28 / 03 / 2024

Gökçe Özdemir

Gökçe Özdemir

Yaşar Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gökçe Özdemir, Charlie Hebdo saldırısından sonra Schengen vizesinin zorlaşmasıyla Avrupa'ya tatile giden Arap turistlerin, Türkiye'ye yönelebileceğini belirtti.

Türkiye ve Ege turizminde yüksek bir talep artışı olabilir!

Yaşar Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç.Dr.Gökçe Özdemir, Avrupa Birliği'nin (AB) Schengen vizesi başvuru sistemini sertleştirmeye yönelik adımlar atmasının, dünya turizminin gözdesi olan Arap turistleri de etkiledi.

Gökçe Özdemir: İzmir'de tesis yatırımları şart!

Kongre turizmi amacıyla gelen yabancı konukların ülkede bıraktıkları yüksek döviz miktarına dikkat çeken turizm uzmanları İzmir ekonomisinin de tamamlanacak yatırımların ardından hızla yükselişe geçeceğini savundu.

‘Gençlere, çalışanlara, emeklilere ev almak hayal oldu’ diyen Buğra Gökçe sosyal konut müjdesi verdi!

Ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken İzmir Büyükşehir Başkan Aday Adayı Buğra Gökçe X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençlere, çalışanlara, emeklilere konut almak hayal oldu” dedi. Şehirdeki konut fiyatlarını paylaşan Gökçe bir de hesaplama yaptı.

Sabiha Gökçen Havalimanı IC Holding’e mi satılıyor?

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın IC Holding’e satılacağı ileri sürüldü. İşte ikinci pisti bugün açılan havalimanının satışı ile ilgili detaylar...

Nusret Gökçe'den İspanya'ya dev rezidans projesi! Dünya bu projeyi konuşacak!

Dünyaca ünlü iş adamlarından Nusret Gökçe, İspanya'nın kalbine dev proje yaptırmak için kolları sıvadı. Dünyanın konşacağı dev projede, rezidans ve yeme-içme kompleksi yer alacak.

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

Kirada yüzde 25 zam sınırını aşan ev sahibinin başı büyük dertte! Faiziyle birlikte ödeme yapmak zorunda kalacaksınız

Av. Gökçe Özdemir, ev sahiplerinin, yüzde 25 sınırı üzerinde artış yapmaları halinde başlarının büyük derde gireceğini söyledi. Kiracıyla kanuni sınırın üzerinde bir oranda anlaşılması durumunda ileride kiraya veren kendisine karşı kiracı tarafından açılacak bir dava sonucunda ciddi tutarda faiz ile

Doları 42 TL olarak görmek sürpriz olmayacak diyen Selçuk Geçer tarih verdi! Dolar borcu olanlar köşe bucak kaçtı!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ''Doları 42 TL olarak görmek sürpriz olmayacak'' diyerek tarihi açıkladı. Dolar borcu olanlar, dolarlarını bozduranlar köşe bucak kaçacak. İşte doların 42 TL olacağı o tarih... 

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı! Gümüş yatırımcıları dikkat! Ters köşe olacaksınız

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı.  Yatırımcılar gümüş fiyatlarında yükselişlerin olmasıı beklerken BofA'nın yeni gümüş tahmini yatırımcıları ters köşe yapacak. Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Uğur Gökçe hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Astor Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Uğur Gökçe kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Astor Enerji’de hangi kaç yılında ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Uğur Gökçe ile ilgili merak edilen her şey...

Altın fiyatlarında geri vites! Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Altın fiyatları geçen hafta rekor üstüne rekor kırarken bugün geri vites yaptı. Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Dolar 25 TL değil 17 TL olacak! Tarih belli oldu! Doları olanlar ters köşe olacak! Görmeyen duymayan kalmasın

Dolar kurundaki gelişmeler yakından takip ediliyor. En merak edilenlerden biri de ''dolar ne kadar olacak'' sorusunun yanıtı belli oldu. Dolar 25 TL değil 17 TL olacak! Tarih belli oldu! Doları olanlar ters köşe olacak! Görmeyen duymayan kalmasın

Dolar 17 TL olacak diyen Necmettin Batırel ters köşe yaptı! Doları olanlar bu tarihi görünce dondu kaldı! Çabuk bakın!

Dolar kuru ile ilgili tahmninlere bir yenisi de Ekonomist Necmettin Batırel'den geldi.Dolar 17 TL olacak diyen Necmettin Batırel ters köşe yaptı! Doları olanlar bu tarihi görünce dondu kaldı! Çabuk bakın!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Gökçe Özdemir Haberi

Gökçe Özdemir

Gökçe Özdemir, "Özel pazarlama iletişim uygulamalarıyla Arap ülkelerinden, turizmle ilgili Türkiye ve özellikle Ege'ye yüksek talep artışı olabilir" görüşünü bildirdi. 


Gökçe Özdemir, açıklamasında, Ortadoğu ülkeleri için uluslararası seyahat destinasyonları arasında Avrupa ülkelerinin yüzde 46'lık orana sahip olduğuna dikkati çekerek, Avrupa'yı yüksek gelir grubundaki, Türkiye'yi ise orta gelir grubundaki Arap turistin tercih ettiğini söyledi. 



Avrupa Birliğinin (AB) Charlie Hebdo saldırısının ardından Schengen vizesi başvuru sistemini sertleştirmeye yönelik adımlar atmasınm, yüksek harcama yapmalarıyla dünya turizminin gözdesi olan Arap turistleri de etkileyeceği öngörüsünde bulunan Özdemir, şunları ifade etti: "Charlie Hebdo saldırısından sonra Schengen vizesinin zorlaşmasıyla Avrupa'ya tatile giden Arap turistler, Türkiye'ye yönelebilir. Özel pazarlama iletişim uygulamalarıyla Arap ülkelerinden, turizmle ilgili Türkiye ve özellikle Ege'ye yüksek talep artışı olabilir. Schengen vizesiyle ilgili muhtemel değişiklikler, Türkiye...