasıl alınır? 10 yıl vadeli kredi kimlere verilecek? İşte ayrıntılar...

ginza vadeli ev Haberi

ginza vadeli ev
Kampanya kapsamında yüzde 25 peşinat ve 36 aya kadar vadesiz taksitli satış uygulanıyor. Peşin satışlarda ise yüzde 10'a ulaşan indirimler yapılıyor. Haziran 2008'de teslim edilecek proje, 9 bin 800 metrekare arsa üzerinde 45 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Fiyatların 185 bin YTL ile 450 bin YTL arasında değiştiği projede 138 ile 263 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinde 188 daire bulunuyor. Örnek dairelerin tamamlandığı Ginza Residence'da 3 bin 500 metrekarelik iç avlu, 1000 metrekarelik sosyal tesis, her daireye 2 araçlık kapalı garaj alanı, Japon bahçesi, yarı olimpik açık havuz, seyir terası, kreş, çocuk parkı, kum havuzu yer alıyor. Sosyal tesislerde; cafe, restoran, kapalı yüzme havuzu, çok amaçlı salon, fitness center, Spa, masaj salonu,...