25 / 04 / 2024

gnyapının apartman yöneticileri toplantısı ne zaman

gnyapının apartman yöneticileri toplantısı ne zaman

Isı yalıtım uygulamaları alanında faaliyet gösteren GNYAPI, 2014 Ocak ayı itibari ile doğru ısı yalıtım uygulamaları ile ilgili, şirket toplantı salonlarında Konut Yöneticileri Bilgilendirme Toplantıları düzenlemeye hazırlanıyor....

Kiracı apartman yöneticisi olabilir mi? 

Kat Mülkiyeti Kanunu'na göre, denetçi veya denetim kurulu kat malikleri arasından seçilmesi gerekmektedir. Bu nedenle, kiracılar denetçi olarak atanamazlar. Bu durumda merak edilen diğer konulardan biri de kiracıların apartman yöneticisi olup olamama durumudur. İşte bu konu ile ilgili önemli açıklam

İngiltere'de inşaat sektörünün büyümesi hız kesti!

S-P Global/CIPS tarafından açıklanan son dakika verilerine göre, İngiltere'de inşaat sektörü Satın Alım Yöneticileri Endeksi (PMI) 50,7 seviyelerine geriledi.

Apartman yöneticileri dikkat! Bunu yapmazsanız cezası var!

Yargıtay 12. Ceza Dairesi, bakımı vaktinde yapılmayan asansör düşerek 3 kişinin yaralanmasına sebep oldu "asli kusurlu" sayılan apartman yöneticisine "taksirle yaralama" suçundan verilen cezayı onadı.

Apartman yöneticisi nasıl görevden alınır?

Apartman yöneticisi ile sorun yaşayan malikler, yöneticinin hangi durumlarda görevden alınabileceğini merak ediyor. Peki, apartman yöneticisi nasıl görevden alınır?

Apartman yöneticileri hangi durumlarda tadilat parası toplayabilir? 

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, bina yöneticisinin her ay binada bir tadilat olduğunu öne sürerek para toplandığını, tadilat için fiyat tekliflerinin kendileriyle paylaşılmadığı ucuz fiyat tekliflerinin kabul edilmediğini apartman sakinlerinin ne yapabileceği sorusu soruldu.

Site yöneticileri dikkat! Sizin de başınıza gelebilir!

Denizli'de bir sitede yöneticilik yapan Nail Çapar, kat maliklerin geçmişe yönelik borçlarını apartman kapısına asması nedeniyle mahkemelik oldu. 

Apartman yöneticileri hangi giderler için para toplayabilir?

Apartmanlarda ya da sitelerde, apartman yöneticisi tarafından harcama yapılan veya yapılacak olan giderler için para toplayabilir. Fakat acil bir durum bulunmuyorsa, apartmanlarda para toplanması için genel kurul kararının olması gerekiyor. 

Apartman yöneticileri ne iş yapar? Hukuki sorumlulukları var mı?

İster site olsun, isterse bir apartman; yöneticilik artık bir meslek haline geldi. Peki yönetici ne iş yapar? Hukuki yönden sorumlulukları neler? İşte detaylar...

Kapıcının ücretinde çalışana da işverene de vergi yok!

Kapıcıların işverenleri olan apartman-site yöneticileri, her ay SGK’ya ‘prim ve hizmet belgesi’ veriyor Her bir belge için de aylık 43,70 lira damga vergisi ödüyor. (Yıllık 524,40 TL) Ancak ‘kolay işverenlik’ kapsamına geçen apartman yöneticileri yıllık 524,40 liralık damga vergisini ödemiyorlar...

Apartman yöneticileri dikkat!

Apartman yöneticilerine önemli bir uyarım var: Kat Mülkiyeti Kanunu’na göre yönetici ve site yönetimleri, apartman harcamaları konusunda ‘hesap vermek’le yükümlü. Bu hesabı komşularınıza vermezseniz, mahkemeye verirsiniz.

Apartman yöneticilerine asansör eğitimi!

Afyonkarahisar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü tarafından apartman yöneticileri için asansör kullanımı ve denetimleri ile yönetmelikler hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi...

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticileri serbest bırakıldı!

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticilerine yönelik yürütülen soruşturmada karar az önce çıktı. Sulh Ceza Hakimliği, şüphelilerin tamamını adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasına karar verdi. 

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticilerine gözaltı!

Selimoğlu İnşaat’ın eski CEO’su K. C. U. ile şirketin eski yöneticileri Y. O.U. N. T., A. Z., İ. G. gözlatına alındı...

gnyapının apartman yöneticileri toplantısı ne zaman Haberi

gnyapının apartman yöneticileri toplantısı ne zaman


Isı yalıtım uygulamalarında müşterileri ile arasındaki bağı, sektörün en önemli sorunu olarak gördüğü güven unsuru üzerine inşa etmeyi kendine misyon edinmiş GNYAPI, 2014 Ocak ayı itibari ile doğru ısı yalıtım uygulamaları ile ilgili, şirket toplantı salonlarında Konut Yöneticileri Bilgilendirme Toplantıları düzenlemeye hazırlanıyor. 


Ocak ayından itibaren, ısı yalıtım tüketicilerinin en doğru şekilde bilgilendirilmeleri amaçlanan Konut Yöneticileri Bilgilendirme Toplantılarının her ay 2 kere gerçekleştirilmesi planlanıyor. GNYAPI‘nın yalıtım sektörüne getirdiği sayısız yenliklerden biri olan yüksek katılımlı Konut Yöneticileri Konferansı ve Usta Konferanslarının ardından, uygulama öncesinde ihtiyaç duyan konut yöneticilerine yönelik düzenlenen bu bilgilendirme toplantılarının da yoğun ilgi görmesi bekleniyor. 


GNYAPI Yönetim Kurulu Başkanı A. Bülent GÜNEY, GNYAPI teknik kadrosunun yardımıyla ısı yalıtım uygulamalarının detayları ile ilgili bilgilerin yanı sıra şirket avukatlarının kat mülkiyeti kanunu,...