24 / 04 / 2024

giresun projeleri

giresun projeleri

Giresun’un Görele İlçesi Belediye Başkanı Tolga Erener’den ilçede, ilde ve çevre ilçelerde görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla İftar yemeğinde bir araya geldi. Erener, ilçedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Giresun'a 350 yataklı hastane yapılacak!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, bir dizi ziyaret ve açılış töreni için memleketi Giresun’a geldi. Canikli, 2 ay içerisinde 350 yataklı hastanemizin temelini atacaklarını söyledi.

Giresun Mevkii 1. Etap tapularına kavuştu!

Giresun Mevkii 1. Etap'ta 37 dönüm arazinin imar uygulaması ile 56 adet parsel üretildi ve 76 kişi ifrazlı tapusuna kavuştu. Hızla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın de ifrazlı tapusuna kavuştu.

Giresun turizmi için öneriler sıralandı!

Giresun'da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün hem kültürel hayatı, hem de ekonomik hayatı için çok önemli olduğunu ve bazı konuların şehir için büyük önem arz ettiğini belirtilerek konu başlıklarını sıralandı.

Giresun'da kaldırımdaki minare görenleri şaşırtıyor!

Yağlıdere ilçesinde ibadete 2013 yılında açılan Fatih Camisi'nin minaresi, camiden 10 yıl önce inşa edildi. Çevre yolu üzerinde kalan minare, hakkında yıkım kararı alınsa da kendine özgü görüntüsü nedeniyle ilçe halkının hizmetine devam ediyor.

Giresun'da kentsel dönüşüm paneli düzenlendi!

Panel sonunda organizasyonun düzenlenmesine katkı sağlayan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ya, KTÜ Coğrafi Bilgi Sistemleri Laboratuvarı'nda, Giresun için özel hazırlanan ve tek örneği olan Giresun il haritası hediye edildi.

Giresun'da dalgalar Karadeniz Sahil Yolu'nu trafiğe kapattı!

Giresun'da şiddetli fırtınayla yükselen dalgaların Karadeniz Sahil Yolu'nda su birikintileri oluşturmasıyla yol çift yönlü trafiğe kapatıldı. Öte yandan sahil kenarında bulunan Cumhuriyet Parkı'nda ise dalga nedeniyle hasar oluştu.

Giresun'da bir öğrenci yurdunda yangın çıktı!

Giresun'da bu gece bir iş hanının kullanmayan asansör boşluğunda yangın meydana geldi. İş hanında bulunan öğrenci yurdunda ki öğrenciler yoğun dumandan etkilenerek kendilerini dışarı atarak olası bir zehirlenmeden kurtuldular...

Yılmaz Can: Giresun'u yeniden şekillendireceğiz!

Ak Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Yılmaz Can, kentin yeni oluşturulacak planı ile Giresun'un geleceğini yeniden şekillendirmeyi hedeflediğini söyledi. Can, Harp Malulleri Gaziler ve Şehitler Derneği'ni ziyaret etti.

Giresun Millet Bahçesi'nin ihalesi 9 Temmuz'a ertelendi!

Türkiye'nin dört bir yanında yeni millet bahçesi projeleri hayata geçiren TOKİ, Giresun Millet Bahçesi projesinin ihalesini 9 Temmuz 2021 tarihine erteledi.

Giresun Eynesil için imar projesi hazırlanıyor!

Giresun Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, imar projeleri üzerinde yapılan çalışmaları inceledi.

Giresun dev projelerle büyüyor!

"Yeni Bulancak hedefimiz için adım adım yürüyoruz" diyen Giresun Bulancak Belediye Başkanı Yakar, sosyal tesisler, toplu konut projeleri, cadde yenilemeleri, atık su tesisleri gibi birçok önemli proje yaptıklarını belirtti.

Hasan Karahan : Giresun cazibe merkezi haline gelecek!

