26 / 04 / 2024

Giresun-Ordu TEKNOKENT

Giresun-Ordu TEKNOKENT

Giresun ve Ordu Üniversiteleri ile iki ilin ticaret ve sanayi odalarının öncülüğünde, Giresun-Ordu Teknoloji Geliştirme Bölgesi kurulması için proje başlatıldığı bildirildi.

28 Eylül 2023 fındık fiyatları: Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Düzce, Zonguldak fındık fiyatları ne kadar?

Fındık hasadının gelmesi ile birlikte üreticiler fındık fiyatını ne olacağını merak etmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen sene 54 lira olarak açıklanan fındıkta bu sene TMO'nun illere göre fındık fiyatları araştırılıyor. Peki  Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Dü

Çiftçiler dikkat! Fındık fiyatları belli oldu! Serbest piyasada fındık ne kadar oldu? Giresun, Ordu, Sakarya, Trabzon...

Çiftçiler dikkat! Fındık fiyatları belli oldu! Serbest piyasada fındık ne kadar oldu? İşte 12 Ocak 2023 Giresun, Ordu, Sakarya, Trabzon, Çarşamba fındık fiyat listesi...

Reysaş GYO 6 ildeki 9 gayrimenkulünü kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 6 ildeki 9 gayrimenkulünü kiraya verdi. Kiraya verilen gayrimenkuller Düzce, Giresun, Ordu, İzmir, Samsun ve Kocaeli'de yer alıyor.

Giresun-Ordu TEKNOKENT kuruluyor!

Giresun ve Ordu Üniversiteleri ile iki ilin ticaret ve sanayi odalarının öncülüğünde, Giresun-Ordu Teknoloji Geliştirme Bölgesi kurulması için proje başlatıldığı bildirildi.

Tirebolu-Giresun-Ordu enerji iletim hattı projesi için kamulaştırma!

154 kV Tirebolu-Giresun-Ordu 380 Brş.N. Enerji İletim Hattı Yenileme projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ata GYO 5 ildeki gayrimenkullerinin 2015 değerlemesini yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Adana, Düzce, Giresun, Ordu ve İstanbul/Başakşehir ilindeki gayrimenkullere ilişkin 2015 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı.

Ata GYO 5 ildeki gayrimenkullerin değerleme raporunu yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde bulunan Adana , Giresun, Ordu, Çorlu, Düzce'de yer alan gayrimenkuller için 2014 yılı sonu revize değerleme raporunu yayınladı.

Ordu-Giresun Havalimanı çevresindeki arsa fiyatları arttı!

Avrupa ve Türkiye'nin deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılışının ardından Gülyalı ilçesinde ki arsa fiyatlarının yüzde 400 arttığı belirtildi.

Ordu-Giresun Havalimanı turizmi olumlu etkileyecek!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu-Giresun Havalimanı’nda yakın zamanda uluslararası uçuşların başlamasıyla Körfez ülkelerinden Ordu’ya turist akını olacağını belirterek, “Ordu turizmde bir marka olacak” dedi.

Ordu-Giresun Havalimanı, Ordu ekonomisini uçurdu!

Denize dolgu yapılarak inşa edilen Ordu-Giresun Havalimanı, Ordu ekonomisini uçurdu. Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu beş ayda 1 milyar yatırım geldiğini belirterek “İlin kaderi değişti. İnsanlar turizm sayesinde dolar yeşiliyle tanışmış olacak” dedi.

Ordu-Giresun Havalimanı yatırımcı sayısını artırdı!

Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılmasıyla bölge yatırım için cazip hale geldi. Ulaşımın kolaylaştığı bölgeyi ziyaret eden işadamlarının sayısında artış yaşandı. OTSO Başkanı Servet Şahin, "Bu ziyaretler yatırıma dönüşecek" dedi.

Ordu-Giresun Havalimanı yatırımcıların ilgisini artırdı!

Türkiye'nin ve Avrupa'nın deniz üzerine kurulan ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılmasının ardından bölgeye yatırım yapmak isteyen iş adamlarının sayısında artış yaşandığı belirtildi.

Ordu-Giresun havalimanı yatırımcıları bölgeye çekiyor!

Avrupa'nın deniz üzerine kurulan ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılması bölgeye yatırım yapmak isteyen iş adamlarının sayısını artırdı. Bölgeye gelen yatırımcılar özellikle konaklama alanında hizmet vermek istiyor.

Giresun-Ordu TEKNOKENT Haberi

Giresun-Ordu TEKNOKENT

Giresun Ticaret ve Sanayi Odasıdan (GTSO) yapılan yazılı açıklamada, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Giresun TSO Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ve Ordu TSO Başkanı Servet Şahin'in katılımıyla bir toplantı düzenlendiği belirtildi.


Açıklamada, Giresun Üniversitesinde düzenlenen toplantıda, Ordu ve Giresun bölgeleri için ortak bir TEKNOKENT’in kurulması konusunda fikir birliğine varıldığı kaydedildi.


Oluşturulması planlanan bu bölgenin, her iki şehrin ara kesitinde bir yerde kurulabileceği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:


"Bu sayede bölge, her iki şehrin üniversiteleri ile sanayi kuruluşlarına kolaylıkla hizmet verebilecek. Toplantıda ayrıca, bu bölgede yer alabilecek potansiyel yeni girişimciler ve bölgenin yerleşik firma altyapıları da analiz edildi. Bilindiği gibi, Türkiye’de toplam 54 TEKNOKENT faal durumda bulunmaktadır. Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi'nde ise sadece Samsun ve...