28 / 03 / 2024

gnyapının ısı yalıtım uygulamaları

gnyapının ısı yalıtım uygulamaları

Isı yalıtım uygulamaları alanında faaliyet gösteren GNYAPI, 2014 Ocak ayı itibari ile doğru ısı yalıtım uygulamaları ile ilgili, şirket toplantı salonlarında Konut Yöneticileri Bilgilendirme Toplantıları düzenlemeye hazırlanıyor....

Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi üretildi! İşte faydaları...

Marterm, Kahramanmaraş'ta son bir senedir akademisyenlerden oluşan bir kadroyla AR-Ge faaliyetleri yürüterek, 'Keçi kılı içerikli ses ve ısı yalıtım' ürününün üretimine başladı. Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi resmen üretildi. Peki nerelerde kullanılır, faydaları neler

Enerji maliyetlerindeki artışla ısı yalıtımı yeniden gündeme geldi!

Dünyada artışa geçen enerji maliyetleri ardından konutlarda enerji tasarrufu için ısı yalıtımı yapılmasının önemi tekrardan anlaşıldı. Türkiye’nin sahip olduğu enerjisinin yaklaşık yüzde 40'nı binaları ısıtmak amaçıyla kullanıyor.

Isı yalıtımı konutların değerini artırıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ısı yalıtımı konutların değerini de artırıyor...

Koronavirüsle yazlık evlerde ısı yalıtımının önemi arttı!

İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), Başkanı Levent Gökçe yazlık evlerde ısı yalıtımının önemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Yakıt faturasından tasarruf için ısı yalıtımı yapılmalı!

Ülkemiz, koronavirüs tedbirleri kapsamında kış aylarını evinde geçirmeye hazırlanıyor, doğalgaz faturalarını azaltmanın yolu da ısı yalıtımından geçiyor.

Isı yalıtımı konutların değerini artırıyor!

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER) İcra Kurulu Başkanı Emre Alkin, ısı yalıtımının tüketicilere özellikle konut satışlarında büyük avantaj sağladığını dile getirerek "Binaların uzun ömürlü olmasını sağlayan ısı yalıtımı, kısa vadede konutun satış değerini de artırıyor." diye konuştu.

İzocam'dan ısı yalıtımını yükselten Optiflex!

İzocam, daha az maliyetle yüksek ısı yalıtımı konforu sağlayan İzocam Optiflex ürününü geliştirdi...

Filli Boya, binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını tespit ediyor!

Türkiye’de 40’ın üzerinde şehri gezerek 50 bin binada termal kameralar ile ücretsiz çekim yapıp binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını belirleyen Filli Boya Isı Kaybı Ölçüm Ekibi, tasarruflu ve konforlu yaşamın ipuçlarını bina sakinleriyle yayınladı. 

Levent Pelesen: Doğalgaz faturasını azaltmanın yolu ısı yalıtımından geçiyor!

Binalarda ısıtma amaçlı kullanılan enerjinin yaklaşık yarısının israf edildiğinin altını çizen İZODER Başkanı Levent Pelesen, “Kış mevsiminde enerji israfının önüne geçmek ve doğalgaz faturasını yüzde 50 azaltmanın tek yolu, yaşadığımız binalara ısı yalıtımı uygulaması yaptırmaktır” diye konuştu...

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının ısı yalıtım işleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasında ısı yalıtım işlerine başladı.

Isı yalıtımıyla faturanızı yüzde 50 düşürebilirsiniz!

Isı yalıtımıyla faturanızı yüzde 50 düşürmeniz mümkün. Peki ısı yalıtımında nelere dikkat edilmeli?

MAPEI uyarıyor: Isı yalıtımı için doğru malzeme kullanımı şart!

Yapı endüstrisinde tamamlayıcı ürünler geliştiren dünyanın önde gelen üreticisi MAPEI, ısı yalıtımında doğru malzeme kullanımı konusunda tüketicileri uyarıyor...

Isı yalıtımında doğru bilinen yanlışlar!

Binaların kış aylarında daha sıcak, yaz aylarında ise daha serin kalmasının yolu, ısı geçişlerini en aza indiren ısı yalıtımından geçiyor. Peki Isı yalıtımında doğru bilinen yanlışlar neler?

gnyapının ısı yalıtım uygulamaları Haberi

gnyapının ısı yalıtım uygulamaları


Isı yalıtım uygulamalarında müşterileri ile arasındaki bağı, sektörün en önemli sorunu olarak gördüğü güven unsuru üzerine inşa etmeyi kendine misyon edinmiş GNYAPI, 2014 Ocak ayı itibari ile doğru ısı yalıtım uygulamaları ile ilgili, şirket toplantı salonlarında Konut Yöneticileri Bilgilendirme Toplantıları düzenlemeye hazırlanıyor. 


Ocak ayından itibaren, ısı yalıtım tüketicilerinin en doğru şekilde bilgilendirilmeleri amaçlanan Konut Yöneticileri Bilgilendirme Toplantılarının her ay 2 kere gerçekleştirilmesi planlanıyor. GNYAPI‘nın yalıtım sektörüne getirdiği sayısız yenliklerden biri olan yüksek katılımlı Konut Yöneticileri Konferansı ve Usta Konferanslarının ardından, uygulama öncesinde ihtiyaç duyan konut yöneticilerine yönelik düzenlenen bu bilgilendirme toplantılarının da yoğun ilgi görmesi bekleniyor. 


GNYAPI Yönetim Kurulu Başkanı A. Bülent GÜNEY, GNYAPI teknik kadrosunun yardımıyla ısı yalıtım uygulamalarının detayları ile ilgili bilgilerin yanı sıra şirket avukatlarının kat mülkiyeti kanunu,...