26 / 04 / 2024

gökhan erel kimdir

gökhan erel kimdir

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanarak 22 Şubat 2018 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan ‘Yeni Otopark Yönetmeliği ile konut ve iş yeri otoparklarında ısı yalıtımı zorunlu hale geliyor.

Türkiye'deki 6,5 milyon konut için dönüşüm çok önemli!

Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel 1-7 Mart Deprem Haftası'nın deprem bilincini artırmak, sağlıklı ve güvenli binaların önemine dikkat çekmek için önemli bir fırsat olduğunun altını çiziyor.

Türkiye'deki konut stokunun yüzde 40'ı riskli!

Ülkemizde, yaklaşık 19 milyonluk konut stokunun yüzde 40 gibi önemli bir kısmının, riskli, yapı ömrünü tamamlamış, sağlıksız ve ruhsatsız yapılaşmadan oluştuğu ifade ediliyor.

Gökhan Erel: Yangın güvenliği yapı malzemelerinden başlar!

Türkiye yılda ortalama 100 bin yangın olayına ev sahipliği yapan yangın bakımında oldukça riskli bir ülke. Bu yangınların ise 25 bin kadarını sadece İstanbul’da meydana gelen yangınlar oluşturuyor.

Ytong kentsel dönüşüm sürecinde önemli rol üstlenecek!

Ülkemizde bulunan 20 milyonluk konut stoğunun sadece yüzde 15'inin yalıtımlı olduğu ifade ediliyor. Gökhan Erel, kentsel dönüşüm konusuna da değinerek Ytong'un kentsel dönüşüm sürecinde önemli bir rol üstleneceği söyledi.

Gökhan Erel: Kentsel dönüşüm iyi değerlendirilmeli!

Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, kentsel dönüşüm konusuna da değinerek Ytong’un kentsel dönüşüm sürecinde önemli bir rol üstleneceği söyledi.

Ytong, Kocaeli Çatalca'da 30 milyon liralık fabrika inşa edecek!

Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel; Kocaeli'ye yatırım yapacağız Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, düzenlediği basın toplantısıyla Kocaeli'ye önümüzdeki 5-6 yıl içinde yatırım yapacaklarını açıkladı.

Türk Ytong üretim kapasitesini 2.5 milyon metreküpe çıkaracak!

Sektördeki pazar paylarını artırma çalışmalarının yanı sıra önümüzdeki dönemde yeni bir fabrika açma hedeflerinin bulunduğuna dikkat çeken Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel üretim kapasitesini 2.5 milyon metreküpe çıkaracağız dedi....

Gökhan Erel: 50 yılda 10 milyar dolar tasarruf sağladık!

Gökhan Erel, binalarda kullanılan enerjinin yüzde 25'inin çatılardan, yüzde 60'ının da cephelerden kaybedildiğini belirterek, "Ytong olarak 50 yılda toplamda 10 milyar doları aşkın bir enerji tasarrufu sağladık" dedi.

Gökhan Erel: Binalarda kullanılan enerjinin yüzde 25'i çatılardan kaybediliyor!

Gökhan Erel, binalarda kullanılan enerjinin yüzde 25'inin çatılardan kaybedildiğini belirterek, "Ytong olarak 50 yılda toplamda 10 milyar doları aşkın bir enerji tasarrufu sağlamış olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Gökhan Erel: Türkiye'de 6,5 milyon konut risk altında!

Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel 1-7 Mart Deprem Haftası'nın deprem bilincini artırmak, sağlıklı ve güvenli binaların önemine dikkat çekmek için önemli bir fırsat olduğunun altını çizdi...

Gökhan Erel: 6,5 milyon bina deprem riski altında!

Bugün ülkemizde, yaklaşık 20 milyonluk konut stoğunun yüzde 45 gibi önemli bir kısmının sağlıksız ve ruhsatsız yapılaşmadan oluştuğu ifade ediliyor. Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel konu ile ilgili değerlendirme yaptı...

Gökhan Erel: Sürdürülebilirliğe sadece çevre olarak bakmıyoruz!

Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, "Isı yalıtımı, depreme dayanıklılık, yangın güvenliği, hafiflik ve kolay işlenebilirlik gibi büyük önem taşıyan özellikleri bir arada sunarak tüm faaliyetleri çevreyle uyum içerisinde gerçekleştiriyoruz" dedi.

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Gökhan Erün kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Gökhan Erün hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? İşte Gökhan Erün’ün hayatı...

Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor?

Afyon Çimento, Çimsa, Exsa,Temsa Motorlu Araçlar şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapan Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Gökhan Keskin kimdir?

GABORAS Pazarlama Direktörü Gökhan Keskin kimdir? Gökhan Keskin hangi görevlerde bulundu?

Gökhan Arslan kimdir?

Gökhan Arslan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Gökhan Arslan kimdir? Gökhan Arslan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Gökhan Arasan kimdir?

Gökhan Arasan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Gökhan Arasan kimdir? Gökhan Arasan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan Taş kimdir?

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş kimdir? Gökhan Taş, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan Erün kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Gökhan Erün kimdir? Gökhan Erün, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan Çeliktürk kimdir?

Gaziantep İnşааt Mühеndislеri Odаsı 12. dönemin yeni başkan Gökhan Çeliktürk oldu. Peki, Gökhаn Çеliktürk kimdir? Gökhаn Çеliktürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Gökhаn Çеliktürk..

Kemal Güleryüz kimdir?

İNTES Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Güleryüz kimdir? Kemal Güleryüz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kemal Güleryüz, ne zamandan beri İNTES'te hizmet veriyor? İşte Kemal Güleryüz...

Gürhan Özdemir kimdir?

İNTES Yönetim Kurulu Üyesi Gürhan Özdemir kimdir? Gürhan Özdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gürhan Özdemir, ne zamandan beri İNTES bünyesinde hizmet veriyor? İşte Gürhan Özdemir..

Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir?

Doğul GYO Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Hasan Hüsnü Güzelöz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Hüsnü Güzelöz, ne zamandan beri Doğuş GYO bünyesinde? İşte Hasan Hüsnü Güzelöz...

gökhan erel kimdir Haberi

gökhan erel kimdir

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanarak 22 Şubat 2018 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan ‘Yeni Otopark Yönetmeliği’ 01 Haziran 2018’de yürürlüğe girecek.

Yeni yönetmelikle bodrum kat tavanlarına ısı yalıtımı yapılması zorunlu hale geliyor. Bu uygulama ile binalarda yetersiz yalıtılmış ya da hiç yalıtılmamış otopark ve bodrum kat tavanlarından kaynaklanan ısı kayıplarının önüne geçilmesi planlanıyor.

Şehirlerde otopark kapasitesinin artırılmasını ve yerleşim yerlerinde araçların yol açtığı trafiği önlenmesini planlayan Bakanlık, binalarda her daire için en az 1 araçlık otopark inşasını zorunlu hale getiriyor. Otopark ve bodrum katların üstünde bulunan daire ve iş yerlerinin döşemelerinden kaybolan ısı enerjisini önlemek ve verimli ısınmayı sağlamak üzere, otopark tavanlarının ısı yalıtımı da önem kazanacak.

Otoparklardaki enerji kayıplarına ‘Multipor’ çözümü

Sektöründe ilklerin öncüsü Türk Ytong, enerji verimliliği ve yangın güvenliği konularında...