27 / 04 / 2024

gökkuşağı evleri kurtköy fiyat

gökkuşağı evleri kurtköy fiyat

Bilişim Mühendislik tarafından inşa edilen ve Gayrimenkul Ticaret Yatırımlar Limited Şirketi tarafından satışa sunulan Kurtköy'deki Gökkuşağı Eveleri için cazip bir yılbaşı kampanyası düzenledi.

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kutlualp tarafından kuruldu.

İnşaat sektörüne güven Ağustos’ta yüzde 6 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Ağustos ayı sektörel güven endeksi verilerini açıkladı. Verilere göre; inşaat sektörüne güven Ağustos’ta yüzde 6 oranında arttı.

Gökkuşağı Uluslararası İnşaat Ticaret İthalat ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Uluslararası İnşaat Ticaret İthalat ve İhracat Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rasoul Mohammad Zadeh tarafından kuruldu.

Kurtköy Viaport'a metro geliyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı-Kurtköy Kavşağı Raylı Sistem Metro Hattı'nın 5,3 kilometre uzatılmasına ilişkin imar planı değişikliği onaylandı. Böylece metro Kurtköy Kavşağı'ndaki Viaport AVM'ye ve arkasındaki konutlara kadar uzatılacak...

Hera Güvenlik Ağları Ve Yüksekte Çalışma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Hera Güvenlik Ağları Ve Yüksekte Çalışma Sistemleri Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan     Çelik tarafından Şişli'de kuruldu.

Erguvan Premium Evleri Kurtköy fiyat listesi!

Erguvan Premium Evleri Kurtköy fiyat listesi 295 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de konut ve ticari alan olarak hayata geçirildi...

Gölbahçe Evleri Çekmeköy fiyat listesi 2017!

Toplam 277 adet daireden oluşan Gölbahçe Evleri Eylül 2018 yılına teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Gölbahçe Evleri Çekmeköy fiyat listesi 2017...

Zehnder Vitalo Radyatör ile gökkuşağının renklerini banyonuzda!

Zehnder Vitalo Radyatör ile minimalist bir dokunuş yapın ve gökkuşağının renklerini banyonuza taşıyın!

Gölbahçe Evleri'nde yüzde 1 peşinatla 0,69 faiz kredi fırsatı!

Sur Yapı'nın Gölbahçe Evleri projesinde "Yüzde 1 peşinat, yüzde 100 Mutluluk" kampanyası ile, yüzde 1 peşinatlı ödemelerde 0,69 faizle 120 ay kredi imkanı sunuluyor...

Sur Yapı Gölbahçe Evleri'nde yüzde 1 peşinatla!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Gölbahçe Evleri projesi İstanbul Sultanbeyli'de yükseliyor. "Yüzde 1 Peşinat Yüzde 100 Mutluluk" sloganıyla tanıtılan projede 31 Mayıs'a kadar kampanya var.

Gölbahçe Evleri'nde yüzde 7 indirim fırsatı!

Yüzde 1 Peşinat, yüzde 100 Mutluluk kampanyası kapsamında, Sur Yapı Gölbahçe Evleri'nde toplam konut bedeli üzerinden yüzde 7 indirim imkanı sunuluyor.

Sur Yapı Gölbahçe Evleri’nde yüzde 1 peşinat, yüzde 100 mutluluk!

Sur Yapı'nın yepyeni projesi Gölbahçe Evleri'nde, 7.000 m2'lik adeta bir şehir parkı büyüklüğünde göl ve bahçeyi bir araya getirdik.

Gölbahçe Evleri'nde yüzde 35 peşinde 60 ay vade!

Sur Yapı Gölbahçe Evleri projesinde lansman kapsamında yüzde 10 indirimin sunuluyor. Ayrıca %10 lansman indirimine ek olarak 60 ay vade farksız ödeme seçeneği bulunuyor.

gökkuşağı evleri kurtköy fiyat Haberi

gökkuşağı evleri kurtköy fiyat


Buna göre Gökkuşağı Evleri'ndeki 350 metrekarelik 5+2 villalar, 330 bin YTL ile 440 bin YTL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Kampanya 31 Aralık'a kadar sürüyor.


10 bin 160 metrekare arsa üzerinde 25 villadan oluşan Gökkuşağı Evleri'nde her villanın kendine ait 150 metrekare bahçesi bulunuyor. Sitede yüzme havuzu, voleybol ve basketbol sahası ile çocuk oyun alanı gibi tesislere yer veriliyor. Evler tapularıyla birlikte hemen teslim ediliyor.