23 / 04 / 2024

Gökhan Taş kimdir

Gökhan Taş kimdir

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Taş, "2020'de uygulanmaya başlanacak emlakta yüzde 35 gelir vergisi sektör için risk oluşturuyor. Bunun en azından son 5 yıl içinde alınmış gayrimenkullere yansıtılmaması, bir defaya mahsus vergi muafiyeti olması lazım" diye konuştu...

Gayrimenkul sektörünü domine ediyoruz!

Coldwell Banker yeni hedeflerinin 300 ofise 5000 danışmana ulaşmak olduğunu açıkladı. ERA'nın ise en büyük amacı 500 ofise 5 bin danışmana ulaşmak.

Türkiye'de son 5 yılda konut arzı arttı!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, Cushman & Wakefield "Türkiye Pazar Analizleri 2019 Birinci Çeyrek" raporunu değerlendirdi. Dövizle kiralama döneminin sona erdiğini söyleyen Taş, ''Türkiye'de son 5 yılda konut arzı arttı'' dedi.

Era Avrupa, 2019 yılını Türkiye yılı ilan etti!

Kasım 2018’de Era Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs’ı satın alan Coldwell Banker  Türkiye Başkanı Gökhan Taş, ERraTürkiye Genel Müdürü Can Özatay ile birlikte Paris’te Era Avrupa ile görüşme yaptı.

Gayrimenkulde girişim fırsatı!

Dünyanın ilk global gayrimenkul şirketi olan Coldwell Banker'ı 2013 sonunda Türkiye'ye getiren Gökhan Taş, Kasım 2018'de Era Gayrimenkul Türkiye-KKTC'yi satın aldı. Bu yıl Coldwell Banker için 100, Era Türkiye için 65 adet şube açılacak...

Doğru fiyatla çıkılan konutlar satılıyor!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Taş, İstanbul'da metrekaresi 4 bin lira ve altı olan konutlara talep hala çok yüksek ve satışlar iyi durumda. Metrekaresi 4 ila 8 bin lira arasında olanlarda doğru lokasyon, doğru proje ve doğru fiyat olması halinde halen satışlar sürüyor" dedi..

KDV indirimi konuttaki 3,5 yıllık stoğu eritecek!

Hükümetin seçim öncesi aldığı ekonomik tedbirler, konut sektöründe de yüzleri güldürdü. KDV oranlarının yüzde 18’den 8’e, tapu harçlarının yüzde 4’ten 3’e indirilmesinin yanı sıra konut kredisi faizlerinin de yüzde 1’e düşürüleceği açıklaması, konut satışlarını da artıracak

Gökhan Taş kimdir?

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş kimdir? Gökhan Taş, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan Taş: Türkiye’de 4 yılda 130 ofise ulaştık!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nda yaptığı konuşmada “Türkiye’de 4 yılda 130 ofis ve 1.500 gayrimenkul profesörüne ulaştık. 1906’dan bu yana edindiğimiz 111 yıllık tecrübeyi ofislerimizi aktarıyoruz” dedi.

Damga Vergisi’nin kaldırılması devrim niteliğinde bir karar!

Dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş "Gayrimenkul danışmanlığı için Damga Vergisi’nin kaldırılması devrim niteliğinde bir karar" dedi.

Türkiye'de gayrimenkul edinme yaşı 34'e düştü!

Türkiye'de son 10 yılda konut edinme yaş ortalamasının 43'ten 34'e düştüğü açıklandı. Coldwell Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, “İnsanlar artık çok daha genç yaşta konut ediniyor" dedi.

Gökhan Taş’ın Çekilin, Ben Doktor Değilim isimli kitabı çıktı!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş’ın girişimcilere yol haritası olacak bir hayat dersini içeren “Çekilin, Ben Doktor Değilim” isimli kitabı okuyucularla buluştu.

Gayrimenkul her dönemde en karlı yatırım aracı!

Yatırım aracı olarak altın ya da mevduat, piyasalardaki değişen koşullara göre karlılığı artan ya da azalan bir ivme gösterirken, her türlü piyasa koşulunda neredeyse her zaman artan bir karlılık getiren tek yatırım gayrimenkul.

Gayrimenkulün geleceği Y kuşağında!

Ev sahibi olmaya önem veren Y kuşağı, konforlu, kullanışlı ve uygun fiyatlı küçük metrekareli evlere talebiyle de gayrimenkul sektöründe arzı belirleyici rol oynuyor.

Gayrimenkulde pazar kurumsal şirketlerin elinde!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, ‘’Türkiye’de son 5 yıldır gayrimenkul sektörü her yıl ortalama satış adedinde yüzde 15’e yakın artış gösterdi." dedi.

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Gökhan Erün kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Gökhan Erün hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? İşte Gökhan Erün’ün hayatı...

Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor?

Afyon Çimento, Çimsa, Exsa,Temsa Motorlu Araçlar şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapan Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kum tarafından kuruldu.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Gökhan Taş yeni şirket kurdu! 

Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak şirketlerinin patronu Gökhan Taş, yeni şirket kurdu. Masterturk Premier Yapı İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Gökhan Taş tarafından kuruldu.

Gökhan Taş, inşaat sektörüne girdi!

Türkiye’de 185 emlak ofisi bulunan ve 2 bin 100 çalışana sahip Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak zincirlerinin patronu Gökhan Taş, 700 milyon TL'lik projelerle inşaat sektörüne giriş yaptı. 

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu!

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu. Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu. 

Gökhan Keskin kimdir?

GABORAS Pazarlama Direktörü Gökhan Keskin kimdir? Gökhan Keskin hangi görevlerde bulundu?

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Gökhan Çeliktürk: Şantiyelerdeki çalışmalar durdurulmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkililere çağrıda bulundu. Çeliktürk, “Şantiyelerdeki çalışmalar durdurulmalı” dedi…

Gökhan Arslan kimdir?

Gökhan Arslan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Gökhan Arslan kimdir? Gökhan Arslan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Gökhan Taş kimdir Haberi

Gökhan Taş kimdir

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, Anadolu Ajansı'ndan Hasan Arslan'a açıklama yaptı. Gökhan Taş, 2020' yılında uygulanmaya başlanacak olan emlakta yüzde 35 gelir vergisinin sektör için risk oluşturduğunu ifade etti. 

Taş, ilgili yasada, son beş yıl içinde edinilen emlakı elde çıkaranların, satın alırkenki rayiç bedel ile sattığı değer arasındaki farkın yüzde 35'ini gelir vergisi ödeyeceğini söyledi. Taş, şu ifadeleri kullandı; "Örneğin 600 binlik konutun rayiç bedelini 300 bin olarak gösteren bir vatandaşın bu konutu 700 bin liraya sattığını düşünürsek, rayiç bedel üzerinden üretici fiyat endeksi ile hesaplanan 300 bin liralık konutun bugünkü değerinin de 400 bin lira olduğunu varsayarsak, arada 300 bin liralık bir fark oluşuyor. Bu rakamın yüzde 35'ini, yani 105 bin lirasını vatandaş gelir vergisi olarak ödemek...