25 / 04 / 2024

giresun hes toplantısı

giresun hes toplantısı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Giresun'da "Karaca Regülatörü ve HES Projesi'nin yapması planlanan halkın katılım toplantısının yapılacağını duyurdu...

Giresun Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısında imar konuşuldu!

Giresun Belediye Meclisi Ocak ayı ikinci toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Giresun Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Giresun Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısını gerçekleşti. Belediye bir sonraki meclis toplantısını 11 Aralık tarihinde yapacak.

Giresun Beton Santrali projesinin ÇED toplantısı 22 Eylül'de!

İkisu Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş., Giresun İli, Dereli İlçesi'ne Kırma-Eleme Tesisi ve Beton Santrali projesinin yapılmasını planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 22 Eylül Perşembe günü yapılacak.

Antalya Kumluca HES projesinin ÇED toplantısı 8 Eylül'de!

Reis RS Enerji Elektrik Üretimi Motorlu Araçlar Tütün Ürünleri Dağıtım Pazarlama Sanayi ve A.Ş., Antalya İli, Kumluca İlçesi sınırları içerisinde Alakır Çayı üzerinde enerji üretimi için HES yapmayı planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 8 Eylül'de yapılacak.

Giresun ve Gümüşhane Pamuk Barajı projesinin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta!

Aziz Enerji Üretim Şirketi Giresun ve Gümüşhane illeri arasında Pamuk Barajı HES projesinin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı ise 11 Ağustos'ta yapılacak.

Giresun sondaj arama çalışmalarının ÇED toplantısı 2 Ağustos'ta!

Eti Gümüş Şirketi, Giresun İli, Şebinkarahisar İlçesi, Arslanşah Köyü'nde sondaj arama çalışmaları gerçekleştirmek istiyor. Projenin ÇED toplantısı 2 Ağustos'ta yapılacak.

Giresun Elektrik Enerjisi İletim Hattı projesinin ÇED toplantısı 11 Ocak'ta!

Giresun Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk'ta bulunan Elektrik Enerjisi İletim Hattı Projesi'nin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 11 Ocak 2016 günü 13:00'da gerçekleşecek.

Osmaniye Yarpuz Regalatörü ve HES projesinin toplantısı 7 Ocak'ta!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi'nde bulunan Yarpuz Regalatörü ve HES projesinin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 7 Ocak 2016 günü saat 10:00 gerçekleşecek.

Ankara Kargı HES projesinin toplantısı 28 Aralık'ta!

Ankara İli Beypazarı İlçesi'nde yer alan Kargı HES, Trafo Merkezi, Çayırhan TES ve EEİH projesi yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 28 Aralık 2015 günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Çekerek Regülatörü ve HES Beton Santrali için ÇED toplantısı yapılacak!

Yozgat Çekerek ve Tokat Zile'de bulunan Çekerek Regülatörü ve HES Beton Santrali ve Yıkama-Eleme Tesisi Revize projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı yapılacak.

Salihli Kocayatak Regülatörü ve HES projesi toplantısı 10 Eylül'de!

Manisa İli, Salihli İlçesi'nde yapılması planlanan Kocayatak Regülatörü ve HES projesine ilişkin ÇED toplantısı 10 Eylül'de yapılacak.

Dereli Köprübaşı Regülatörü ve HES projesi toplantısı 3 Eylül'de!

Giresun Dereli ilçesinde yapılması planlanan Köprübaşı Regülatörü ve HES, Kırma Eleme Tesisi ve Harç Ünitesi Tesisleri projesine ilişkin ÇED toplantısı 3 Eylül'de yapılacak.

Sungurlu Barajı projesi için halkın katılımı toplantısı yapılacak!

Devlet Su İşleri 14. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılacak olan "Sungurlu Barajı, Hes, Malzeme Ocakları, Kırma-Eleme tesisi ve hazır beton tesisi" projesi için halkın katılımı toplantısı yapılacak.

giresun hes toplantısı Haberi

giresun hes toplantısı

Tonya Enerji elektrik Üretim A.Ş. tarafından; Giresun ili, Dereli İlçesi sınırları içerisinde Semail Dere üzerinde, 2,865 MWe/3,102 MWe kurulu gücünde "Karaca Regülatörü ve HES Projesi"nin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacak. 


Toplantı Yer: Yüce İlköğretim Okulu Toplantı Salonu

Toplantı Yerinin Adresi: Yüceköy Merkez Mahallesi Dereli / Giresun

Toplantı Tarihi: 12.02.2013

Taplantı Saati: 13.00


Proje Sahibi: Tonya Enerji Elektirik Üretim A.Ş.

Tel: 0312 472 53 66

Fax: 0312 472 53 36


ÇED Raporunu Hazırlayan Kuruluş:

ENÇEV Enerji Çevre Yatırımları ve Danışmanlığı Haritacılık İmar inşaat Limited Şirketi

Tel: 0312 447 26 22

Fax: 0312 446 38 10