29 / 03 / 2024

Giresun Kalesi son hali

Giresun Kalesi son hali

Giresun’da yazın binlerce yerli ve yabancı turistlerin ziyaret ettiği Giresun Kelesi’nin turizmde daha bir etkin hale gelmesi adına inceleme başlatıldı..

Son dakika! TMO bu ilde fındık alımlarına başladı! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasının ardından hazırlıklarını tamamlayan Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), Giresun'da  2023 ürünü fındık alımına başladı. İşte son dakika detayları...

Fındık fiyatları yükseldi mi? Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları bugün kaç TL? Şehir şehir belli oldu!

Fındık fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Peki fındık fiyatları yükseldi mi? Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte 26 Haziran 2023 fiyat listesi...

TOKİ Giresun 2023 projesini bekleyenler aman dikkat! 63 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi!

Yeni konut projesi yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun'da da 63 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Giresun Aksu alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Giresun Merkez Aksu alt gelir grubu projesinde yer alan 30 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Giresun Merkez Aksu orta gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Merkez Aksu orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Giresun Dereli konut inşaatında sona gelindi!

Giresun'da geçtiğimiz Ağustos'ta meydana gelen sel sonrasında hasar gören evler için inşa edilen konutların yapımında son aşamaya gelindi. Yeni konutların önümüzdeki Ağustos'ta teslim edilmesi planlanıyor. 

Giresun'da 18 yıl içinde 4 bin 359 konut inşa edildi! 

Son 18 yılda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Giresun'a yapılan yatırımları anlatan AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, bu süre zarfında kent genelinde 4 bin 359 konut inşa edildiğini dile getirdi. 

Giresun Yeni Dereli projesinde son durum ne?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Giresun'da 22 Ağustos'ta yaşanan sel afetinin ardından gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin incelemeler yaptı.

Çanakkale Bigalı Kalesi'nin restorasyonu tamamlanıyor!

Çanakkale Savaşları esnasında muhabere merkezi ve silah tamirhanesi olarak kullanılan 201 yıllık Bigalı Kalesi’nin restorasyon çalışmalarında son aşamaya gelindi. 

Giresun Dereli'deki iş yeri ve konut inşaatlarında son durum ne?

Giresun Dereli ve Doğankent'te inşa edilen konutlar hakkında bilgi veren AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk inşaatların 14 Haziran 2021'de bitirilmesinin planlandığını belirtti. 

Süleyman Soylu: Giresun'da kayan köyler var!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Giresun Dereli'de çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, "Kayan köyler var. Suyun getirdiği ve zeminini sarstığı kayan köyler var, orada boşalttığımız evler var. Özellikle derenin etrafını açabilmek için son derece kararlı bir yıkım gösteriliyor ve buradaki binalar y

Bodrum Kalesi'ndeki restorasyon çalışmalarında son durum!

Mehmet Nuri Ersoy, Bodrum Kalesi'ndeki ikinci etap restorasyon çalışmalarına ilişkin bilgiler aktardı. Ersoy, kaleyi Müzeler Haftası'nda açmayı hedeflediklerini ancak yeni tip koronavirüs kısıtlamaları sebebiyle bazı aksamalar yaşandığını kaydetti...

Giresun Kalesi'nin çevresi dönüşecek!

Giresun Valiliği'ni ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Giresun Kalemizin çevresinde yaklaşık 36 bin metrekarelik bir alanda bir kentsel dönüşüm çalışması başlatıyoruz" dedi.

Giresun Kalesi son hali Haberi

Giresun Kalesi son hali

Giresun’da yazın binlerce yerli ve yabancı turistlerin ziyaret ettiği Giresun Kelesi’nin turizmde daha bir etkin hale gelmesi adına inceleme başlatıldı.

Giresun’un en önemli turizm mekanlarından olan ve aynı zamanda 1. derece SİT Alanı ilan edilerek koruma altına alınan Giresun Kalesi’nde Vali Vekili Hüseyin Günaydın, Turizm’den Sorumlu Vali Yardımcısı Cahit Karatepe, Giresun Üniversitesi Öğretim Üyesi Tarihçi Yardımcı Doçent Gazenfer İltar, Giresun Turizm Altyapı Hizmet Birliği Müdürü Tamer Uzuner ve Müze Müdürü Hulisi Güleç incelemelerde bulundu.

Yapılan açıklamada devam etmekte olan bir takım çalışmaların bulunduğu Giresun Kalesi’nin geçmişte sosyal ve fiziksel yönlerinin ortaya çıkartılarak turizmde daha bir etkin hale gelmesi için çalışma ve incelemelerin yapıldığı...