28 / 03 / 2024

Gisele Bündchen evi

Gisele Bündchen evi

Evimizin dekorasyonu ruhumuzu yansıtır. Hollywood yıldızlarının milyon dolarlık evleri de kendilerinden renkler ve izler taşıyor. Gisele Bündchen’in ekolojik malikânesi, Christina Aguilera’nın ise eğlence konseptli evi gibi...

Gisele Bundchen ve Tom Brady'nin lüks malikanesi bitti!

Dünyanın en çok kazanan mankenlerinin başında gelen Brezilyalı Gisele Bundchen ve Amerikan Ulusal Futbol Ligi'nde oynayan eşi Tom Brady, lüks malikânelerine taşınma hazırlığı yapıyor

Gisele Bündchen ve Tom Brady'nin şatosu tamamlandı!

Top model Gisele Bündchen ile futbolcu kocası Tom Brady'nin Los Angeles'ta bulunan evlerinin tadilatı tamamlandı

Deprem bölgesine 100 bin çelik köy evi için haftaya ihaleye çıkılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde inşa edilecek yaklaşık 100 bin çelik köy evi konusunda önümüzdeki haftadan itibaren ihaleye çıkılacağını ifade etti.

TOKİ'den evi olmayanlara büyük müjde! Aylık 2 bin TL taksitle konut fırsatını sakın kaçırmayın!

TOKİ'den evi olmayanlara büyük müjde... Aylık 2 bin TL taksitle konut fırsatını sakın kaçırmayın... İşte TOKİ'nin merakla beklenen o projesi ile ilgili detaylar...

Evi olanlar aman dikkat! O ödemeler için resmen son 3 güne girildi, büyük cezası var!

Evi olanlar aman dikkat! O ödemeler için resmen son 3 güne girildi, büyük cezası var... İşte emlak vergisi ile ilgili detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'deprem bölgesinde inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu' duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yaşanan İzmir depreminin ardından başlatılan konut ve köy evi inşaatı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilen konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu söyledi.

2023 e-Devlet yardım başvurusu! Bu şartları sağlayan herkes aylık 5 bin TL destek alacak!

AFAD, deprem bölgesindeki evi hasarlı olarak tespit edilen ev sahibi ya da kiracılar için Afetzede Barınma Desteği verecek. Ev sahibi ya da kiracılar için e-Devlet üzerinden Afetzede Barınma Desteği başvuruları başladı.

Deprem bölgesine şok uyarı! AFAD tehlikeyi rakamlarla peş peşe duyurdu!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu bölgede tehlike halen geçmedi. Deprem bölgesinde evi yıkılmamış olan vatandaşlara da uyarı yapan AFAD, 6 ve üzeri depremler meydana gelebileceğini söyledi.

İSKİ, Büyükçekmece'de kanunsuz şekilde inşa edilen evi yıktı!

İSKİ, Büyükçekmece'de inşa edilen yapıyı kanuna uygun bir şekilde inşa edilmediğini öne sürerek yıkımını gerçekleştirdi. Evi inşa eden  Ali Söylemez yıkıma tepki gösterdi. 

Gisele Bündchen ve Tom Brady New York’taki evlerini sattı!  

Amerikalı futbol oyuncusu Tom Brady ve eşi Gisele Bündchen, New York'ta bulunan apartman dairelerini 271.8 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Büyükçekmece Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1881 yılında Selanik’te doğduğu ev birebir ölçülerinde Büyükçekmece’de inşa ediliyor. Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Atatürk Evi’ni onardı!

Atatürk’ün talimatıyla 1936’da hizmete alınan Çubuk Barajı ve Atatürk Evi’nin eski görüntüsünden eser kalmadı. Ankara Büyükşehir Belediyesi mirasa sahip çıktı, 26 yılın çöpünü temizledi ve onardı.

Bu bölgelerde evi olanlar dikkat!

Türkiye’deki yeni konut üretiminin ihtiyacın altında gerçekleşmesi ve İstanbul’daki arsa sıkıntısı özellikle son 1 yıldaki fiyat artışının temel sebebi oldu. MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, istediği gibi bir sıfır konutu bulamayan vatandaşların ikinci el konutlara yöneldiğini belirtti.

Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi açıldı!

Avrupa Birliği fonlarıyla desteklenen Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi'nin açıldı. AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Eleftheria Pertzinidou açılış konuşmasında; "Devam eden medya programları için AB tarafından 6 milyon avro civarında kaynak ayrılmıştır" dedi...

Antalya Büyükşehir'den evi yanan aileye prefabrik ev!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş İlçesi Yeşilköy Mahallesi’nde önceki gün çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen Cengiz ailesine prefabrik ev ve eşya yardımı yaptı.

Gisele Bündchen evi Haberi

Gisele Bündchen evi

Nasıl giyim kuşam kişiliğimizi yansıtıyorsa evimizin dekorasyonu da ruhumuzu yansıtır. Hollywood yıldızlarının milyon dolarlık evleri de kendilerinden renkler ve izler taşıyor. Gisele Bündchen’in ekolojik malikânesi, Christina Aguilera’nın ise eğlence konseptli evi gibi...


Cindy Crawford

Süpermodel Cindy Crawford, eşi Rande Garber ile yaşadığı evini 1 yıldan kısa bir süre önce satın aldı. Malibu’daki 5 yatak odalı bu evde ahşap tonları hâkim. Turuncu tonların kullanıldığı salonun her yeri cam, perde “Yok” denecek kadar az. Adeta salonda otururken kendinizi dışarıda hissedebilirsiniz.



Christina Aguilera

Ünlü pop yıldızı Christina Aguilera’nın evi de en az sahne kostümleri kadar çılgın ve renkli. Aguilera, evini döşerken eğlence konseptine teslim olmuşa benziyor. Neredeyse her renk tonunu görmek mümkün. Kırmızı perdelere yeşil duvarlar, kristal avizeli salonun ortasında bilardo masası gibi birbirine kontrast...