26 / 04 / 2024

giresun yatırımları

giresun yatırımları

"Yeni Bulancak hedefimiz için adım adım yürüyoruz" diyen Giresun Bulancak Belediye Başkanı Yakar, sosyal tesisler, toplu konut projeleri, cadde yenilemeleri, atık su tesisleri gibi birçok önemli proje yaptıklarını belirtti.

Giresun yeni altyapıya kavuşuyor!

Giresun Belediyesi ekipleri tarafından alt yapı çalışmaları şehrin bir çok bölgesinde devam ediyor.

Giresun Otogarı kiralandıktan sonra ihaleye çıkacak!

Giresun’un Görele İlçesi Belediye Başkanı Tolga Erener’den ilçede, ilde ve çevre ilçelerde görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla İftar yemeğinde bir araya geldi. Erener, ilçedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Giresun Makine İkmal Müdürlüğü'ne yeni bina!

Makine İkmal Müdürlüğü'nün yeni yerinde 3 mekanik atölyesi, 1 marangozhane, 1 kaporta atölyesi, 2 yıkama yağlama, 2 kaynak atölyesi, 1 lastik atölyesi, 1 elektrik atölyesi, arşiv ve idari hizmet binası yer alacak

Arap yatırımcılar Giresun arazilerine otel yapacak!

Giresun İl Özel İdaresi tarafından kaba inşaatı tamamlanan bina ve 15 dönüm araziye, beş yıldızlı otel yapımı için Arap yatırımcılar talip oldu.

Giresun, yatırımcılara kucak açtı!

Ordu-Giresun havaalanının tamamlanmasının ardından kente yapılan yeni yatırımlarla birlikte turizm alanında sıçrama hedefleyen şehir, konaklama alanındaki yetersizliğin önüne geçmek için bu alandaki yatırımcılara da kucak açtı.

Yılmaz Can: Giresun'u yeniden şekillendireceğiz!

Ak Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Yılmaz Can, kentin yeni oluşturulacak planı ile Giresun'un geleceğini yeniden şekillendirmeyi hedeflediğini söyledi. Can, Harp Malulleri Gaziler ve Şehitler Derneği'ni ziyaret etti.

Orhan Erzurum:Giresun 'da yatırımların önünü açacağız!

MHP Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum, Giresun’u ayağa kaldıracak projelerle yola çıktıklarını ve seçilmeleri halinde kentte yatırımın önünü açacaklarını söyledi. Erzurum, ulaşım öncelikli çalışacaklarını dile getirdi.

Giresun'da yeni yatırımlarımızın projelerini bir an önce tamamlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Giresun'daki selle ilgili, "Yeni güzergah ve yeni projelerle derelerden etkilenmeyecek yatırımları vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Yeni yatırımlarımızın projelerini bir an önce tamamlıyoruz" açıklamasında bulundu.

Talip Şen: Ordu-Giresun Havalimanı inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ordu Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen, havalimanının hizmete girmesiyle birlikte Gülyalı ilçesindeki arsa ve konut fiyatlarında 2 katına varan artışlar olduğunu belirterek, "Havaalanı, bölgede inşaat yatırımlarının hız kazanmasına neden oldu" dedi.

Giresun ulaşım yatırımlarının tamamlanmasına odaklandı!

Giresun'da ulaşım yatırımlara devam ediliyor. Ulaşım yatırımlarının çalışmaları büyük bir titizlikte devam ediyor...

Jones Lang LaSalle'nin Otel Yatırımları Değerlendirmesi Raporu!

Jones Lang LaSalle'nin en son yayınladığı Otel Yatırımları Değerlendirmesi Raporu’na göre; 2012’de Avrupa Orta Doğu ve Afrika’daki Otel alım/satım hacmi 8,5 Milyar Euro’ya ulaştı...

AYD AVM Yatırımları Konferansı sona erdi!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) AVM Yatırımları Konferansı’nın beşincisi AYD Başkanı Hulusi Belgü ve Yönetim Kurulu ev sahipliğinde 6-7 Mart 2013 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapıldı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı açılış konuşmaları ile başladı!

Organize Perakende Sektörünün bugünü ve geleceğini tüm yönleriyle ele almak üzere, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından düzenlenen V. AVM Yatırımları Konferansı’nın ikinci günü açılış konuşmaları ile başladı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

giresun yatırımları Haberi

giresun yatırımları

SOSYAL tesisler, toplu konut projeleri, cadde yenilemeleri, atık su tesisleri gibi birçok önemli projeyi hayata geçirdiklerini anlatan Giresun Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Yeni Bulancak hedefimiz için adım adım yürüyoruz” dedi. Hükümet Caddesi’nde başlattıkları dönüşüm projesini anlatan Yakar, “Vatandaşın yürümekte zorlandığı, geçmekten çekindiği caddenin baskı beton kaldırım ve yol çalışması ile adeta çehresi değişti. Belediye ekipleri bir haftada caddenin görünümünü tamamen değiştirdi. Hükümet Caddesi’ndeki esnafımızla ortak karar alarak bir çalışma yaptık. Artık geniş kaldırımı olan modern yollara sahip bir cadde oldu. Burada ışıklandırma ve ağaçlandırma çalışmalarımız olacak. Yine burada ki bazı binalarla ilgili çalışmalarımız olacak. Bundan sonra iş esnafımıza kalıyor. Kaldırımı işgal etmeden, çevreyi temiz tutarak, işyerlerini daha da güzelleştirerek ilçemizin en cazip alışveriş caddelerinden birine sahip olabilirler” dedi.


Bulancak...