19 / 04 / 2024

gökhan gerçek kentsel dönüşüm

gökhan gerçek kentsel dönüşüm

Saadet Partisi Osmangazi Belediye Başkan adayı Gökhan Gerçek, kentsel dönüşümü başarılı hayata geçirmek için öncelikle imar planlarını tamamlamaları gerektiğine dikkat çekti. Gerçek, "Aile siteleri kuracağız." dedi.

Kira geliri elde edenler hemen bu örneğe bakın! Beyannamede gerçek gider yöntemi daha cazip! 

Milyonlarca ev sahibi kira geliri beyanı ile ilgili detayları merakla araştırıyor. Peki kira geliri beyanında gerçek gider mi götürü gider mi seçilmeli? İşte örnekli açıklama...

Gerçek kişi, şirket ihtiyacı nedeniyle tahliye talep edebilir mi?

Ev sahibi ve kiracı kavgaları sık sık gündeme gelirken, tahliye konusu da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki gerçek kişi, şirket ihtiyacı nedeniyle tahliye talep edebilir mi? İşte Avukat Tarık Çakmak'ın konu ile ilgili paylaşımı...

Emekliye yapılan gerçek zam ne kadar? Ekonomi profesörü tek tek açıkladı!

Ocak ayında açıklanan yüzde 37.37’lik maaş artışını az bulan emeklinin gözü kulağı ek zamdaydı. Açıklanan yüzde 5’lik ek zamla birlikte artış yüzde 42,6’ya ulaştı. Ancak Profesörü Aziz Çelik, bu zammın gerçek olmadığını belirterek X sosyal medya hesabından bir tablo paylaştı.

2 bin yıllık antik lüks konut bulundu! 'Gerçek bir hazine' olarak adlandırılan konut görenleri büyüledi!

İtalya’nın başkenti Roma’da, ‘’olağanüstü’’ mozaiklerin yer aldığı 2 bin yıldan eski olan lüks bir konut bulundu. Gerçek bir hazine' olarak adlandırılan konut görenleri büyüledi.

Dolar 24 lirayı gördü! Gerçek ortaya çıktı

Banka sistemlerinde 28.05 TL'den işlem gören Dolar/TL kuru, dünyaca ünlü arama motoru Google'ın verilerine göre 24.05 TL'ye düştüğü görüldü. Kullanıcılar Dolar/TL kurundaki dalgalanmaları izlemek için arama yaptıklarında büyük şok yaşadılar. İşte olayın gerçek nedeni...

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

İkinci el araç satışlarındaki yeni düzenleme ile pandemi öncesi beklentisi: Araçlar gerçek değerlerine ulaşacak

İkinci el araçlarla ilgili yeni düzenlemelerin gelmesi hem satıcıları hem de vatandaşların yüzünü güldürdü. İkinci el araç satışlarındaki yeni düzenleme ile pandemi öncesi beklentisi oluşurken, fiyatların gerçek değerlerine ulaşması bekleniyor.

Barbie’nin ‘Rüya Evi’ gerçek hayatta inşa edildi: İki gün ücretsiz konaklama imkanı sunulacak!

Barbie filminin reklam çalışmaları şaşırtmaya devam ediyor. Son olarak yapımcılar, Barbie'nin Rüya Evini gerçek hayatta inşa etti ve Airbnb'de listeledi.

Dolar yerinde durmuyor! Mert Başaran 10 gün sonra doların geleceği rakamı açıkladı! Şu anki fiyatlar gerçek değil...

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran doların şu anda gerçek değerinde olmadığını belirterek,  doların 10 gün sonra geleceği seviyeyi açıkladı.

Hatice Kolçak gram altında gerçek rakamı açıkladı! Bu rakamı görenlerin gözleri yuvalarından fırladı!

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak, altın fiyatlarındaki gerçek rakamları açıklayarak, kritik bir açıklamada bulundu. Bu rakamı görenlerin gözleri yuvalarından fırladı!

İkili kur oluşturuldu diyen ekonomist Özgür Demirtaş dolarda gerçek rakamı açıkladı! Gördüklerinizi unutun! 

İkili kur oluşturuldu diyen ekonomist Özgür Demirtaş dolarda gerçek rakamı açıkladı! Gördüklerinizi unutun! Doların gerçek değeri bu...

Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! En ince ayrıntısına kadar paylaştı!

Hem özel hayatı hem de kariyeri ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Seda Sayan 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili gündemden düşmüyor. Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! İşte Seda Sayan'ın 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili ayrıntılar.

Depremin yıktığı Malatya'da imar affı ile ilgili acı gerçek

Önümüzdeki günlerde Meclis'e gelmesi beklenen İmar Affı ile ilgili acı bir gerçek ortaya çıktı. Malatya'da son imar affında toplamda 22 bin 329 adet Yapı Kayıt Belgesi düzenlenmiş.

gökhan gerçek kentsel dönüşüm Haberi

gökhan gerçek kentsel dönüşüm

Saadet Partisi Osmangazi Belediye Başkan adayı Gökhan Gerçek, daha diğer partilerin adayları belli olmadan başladığı seçim kampanyasını tüm hızıyla sürdürüyor. Osmangazi'de oldukça iddialı olduklarını ve seçimi kazanacaklarını ifade eden Gerçek, halkın özlediği 'Milli Görüş' belediyecilik anlayışını Osmangazi'de hayata geçireceklerini dile getirdi. 


"BU SEÇİMDE BARAJ YOK"... 

Yapılan sahte anketlerle bazı partilerin öndeymiş gibi gösterilerek halkın yanlış yönlendirildiğini savunan Gerçek, "Anketlerin nasıl yapıldığını, aktarmaları ve bazı partilerin var olduğu halde nasıl yok gösterildiğini, toplumun nasıl yanlış yönlendirildiğini gördük. Biz anketi halkın içinde yapıyoruz. Şu anda Osmangazi'yi kazanma şansı en yüksek parti biziz. Halk arasında dolaşırsanız MHP'lisinin CHP'lisinin AKP'lisinin dahi Mustafa Dündar ilan edildikten sonra bize açık destekleri var. 

Kendimizi çok şanslı görüyoruz. 

Bursa'da yapılan yerel dürüst anketlerde de yüzde 17'lerden başladık ve şu anda AK...