20 / 04 / 2024

Giresun Bektaş Yaylası kaçak yapılar

Giresun Bektaş Yaylası kaçak yapılar

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, bir dizi ziyaret ve toplu açılış törenleri için Bulancak ve Piraziz ilçelerinde düzenlenen programlara katıldı. Canikli "Bektaş Yaylası'ndaki Kaçak yapıları yıkıyoruz ve yıkmaya da devam edeceğiz." dedi.

Sisdağı Yaylası'ndaki herkes imar barışına başvurdu!

Trabzon ile Giresun sınırında yer alan Sisdağı Yaylası'nda kaçak yapıda oturan tüm vatandaşlar İmar Barışı'ndan yararlanmak istiyor.

Karadeniz Sahil Yolu'nun Giresun güzergahı meclis gündeminde!

Karadeniz Sahil Yolu'nun Giresun ili güzergahı meclis gündemine taşındı. CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Giresun'da yapılacak çevre yolu meclis gündeminde!

Giresun'da yapılması planlanan çevre yolu meclis gündemine taşındı. CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ayder Yaylası'na alternatif yeni yer arayışı başladı!

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde yer alan Rize'nin Ayder Yaylası için alternatif 11 yeni yer arayışı başladı. Rize Valisi Erdoğan Bektaş, 11 Ayder daha oluşturmak istediklerini söyledi.

Giresun'daki yol inşaatları TBMM'de konu oldu!

Giresun'daki yol inşaatlarının uzun süre bitirilmemesine ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Giresun Milletvekili Bünelt Yener Bektaşoğlu, sorularını Bakan Arslan'a sordu..

Sisdağı Yaylası'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Trabzon ve Giresun'un ortak olarak kullandığı Sisdağı Yaylası'nda kaçak olan 11 ev yıkıldı. Doğu Karadeniz'in yaylalarında evi olan vatandaşlar tedirgin oldu...

Erdoğan Bektaş Rize'nin projelerini inceledi!

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, beraberindeki yetkililer ile birlikte Hemşin ilçesi ve Gito Yaylası’nda bir dizi incelemelerde bulundu.

Giresun'un spor salonu ihtiyacı mecliste konu oldu!

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Giresun'a spor salonu yapılmasına yönelik bir çalışma olup olmadığına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Giresun Atatürk Stadyumu TBMM gündemine taşındı!

Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Giresun Atatürk Stadyumu'nu TBMM gündemine taşıdı. Bektaşoğlu şehir merkezinden kolay ulaşılabilir bir yerde stadyum varken bunu şehrin en uzak bir noktasındaki SEKA arazisine bir başka stadyum yapılmasını anlayamadıklarını belirtti..

Giresun Kümbet Yaylası'nda acele kamulaştırma kararı!

Giresun İli Dereli İlçesi'nde Kümbet köyünde acele kamulaştırma yapılacak. Acele kamulaştırma kararı bugünki Resmi Gazete'de yayınlandı.

Trabzon ve Giresun'da yaşanan sel nedeniyle oluşan zararlar TBMM'de!

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Trabzon ve Giresun'da meydana gelen sel felaketleri nedeniyle oluşan zararların tazminine yönelik çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Rize Ayder Yaylası'nın otopark sorunu çözülecek!

Ayder Yaylası’nda ortaya çıkan görenleri hayrete düşürdü. Yaylanın doğal güzelliğini yansıtan alan otoparka dönüştürülerek araç işgaline açıldı. Bu çirkin görüntü Rize Valisi Erdoğan Bektaş’ı kızdırdı.

Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşaatı mecliste konu oldu!

Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bektaşoğlu, sorularını Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na sordu..

Giresun Bektaş Yaylası kaçak yapılar Haberi

Giresun Bektaş Yaylası kaçak yapılar

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, bir dizi ziyaret ve toplu açılış törenleri için Bulancak ve Piraziz ilçelerinde düzenlenen programlara katıldı.


Bulancak ilçesinde Mehter takımı ile karşılanan Bakan Canikli Bulancak ilçesinde yaptığı konuşmada, ”Buraya yaptığımız Organize Sanayi Bölgesi için ödenen para sadece Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın tüm Türkiye geneli için Organize sanayi bölgelerinin istimlak için ayırdığı toplam bir yıllık paranın tüm Türkiye için iki katı. Yani bakanlık tüm Türkiye’nin iki yıllık istimlak parasının tamamını buraya aktardı. Değerli hemşehrilerim Türkiye’de deniz manzaralı tek Organize Sanayi Bölgesi bizimki” dedi.


Konuşmasında yaylalardaki betonlaşmaya da dikkat çeken Canikli "Bizim en önemli değerlerimizden bir tanesi de yaylalarımız ama maalesef Bektaş Yaylası da dahil olmak üzere çok ciddi bir tahribat var, betonlaşma var. Şimdi Kümbet’in o...