26 / 04 / 2024

giresun hes projeleri giresun dereli

giresun hes projeleri giresun dereli

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Giresun'da "Karaca Regülatörü ve HES Projesi'nin yapması planlanan halkın katılım toplantısının yapılacağını duyurdu...

Giresun Millet Bahçesi'nin ihalesi 9 Temmuz'a ertelendi!

Türkiye'nin dört bir yanında yeni millet bahçesi projeleri hayata geçiren TOKİ, Giresun Millet Bahçesi projesinin ihalesini 9 Temmuz 2021 tarihine erteledi.

Giresun Eynesil için imar projesi hazırlanıyor!

Giresun Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, imar projeleri üzerinde yapılan çalışmaları inceledi.

AYM'den Giresun Akköy HES'e onay!

AYM, Giresun'daki Gelevera, Karaovacık ve Karvaz dereleri üzerinde yapılan Akköy HES yapımı nedeniyle özel hayata, aile hayatına saygı hakları ile konut hakkının ihlal edildiğini ileri süren bölge halkının bireysel başvurusunu reddetti.

Giresun dev projelerle büyüyor!

"Yeni Bulancak hedefimiz için adım adım yürüyoruz" diyen Giresun Bulancak Belediye Başkanı Yakar, sosyal tesisler, toplu konut projeleri, cadde yenilemeleri, atık su tesisleri gibi birçok önemli proje yaptıklarını belirtti.

Trabzon Akçaabat Işıklar HES projesi incelendi!

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Düzköy, Çarşıbaşı ve Akçaabat ilçelerindeki projeleri inceledi. Yavuz, Akçaabat Işıklar (Visera) HES''te incelemelerde bulundu.

Hasan Karahan : Giresun cazibe merkezi haline gelecek!

Aksu Mahallesi'nde yapımı devam eden konut, stadyum ve hastane projeleri tamamlandığında bölgenin, Giresun'un cazibe merkezi haline geleceğini söyleyen Vali Karahan, inşaat imalatlarının ne aşamada olduğu ve konut teslimlerinin ne zaman yapılabileceğini sordu.

Giresun ve Gümüşhane Pamuk Barajı projesinin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta!

Aziz Enerji Üretim Şirketi Giresun ve Gümüşhane illeri arasında Pamuk Barajı HES projesinin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı ise 11 Ağustos'ta yapılacak.

Giresun Otogarı kiralandıktan sonra ihaleye çıkacak!

Giresun’un Görele İlçesi Belediye Başkanı Tolga Erener’den ilçede, ilde ve çevre ilçelerde görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla İftar yemeğinde bir araya geldi. Erener, ilçedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Çiğdem HES projeleri faaliyetine devam ediyor!

Kamu yararına aykırı olduğu gerekçesiyle Samsun 1. İdare Mahkemesi’nin yürütmeyi durdurma kararı verdiği Çiğdem 1, 2, 3 HES projelerinin, karara rağmen çalıştığı ortaya çıktı.

Rize'de HES projeleri arttı!

Yıllık yaklaşık 2 bin 400 kilogram ile Türkiye'nin en çok yağış alan ili olan Rize'de hidroelektrik santral (HES) projelerinin bulunduğu vadilerdeki dere yatakları suya hasret kaldı.

Güriş Holding, Giresun Espiye HES'i satın aldı!

Güriş Holding, Espiye HES'i satın aldı. 14,07 MW kurulu güce sahip Espiye Espiye Hidro Elektrik Santrali, 20 bin konutun aylık elektrik ihtiyacını karşılayabilecek güce sahip.

Türkiye'de Hes projeleri devam edecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "HES'ler Türkiye'de elektriğin sigortasıdır. Baraj ve hidroelektrik santralleri yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Giresun Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı!

Giresun Belediyesi tarafından 2013 yılında hazırlanan ve 2015 yılında teknik onay alan AB Altyapı Entegre Su Projeleri kapsamında, Teyyaredüzü Mahallesi Batlama Mevkiinde yapılması planlanan Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı.

giresun hes projeleri giresun dereli Haberi

giresun hes projeleri giresun dereli

Tonya Enerji elektrik Üretim A.Ş. tarafından; Giresun ili, Dereli İlçesi sınırları içerisinde Semail Dere üzerinde, 2,865 MWe/3,102 MWe kurulu gücünde "Karaca Regülatörü ve HES Projesi"nin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacak. 


Toplantı Yer: Yüce İlköğretim Okulu Toplantı Salonu

Toplantı Yerinin Adresi: Yüceköy Merkez Mahallesi Dereli / Giresun

Toplantı Tarihi: 12.02.2013

Taplantı Saati: 13.00


Proje Sahibi: Tonya Enerji Elektirik Üretim A.Ş.

Tel: 0312 472 53 66

Fax: 0312 472 53 36


ÇED Raporunu Hazırlayan Kuruluş:

ENÇEV Enerji Çevre Yatırımları ve Danışmanlığı Haritacılık İmar inşaat Limited Şirketi

Tel: 0312 447 26 22

Fax: 0312 446 38 10