19 / 04 / 2024

Göcek Koyları ihalesi ne zaman

Göcek Koyları ihalesi ne zaman

Muğla’nın Dalaman ilçesi sınırları içinde bulunan Küçük Sarsala, Göbün, Akbük ve Taşyaka koylarındaki mesire alanlarının ihale tarihleri iptal edildi.

Göcek Koyları yeniden ihaleye çıkarıldı!

Çevrecilerin ve yöre halkının yoğun mücadelesiyle satışı durdurulan Göcek koyları, yeniden ihaleye çıkarıldı. Kiralamayla doğal güzelliği ile ünlü koylar tesislerin yanı sıra bireysel yapılaşmaya da açılacak.

Göcek Koyları'nın ihalesi bugün başladı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın kiralığa çıkardığı Muğla'da Göcek'teki dört koydan Bedri Rahmi (Taşyaka) ve Akbük'ün ihalesi Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü'nde başladı.

Green Go Göcek satışta! Tapu hemen teslim yeni proje!

D Grup tarafından Muğla Göcek'te hayata geçen Green Go Göcek projesi satışa çıktı. Projede 45 adet bağımsız bölüm bulunuyor. İşte fiyat listesi...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi arsa satacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, satış ihalesi 16 Ağustos tarihinde yapılacak.

TOKİ Kastamonu 2023 projesinde son dakika! Beklenen tarih geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Paylaşılan detaylara göre, projenin ihalesi bugün yapılacak.

Marina fiyatları katlandı: Monaco'da günlük 650 Euro'ya bağlanabilen tekne, Göcek'te 1.200 Euro'ya bağlanıyor!

Yüksek talebe kapasite sebebiyle yanıt veremeyen Türk marinalarında fiyatlar yükselişe geçti. Teknelerin rotaları da farklı ülkelere çevrildi. Sektör kapasitelerde yüzde 50 yükseliş ile yatırım talep etti. 

Üsküdar Belediyesi, bina ve arsa satıyor! Fiyatı gören inanamadı! İhalesi 13 Nisan'da!

Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Ahmediye ve Altunizade mahallelerinde yer alan bina ve arsayı satıyor. Peki Üsküdar'daki bina ile arsanın fiyatları ne kadar? 

O ilde 13 bin metrekarelik arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! İhalesi 11 Ocak'ta! 

Kırıkkale ili Yahşihan Belediye Başkanlığı, Kırıkkale ili, Yahşihan ilçesi, Erenler Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Magna Global İnşaat Ve Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Magna Global İnşaat Ve Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Erdinç Göcek tarafından kuruldu.

Nidapark Göcek fiyat listesi 2022 Eylül!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Nidapark Göcek projesindeki konutların fiyatları merak ediliyor. İşte Nidapark Göcek fiyat listesi 2022 Eylül!

Nidapark Ataşehir ön satışta!

Göcek'te hayata geçirdiği Nidapark Göcek projesini geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul, şimdi de Nidapark Ataşehir projesini ön satışa çıkardı.

TOKİ'den Ankara'nın bu ilçesine tam 545 ucuz konut geliyor! Ankaralılar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Gölbaşı projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Nidapark Ataşehir nerede? Nidapark Ataşehir fiyat listesi!

Göcek'te hayata geçirdiği Nidapark Göcek projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Ataşehir projesinde de ön talep dönemini başlattı. Peki Nidapark Ataşehir nerede? İşte Nidapark Ataşehir fiyat listesi...

Nidapark Ataşehir ön talep topluyor! Yeni proje!

Göcek'te hayata geçirdiği Nidapark Göcek projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Ataşehir projesi için ön talep topluyor. İşte detaylar...

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen liderlerinden Tahincioğlu, Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi Nidapark Göcek’in satışına başlıyor.

Göcek Koyları ihalesi ne zaman Haberi

Göcek Koyları ihalesi ne zaman

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde, Taşyaka ve Akbük mesire alanının ihalesi 16 Eylül Çarşamba günü saat 14.00’de, Küçük Sarsala ve Göbün mesire alanının ihalesi 17 Eylül Perşembe günü saat 10.00’da Dalaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Atatürk Spor salonunda yapılacağı duyurulmuştu.


Göcek koyları yeniden ihaleye çıkarıldı!


İHALE İPTAL

Diğer taraftan T.C. Orman Genel Müdürlüğü, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde duyurulan İhale İlanı metni siteden herhangi bir açıklama yapılmadan kaldırıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, “Mesire yerlerinin 29 yıllığına kiraya verilmesi; bu yerlerden faydalanan vatandaşlarımıza daha iyi ve kaliteli hizmet verilebilmesi içindir. Mesire yerleri 3 yıllığına, 10 yıllığına veya 29 yıllığına kiraya verilebilmektedir. 16-17 Eylül 2015 tarihlerinde yapılacak olan ihalede 10 yıllığına ihaleye çıkartılmıştır” açıklaması yapılmıştı.

Dalaman koylarına ait...