16 / 04 / 2024

Gökçe Bahadır evi

Gökçe Bahadır evi

Ufak Tefek Cinayetler'in Oya'sı Gökçe Bahadır, Suadiye’den ev aldı. Güzel oyuncu yeni evi için 2 milyon TL ödedi.

Gökçe Bahadır Avrupa yakasında ev arıyor!

Oynadığı dizilerle büyük beğeni toplayan Gökçe Bahadır Avrupa yakasında ev arıyor. Bahadır trafik sıkıntısı yaşamamak için Avrupa yakasına taşınma kararı aldı.

Gökçe Bahadır Suadiye'de 4+1 daire aldı!

Gökçe Bahadır, dizi ve reklam filmlerinden kazandıklarını gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Gökçe Bahadır Suadiye'de 4+1 daire aldı.

‘Gençlere, çalışanlara, emeklilere ev almak hayal oldu’ diyen Buğra Gökçe sosyal konut müjdesi verdi!

Ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken İzmir Büyükşehir Başkan Aday Adayı Buğra Gökçe X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençlere, çalışanlara, emeklilere konut almak hayal oldu” dedi. Şehirdeki konut fiyatlarını paylaşan Gökçe bir de hesaplama yaptı.

Nusret Gökçe'den İspanya'ya dev rezidans projesi! Dünya bu projeyi konuşacak!

Dünyaca ünlü iş adamlarından Nusret Gökçe, İspanya'nın kalbine dev proje yaptırmak için kolları sıvadı. Dünyanın konşacağı dev projede, rezidans ve yeme-içme kompleksi yer alacak.

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

Gümüşe yatırım yapman mantıklı mı? İslam Memiş rakam vererek açıkladı! Yatırımcılar hemen bakın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşe yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için önemli değerlendirmelerde bulunarak rakam verdi. Yatırımcılar hemen bakın!

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı! Gümüş yatırımcıları dikkat! Ters köşe olacaksınız

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı.  Yatırımcılar gümüş fiyatlarında yükselişlerin olmasıı beklerken BofA'nın yeni gümüş tahmini yatırımcıları ters köşe yapacak. Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Uğur Gökçe hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Astor Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Uğur Gökçe kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Astor Enerji’de hangi kaç yılında ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Uğur Gökçe ile ilgili merak edilen her şey...

Altın fiyatlarında geri vites! Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Altın fiyatları geçen hafta rekor üstüne rekor kırarken bugün geri vites yaptı. Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Dolar 17 TL olacak diyen Necmettin Batırel ters köşe yaptı! Doları olanlar bu tarihi görünce dondu kaldı! Çabuk bakın!

Dolar kuru ile ilgili tahmninlere bir yenisi de Ekonomist Necmettin Batırel'den geldi.Dolar 17 TL olacak diyen Necmettin Batırel ters köşe yaptı! Doları olanlar bu tarihi görünce dondu kaldı! Çabuk bakın!

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? İslam Memiş altını çizerek uyardı!

Yatırımcılar altından sonra en çok gümüşü takip ediyor. Gümüşün yükselip yükselmeyeceğini merak den yatırımcılar araştırıyor. Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? İslam Memiş altını çizerek uyardı!

Gümüş yatırımcıları ters köşe olacak! İslam Memiş sır gibi sakladığı yeni tüyosunu açıkladı! Çok yükselecek! 

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımcılarını üzecek açıklamalarda bulundu. Gümüş yatırımcıları ters köşe olacak! İslam Memiş sır gibi sakladığı yeni tüyosunu açıkladı! Çok yükselecek! 

Aile Bakanlığı 2023 Şubat müjdelerini tek tek açıkladı! Hesaplara peş peşe yatırılan bu parayı görenler dört köşe oldu

Aile Bakanlığı 2023 Şubat müjdelerini tek tek açıkladı... Hesaplara peş peşe yatırılan bu parayı görenler dört köşe oldu... Hemen bakın...

Gümüşe yatırım yapanlar aman dikkat! Tek tek açıklanan bu rakamları görenler inanamadı! 12 Şubat 2023 gümüş fiyatları

Gümüşe yatırım yapanlar aman dikkat... Tek tek açıklanan bu rakamları görenler inanamadı... 12 Şubat 2023 gümüş fiyatları...

Gökçe Bahadır evi Haberi

Gökçe Bahadır evi

‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Gökçe Bahadır, dizideki performansıyla bölüm başına 60 bin TL alıyor. Bahadır, kazandığını gayrimenkule yatırıyor.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, ilk olarak Ayvalık’taki yazlığını tadilat yaptırarak yenileyen güzel oyuncu, kendine lüks daire aldı. 

Kadıköy Suadiye’de deniz manzaralı bir evi bulunan başarılı oyuncu, yine aynı semtten ev aldı. Geleceğe yatırım yaptığunu söylenen oyuncunun Suadiye’den deniz manzaralı, çatı katı 2+1 lüks bir ev aldığı öğrenildi. 

Evind ekorasyonuyla kendisi ilgilenen Bahadır, yeni evi için 2 milyon TL...