29 / 03 / 2024

gizlibahçe dky inşaat projesi

gizlibahçe dky inşaat projesi

Tuzla Gizli Bahçe Suits Evleri satılık daire fiyatları 160 bin liradan başlayarak değişiyor. Tuzla Gizli Bahçe Suits Evleri projesinde daireler tamamlanmış bir şekilde satışa sunuluyor...

Siirt'te ilçe otogarı inşaatı başladı!

Siirt Belediyesi, 6 ilçe ve 5 beldeye hizmet verecek ilçe otogarında inşaat çalışmaları için düğmeye bastı.

Şems İstanbul Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Eğitim İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhr. Limited Şirketi kuruldu!

Şems İstanbul Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Eğitim İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhr. Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ma'in Abdallah A.Kareem Alkhatib ve Moayad Yousef Hasan Alnajjar ortaklığıyla kuruldu...

Hasan Akgün’e marina inşaatı davası!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'ün Büyükçekmece Yat Limanı projesinin inşaatını bir Alman firmasına ihale ettiği iddia edildi. Firma dolandırıcılıktan ceza alınca ihale Akgün’ün kardeşinin ofisine geçti. Akgün'e ise dava açıldı.

DKY İnşaat'tan Ramazan ayı kampanyası!

DKY İnşaat satışı ve inşaatı devam eden tüm projelerinde Ramazan kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde peşin alımlarda yüzde 20’ye varan indirim fırsatı sunuluyor.

Adatepe Hasbahçe Tora İnşaat Evleri!

Adatepe Hasbahçe Tora İnşaat Evleri 2 bin 700 metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor. Projede toplam 200 adet konuta yer veriliyor...

DKY İnşaat’tan 2 ayda 65 milyon TL’lik satış!

DKY İnşaat, "Güçlü Türkiye için Birlik Vakti" kampanyasını Nisan ayı sonuna kadar uzattı. 2 ayda 65 milyon TL’lik 95 adet satış gerçekleştiren DKY İnşaat, Mart ayında lansmana çıkardığı DKY Sahil projesiyle de kampanyaya destek verdi.

DKY İnşaat, 2023'e kadar 9,2 milyar TL'lik yatırım yapacak!

Dky İnşaat, yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Kentsel dönüşüm projeleri ile İstanbul'un hem gelişen bölgelerine hem de şehir merkezlerine odaklanan şirket, 2023 yılına kadar 9.2 milyar TL'lik projeye başlayacak.

DKY İnşaat tarihi kampanyada 120 konut sattı!

DKY İnşaat tarihi kampanya kapsamında 120 konut sattı. Genel Müdür Yeraltı Türel, “Kampanyanın devamı için bankalar da faiz indirmeli” dedi

DKY İnşaat, GYODER kampanyasıyla günde 3 konut sattı!

DKY İnşaat, GYODER’in öncülüğünde gerçekleştirilen ‘Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye’ kampanyasında 45 günde 120 konut sattı.

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

DKY İnşaat'tan 6 projesine özel Ramazan kampanyası!

İstanbul’un merkezi noktalarında DKY İnşaat imzasıyla yükselen 6 konut projesi için Ramazan ayına özel cazip indirimler ve ödeme koşulları sunuyor. Proje tesliminin Aralık 2017’de yapılması öngörülüyor.

DKY İnşaat, kentsel dönüşüm projelerinde öncü olacak!

Kartal’a Yatırım, Geleceğe Yatırım Zirvesi’nde konuşan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Kartal bölgesinde gelecek 10 yılda kentsel dönüşüm kapsamında 200 milyar dolarlık iş olduğunu söyledi.

DKY İnşaat'tan Kadıköy'e 3 yeni proje!

55 yıldır projeleriyle İstanbul’a değer katan DKY İnşaat, yeni markası ‘DKY Cadde’ ile şehrin en prestijli caddelerine yepyeni bir soluk ve mimari getirmeye hazırlanıyor. Projelerde fiyatlar 976 bin TL’den başlıyor.

gizlibahçe dky inşaat projesi Haberi

gizlibahçe dky inşaat projesi


Gizli Bahçe Suits Evleri DKY İnşaat tarafından hayata geçirildi. Gizli Bahçe Suits Evleri İstanbul Tuzla ilçesine bağlı Aydınlı bölgesinde yer alıyor. Tuzla Gizli Bahçe Suits Evleri satılık 1 oda 1 salon dairelerden oluşuyor.


Tuzla Gizli Bahçe Suits Evleri'nde 21 adet daire yer alıyor. Tuzla Gizli Bahçe Suits Evleri'nde konutların büyüklükleri 68 metrekareden başlayarak, 115 metrekareye kadar değişiyor. Tuzla Gizli Bahçe Suits Evleri butik bir proje olarak tasrlandı.


Tuzla Gizli Bahçe Suits Evleri satılık daire fiyatları 160 bin liradan başlayarak yükseliyor. Tuzla Gizli Bahçe Suits Evleri'nde oturacak olanlar Gizlibahçe Konakları projesinin sosyal imkanlarından yararlanabiliyor.


Tuzla Gizli Bahçe Suits Evleri'nde açık - kapalı otopark alanları bulunuyor. Tuzla Gizli Bahçe Suits Evleri satış ofisi ile 0216 517 95 17 numaralı telefondan iletişime geçebilir, Gizlibahçe Suits...