19 / 04 / 2024

Giresun Eğribel Tüneli

Giresun Eğribel Tüneli

Yapımı devam eden Ovit ve Yeni Zigana Tüneli'nden sonra çift tüpte toplam 11 bin 900 metre uzunluğu ile Türkiye'nin en uzun 3. tüneli olacak olan Giresun'daki Eğribel Tüneli’nde kazı işlemlerinin tamamlanmasına toplam 500 metre kaldı.

Giresun Eğribel Tüneli inşaatında son durum!

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğullar, Eğribel Tüneli'nin şantiyesinde incelemelerde bulundu. Vali Sarıfakıoğullar tünelin Eğribel için çok önemli olduğunu söyledi.

Giresun Eğribel Tüneli 2018'de tamamlanacak!

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ''2018 yılında tamamlanması planlanan Eğribel Tüneli'nin daha kısa zamanda hizmete girmesi arzumuzdur'' dedi.

Giresun Eğribel Tüneli'nin 650 metresi tamamlandı!

Giresun'da yapımına başlanan ve 5 bin 909 metre uzunluğuyla Türkiye'nin en uzun tünelleri arasında yer alacak Eğribel Tüneli, yaklaşık 5 dakikada karasal iklimden Karadeniz iklimine geçişi sağlayacak.

Giresun Eğribel Tüneli, 5.909 metre uzunluğunda olacak!

Giresun'da yapımına başlanan ve 5 bin 909 metre uzunluğuyla Türkiye'nin en uzun tünelleri arasında yer alacak Eğribel Tüneli, yaklaşık 5 dakikada karasal iklimden Karadeniz iklimine geçişi sağlayacak.

5 bin 909 metrelik Eğribel Tüneli'nin temeli atıldı!

Ordu Havaalanı’nın hizmete açılacağı müjdesini vererek, Giresun’u Akdeniz’e bağlayacak 5 bin 909 metre uzunluğundaki Eğribel Tüneli’nin de temelinin atıldığını söyledi.

Giresun Eğribel Tüneli'nin temeli atıldı!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Eğribel Geçidi üzerine yapılacak tünelin temelini attı. Tünel Giresun'u İç Anadolu'ya bağlayacak. Tünel, Ovit ve Kırık tünelinden sonra Türkiye'nin en uzun üçüncü tüneli olacak.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Yenilenen Bolu Dağı Tüneli yarın trafiğe açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bu yıl içerisinde heyelan nedeni ile bir süre trafiğe kapalı olan Bolu Dağı Tüneli'nde çalışmaların tamamlandığını kaydederek, tünelin yarın hizmete açılacağını açıkladı.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

ZIP ile Avrasya Tüneli’nden geçenler Trendyol cüzdan hediye çeki kazanıyor

Geçiş zamanı ve geçiş sıklığınıza göre kişiye özel indirimler, kampanyalar, çekilişler ve eğlenceli oyunlar sunan ödül programı ZIP ile Avrasya Tüneli’nden geçişleriniz hediyelere dönüşsün. Hemen Avrasya Tüneli’nin mobil uygulamasını indirin.

Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin inşaatında son durum ne?

2018'de inşaatına başlanan Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin yapımı devam ediyor. Tünelin ulaşıma önemli alternatif olacağını dile getiren Prof. Dr. Halit Özen, tünelin inşaatının tamamlanmasıyla  çevre kirliliğinin azalacağını dile getirdi.

Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, bugünkü yazısında Dolmabahçe-Levazım Tüneli'ni kaleme aldı.

Eğribel Tüneli 2022 yılında tamamlanacak!

Giresun-Dereli-Şebinkarahisar devlet yolu üzerinde yapımı süren Eğribel Tüneli'nin 2022 yılında tamamlanması planalnıyor.

Eğribel Tüneli'nde kazı çalışmaları tamamlandı!

Giresun Valisi Enver Ünlü yaptığı açıklamada Giresun'un, iç bölgelerdeki ilçeleri ve Sivas ile ulaşımının sağlandığı güzergahta yer alan Eğribel Geçidi'nde inşa edilen tünelin kazı çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.

Eğribel Tüneli'nde ikmal inşaatına başlandı!

Sivas-Giresun güzergahındaki 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi'nde inşa edilen tünelin, 2021 yılı sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Eğribel Tüneli ikmal ihalesi Eylül sonunda yapılacak!

İç Anadolu'yu Karadeniz Bölgesi'ne bağlayan Sivas-Giresun güzergahındaki 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi'ne inşa edilen Eğribel Tüneli'nin ikmal ihalesi, eylül ayı sonunda gerçekleştirilecek...

Dolmabahçe-Levazım tüneli binaları mı çatlatıyor?

Maçka Parkı’nda ağaçların kesilmesine sebep olan Dolmabahçe-Levazım Tüneli inşaatının şimdi de altından geçtiği Nişantaşı’ndaki binaları çatlattığı iddia edildi.

Dünyanın en yüksek rakımlı karayolu tüneli trafiğe açıldı!

2015 yılında Mila Dağı'nda inşasına başlanan dünyanın en yüksek rakımlı karayolu tüneli 26 Nisan Cuma günü trafiğe açıldı.

Eğribel Tüneli inşaatının akıbeti meclis gündeminde!

Giresun-Dereli ve Şebinkarahisar güzergahı ile Eğribel tüneli geçişi inşaatının akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Giresun Eğribel Tüneli Haberi

Giresun Eğribel Tüneli

Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, kış aylarında sürücülerin korkulu rüyası olan ve Giresun’u Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk ilçeleriyle İç Anadolu Bölgesi'ne bağlayan 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi’ndeki tünelin yapım çalışmaları devam ediyor.

SON 500 METRE

Yapımı devam eden Rize-Erzurum karayolu üzerindeki Ovit Tüneli, yine yapımı devam eden Trabzon-Gümüşhane karayolu üzerindeki Yeni Zigana Tüneli'nden sonra çift tüpte toplam 11 bin 900 metre uzunluğu ile Türkiye'nin en uzun 3. tüneli olacak olan Giresun-Sivas karayolu üzerindeki Eğribel Tüneli’nde kazı işlemlerinin bitmesine çift tüpte toplam olarak 500 metre kaldı.

KARASAL İKLİME GEÇİŞ


Karadeniz ikliminden karasal iklime geçişin buluşma noktasında yer alan tünel hizmete girdiğinde Giresun istikametinden giriş yapan aracı Şebinkarahisar topraklarına girdiğinde karasal iklim karşılayacak.

45 DAKİKA AZALTACAK


Yeşilden bir anda bozkıra girişin noktası...