Aksu Mahallesi'nde yapımı devam eden konut, stadyum ve hastane projeleri tamamlandığında bölgenin, Giresun'un cazibe merkezi haline geleceğini söyleyen Vali Karahan, inşaat imalatlarının ne aşamada olduğu ve konut teslimlerinin ne zaman yapılabileceğini sordu.

Giresun Otogarı kiralandıktan sonra ihaleye çıkacak!

Giresun’un Görele İlçesi Belediye Başkanı Tolga Erener’den ilçede, ilde ve çevre ilçelerde görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla İftar yemeğinde bir araya geldi. Erener, ilçedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Giresun Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı!

Giresun Belediyesi tarafından 2013 yılında hazırlanan ve 2015 yılında teknik onay alan AB Altyapı Entegre Su Projeleri kapsamında, Teyyaredüzü Mahallesi Batlama Mevkiinde yapılması planlanan Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı.

Ordu-Giresun Havalimanı bu ay sonunda açılıyor!

Türkiye'nin mega projeleri arasında yer alan, Avrupa ve Türkiye'nin deniz doldurularak inşa edilen tek havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın bu ay sonu açılması hedefleniyor.

Ordu Giresun Havalimanı ay sonu açılıyor!

Türkiye'nin mega projeleri arasında yer alan, Avrupa ve Türkiye'nin deniz doldurularak inşa edilen tek havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın bu ay sonu açılması hedefleniyor.

Ordu-Giresun Havalimanı ay sonunda açılıyor!

Türkiye'nin mega projeleri arasında yer alan, Avrupa ve Türkiye'nin deniz doldurularak inşa edilen tek havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın bu ay sonu açılması hedefleniyor.

TOKİ Giresun Tıp Fakültesi binası hizmet alımı işi ihalesi bugün!

TOKİ Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri MYO Uygulama Projeleri, Mahal Listeleri, Teknik Şartnameleri, Metraj ve Keşiflerinin Hazırlanması Hizmet Alımı İşi hizmet alımı ihalesi bugün yapılaca

HES ve RES ile Enerji Nakil Hatları projeleri için 9 ilde acele kamulaştırma!

Hidroelektrik ve Rüzgar Enerji Santrali ile Enerji Nakil Hatları projeleri için Antalya, Denizli, Sakarya, Erzincan, İzmir, Aydın, Hatay, Giresun ve Karaman'da Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma yapılacak...

Gezmişler İnşaat Giresun'da lüks proje üretiyor!

Giresun'da inşaat projeleri ile dikkat çeken Gezmişler İnşaat son olarak kentte Adabahçe Evleri ve Park Manzara projelerini tüketicilerin beğenisine sunuyor. Kent merkezinde yer alan projenin Nisan 2015'te teslim edilmesi planlanıyor...

Çevre Bakanlığı Giresun HES için halk katılım toplantısı yapacak!

Çevre Bakanlığı Giresun'da hayata geçirilen olan HES ve Moran Barajı projeleri için halkın görüşünü alacak...

giresun projeleri Haberi

giresun projeleri

Giresun’un Görele İlçesi Belediye Başkanı Tolga Erener’den ilçede, ilde ve çevre ilçelerde görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla İftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeği sonrası ilçede yapılan ve yapımı devam eden projeler hakkında bilgiler verdi.


Görele Belediyesi Halısaha Sosyal Tesislerinde verilen iftar yemeğine katılan basın mensuplarına katıldıkları için teşekkür eden Başkan Erener, “Ramazan ayının manevi ikliminde sizlerle birlikte olmaktan, mutluluk duyuyorum. Kentsel dönüşümle alakalı geçen ayki yaptığımız halk meclisinde de konuşmuştuk bazı mülk sahiplerinin itirazları var. Ondan dolayı bizde açıklamış olduğumuz üzere orada bir yıl dava açılacak mülk sahipleri tarafından biz o davayı bekliyoruz. O dava açıldıktan veya karara bağlandıktan sonra bir neticeye varacağız” dedi.


Katı atık parasını 9 TL’den 5 TL’ye indirdiklerini belirten Erener, “Esnafla alakalı olan katı...