28 / 03 / 2024

gökhan gönül balıkesir tarla

gökhan gönül balıkesir tarla

Milli takımın sağ beki Gökhan Gönül'e FETÖ tarla kazığı atmış. Balıkesir'de FETÖ'Den görevden alınan müdürler ünlü futbolcuya imara açılacak tarlayı 7.5 milyon TL'ye satmış. 

TOKİ Balıkesir Manyas kuraları bugün çekiliyor! Balıkesir Manyas TOKİ 2024 kura sonucu sorgulama ekranı!

TOKİ Balıkesir Manyas projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak. Peki Balıkesir TOKİ 2024 kura sonucu nereden öğrenilir? İşte Balıkesir Manyas TOKİ 2024 kura sonucu sorgulama ekranı...

SPK Başkanı Gönül açıkladı: Gayrimenkul değerlemesi ile vergi kaybı önlenecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, tüm tapu işlemleri için gayrimenkul değerlemesinin yapılması, gerek vergi kaybını önlemesine gerekse hem alıcının hem de satıcının değer konusunda daha sağlıklı işlem yapabilmesine imkan vereceğini açıkladı.

Balıkesir Gönen'de 215 adet arazi satılıyor! 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Gönen Belediyesi, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 215 adet araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Balıkesir 2023 projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 506 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ Balıkesir 2023 projesi için tarih resmen belli oldu... Tam 506 yeni konutu aman kaçırmayın... İşte Balıkesir TOKİ 2023 detayları...

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

GS Store’da Sarı Kırmızı renklere gönül verenler için Eylül fırsatları! Son gün yarın! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Sarı Kırmızı renklere sevdalı Galatasaray taraftarının tek adresi GS Store’un Eylül ayı kampanyası için yarın son gün. GS Store online mağazasında yer alan 64 ürün yüzde 41’e varan indirimlerle taraftarın ilgisine sunuluyor.

Balıkesir'de 2 arsa satılıyor! Fiyatları gören inanamadı!

Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Güre Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları...

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Balıkesir Gönen emlak yatırımcılarının ilgi odağı oldu!

Balıkesir Gönen'de Buğdaylı mahallesi son zamanlarda emlak yatırımcılarının ilgi odağı oldu.

Balıkesir Gönen emlak yatırımcılarının radarında!

Balıkesir Gönen'de arsalara olan talep artıyor. Bölgeye akın eden yatırımcılarsa, arsa alımlarına ve kiralamalara yöneldi.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Balıkesir Gönen'de arsa yatırımına talep artıyor!

Balıkesir Gönen'de en çok tercih edilen bölgelerden biri Kurtuluş Mahallesi'ne bağlı Aqua Termal oldu. Konuyla ilgili konuşan Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, "Gönen'in en büyük mahallerinden biri olan Kurtuluş Mahallesi de arsa yatırımlarıyla gün geçtikçe değerleniyor" dedi.

Balıkesir Altıeylül'de kentsel dönüşüm zamanı!

2020 yılının başından bugüne kadar yaptıkları çalışmalarla ilgili konuşan Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, 1.Gündoğan Mahallesi, 2.Gündoğan Mahallesi, Yıldız Mahallesi ve Gaziosmanpaşa mahallelerine dönüşüm müjdesi verdi.

gökhan gönül balıkesir tarla Haberi

gökhan gönül balıkesir tarla

Ünlü futbolcu Gökhan Gönül, 2016 yılında Balıkesir Karesi İlçesi 2. Kayabey Mahallesi 898 ada 11 parseldeki 51 bin 200 metrekarelik tarlanın 25 bin 600 metrekarelik yarı hissesini  7.5 milyona satın almıştı. 


Akşam Gazetesi'nden Ercan Öztürk'ün haberine göre, Geçtiğimiz günlerde istifa eden Ahmet Edip Uğur döneminde Fırıntaş A.Ş. Genel Müdürü olan ve KHK ile görevden alınan Kazım Boztaş, Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı İrfan Sarıgül ile Mali Hizmetler Daire Başkanı ve Genel Sekreter Yardımcısı İslam Çur’un, tarlayı ilk o dönem Balıkesirspor’da oynayan İlhan Eker’e satmak istediği ortaya çıktı. Gökhan Gönül’ün ilgisi üzerine İrfan Sarıgül ile FETÖ’cü Kazım Boztaş İstanbul’a giderek sunum yaptı


Milli takımın sağ beki Gökhan Gönül’ün tarlası, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Balıkesir-Çanakkale Bölgesi 1/100 bin Ölçekli Çevre Düzeni...