29 / 03 / 2024

Gökdelen Kule

Gökdelen Kule

Dış mekan çekimlerinin bir numaralı tercihi GoPro, şimdi indirimli fiyatıyla Amazon.com’sa sizi bekliyor. Türlü özelliklerinin yanında, oldukça hafif ve küçük olan GoPro 11 Eylül 2022 fiyatıyla hepinizi şaşırtacak. İşte GoPro HERO8 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

ADS Eğitim Danışmanlık'a Alp Beyce genel müdür oldu!

ADS ve Fenomen"in Genel Müdürlük görevlerine atama yapıldı. Alp Beyce ve şžebnem Akalın yönetimdeki yeni isimler oldu

Taş Yapı'dan Şişli'ye 72 katlı gökdelen!

Taş Yapı Şişli'deki yeni gökdelen projesi için start verdi. 72 katlı rezidans ve alışveriş merkezi için alan boşaltma çalışması başlatıldı.

Çin, 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor!

Kripto paralarla ilgili attığı adımlarla dikkat çeken Çin, ülkede 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor...

Manhattan'da gökdelen sayısı giderek artıyor!

Dünyanın merkezi olarak kabul edilen ve New York'un en önemli beş bölgesinden biri olan Manhattan'da gökdelen inşaatları hız kesmeden devam ediyor. Öyle ki bölge son yıllarda şantiye alanına döndü.

Abu Dabi'deki 144 katlı gökdelen yıkıldı!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) başkenti Abu Dabi'deki 144 katlı Mina Plaza gökdelen 18 bin sondaj deliğine yerleştirilen patlayıcıların aktif hale getirilmesiyle 10 saniyede yıkıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu’na: Buraya gökdelen yaptırmayacaksın değil mi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul’da İBB’nin bazı şantiyelerinde incelemelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, Kadıköy’deki gazhane binalarının restorasyon çalışmalarını incelerken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na “Buraya gökdelen yaptırmayacaksın değil mi" diye espri yaptı.

Zorlu Holding’in İzmir’de yapacağı gökdelen için kat kararı bekleniyor!

Zorlu Holding’in İzmir’in kalbi Konak’a 60 kat olarak inşa etmeyi planladığı gökdelen için Kent Estetik Kurulu'nun kaç kat olacağı yönündeki kararını kısa sürede açıklanacak. Karar beklenirken, Zorlu’nun 60 kat olması yönünde baskı yaptığı ileri sürüldü.

PERPA'ya gökdelen yapılmasına izin çıkmadı!

İBB Meclisi, Okmeydanı'nda yer alan PERPA arazisiyle ilgili hazırlanan imar planını reddetti. Karar kapsamında araziye gökdelen inşa edilemeyeceğini açıkladı.

Moskova'da gökdelen inşaatı artıyor!

Moskova'da gökdelen inşaatı yüzde 19 oranında yükseldi. Sektörel analistler Moskova'daki gökdelen inşaatlarının daha da artacağını söylüyor.

Yusufeli Barajı 100 katlı gökdelen yüksekliğine ulaşacak!

Tamamlandığında dünyanın en yüksek üçüncü barajı olacak olan Yusufeli Barajı'nda gövde yüksekliği 100 metreye ulaştı. Yusufeli Barajı, 275 metrelik gövdesiyle 100 katlı bir gökdelen yüksekliğine ulaşmış olacak.

Mansur Yavaş: Evimin perdesi gökdelen yüzünden kapalı!

CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş, "Bu gökdelenler bizim mahremiyetimize de engel oluyor. Örneğin benim evimin perdesi, sonradan yapılan bir gökdelen yüzünden kapalı" dedi...

Çin dünya gökdelen sayısında rekor kırdı!

Çin 2018 yılında 88 gökdelen inşaasıyla dünya gökdelen sayısında Avrupa ve Amerikayı geride bıraktı. Çin dünya gökdelen sayısında rekor kırdı.

Maslak Oto Sanayi arsasına gökdelen geliyor!

Sarıyer Maslak’ta oto tamir atölyelerinin yer aldığı yaklaşık 7 dönümlük araziye gökdelen dikiliyor. 120 metrelik gökdelenin inşa edileceği parselde 37 yıldır içinde oto tamir atölyelerinin de bulunduğu 4 blok iş yeri vardı...

Japonlar tahtadan gökdelen yapacak!

Japonlar bir ilke daha imza atıyor. Tahtadan gökdelen yapacak olan Sumitomo Forestry şirketi 70 katlı bir gökdelen inşa edecekç Gökdelende 185 bin metreküp ahşap kullanılması öngörülüyor...

Gökdelen Kule Haberi

Gökdelen Kule

Yeniden tasarlanmış şekli ile GoPro, cebinize daha kolay sığar ve altında bulunan katlanabilir parmaklar sayesinde bağlantı parçaları kolayca değiştirilebilir. Yeni yan kapak ile bataryaları daha hızlı değiştirebilirsiniz. Yenilenmiş lensi darbelere karşı 2 kat daha fazla dayanıklıdır.

HyperSmooth özelliği için radikal bir geliştirme olan HyperSmooth 2.0 şimdi, Boost vb. gibi birçok dengeleme seviyesine sahip.

Sevdiğiniz gerçeküstü TimeWarp efektini alın. TimeWarp efekti şimdi otomatik hız seçimi ile karşınızda. Ya da sadece hızlandırmak veya yavaşlatmak için kullanın.

LiveBurst modu, siz deklanşöre basmadan önce ve sonra 1,5 saniye çekim yapar; böylece 90 fotoğraftan istediğiniz mükemmel çekimi yapabilirsiniz. İsterseniz 3 saniyelik bir 4K video klibi paylaşın.

Kontrastı artırın, bulanıklığı kaldırın ve parçalayın, kontrol sizde. 4K, 2.7K, 1440p veya 1080p'de gecenin büyüsünü yakalayın ve sahnenin epik...