29 / 03 / 2024

Göktepe tapu dağıtımı

Göktepe tapu dağıtımı

Orhaneli Belediyesi tarafından, Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve ilgili kurum ve kuruluşların katkılarıyla Göktepe Mahallesi’nde oluşturulan imar alanı içerisinde tanzim edilen arsaların ve inşa edilen hobi evlerinin tapularını dağıttı.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Öğretmenlere resmi yazı ile yemek dağıtım görevi geldi!

Batman'daki bir okulda maddi durumu yetersiz olan öğrencilere yemek dağıtımı için öğretmenlere resmi bir görevlendirme yapıldı. Öğretmenler bu konuda resmi bir yazı ile bilgilendirilerek yemek dağıtımında görev aldı. Artık öğretmenlerin bu öğrencilere yemek dağıtımı yapmaları bekleniyor.

Çiftçilere müjde! Gübre dağıtımı başladı! Resmen açıklandı! Gübrenizi hemen alabileceksiniz!

Mera Islah Projesi kapsamında gübre dağıtımı başlarken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yaptığı gübre dağıtımıyla tüm çiftçilerin yüzünü güldürdü.

EnerjiSA zirveyi bırakmıyor! Elektrik dağıtım yatırımlarında hala lider

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği’nin (ELDER) hazırlamış olduğu 2021 Sektör Raporu’na göre; Toroslar EDAŞ 2021 yılında 1 milyar 486, 2 milyon Türk Liralık yatırım ile Türkiye’deki 21 elektrik dağıtım şirketi arasında en çok yatırım yapmış olan şirket oldu.

Asel Dağıtım Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Asel Dağıtım Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gündede tarafından kuruldu.

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'dan ilk yarıda 2.8 milyar TL'lik net satış!

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO tarafından yayınlanan Geçici Vergi Beyannamesi'ndeki bilgilere göre; şirketin Haziran 2021 döneminde brüt satış rakamı 2 milyar 864 milyon 218 bin 831,33 TL oldu. 

Mehmet Ay'dan Çukurova Belediyesinin tapu dağıtım törenine tepki!

Siyasi parti ayrımı gözetmeksizin kente hizmet etme amacı içerisinde olduklarını belirten Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, belediye tarafından yapılacak tapu dağıtım töreninin son derece yanlış olduğunu söyledi. 

Yeşil GYO kar dağıtımı yapacak mı?

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yasal kayıtlara göre 36 milyon 700 bin 375 TL zarar oluştuğu için kar dağıtımı yapılmaması teklifinin Genel Kurul'a iletilmesine karar verildi...

Kiler GYO kar dağıtımı yapacak mı?

Kiler GYO'nun TTK ve Vergi Usul Kanunu hükümlerine uygun olarak tutulan yasal kayıtlarına göre dağıtılabilir dönem karı oluşmaması sebebiyle kar dağıtımı yapılmamasına karar verildi...

Bursa Göktepe'de tapu dağıtımı yapıldı!

Orhaneli Belediyesi tarafından, Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve ilgili kurum ve kuruluşların katkılarıyla Göktepe Mahallesi’nde oluşturulan imar alanı içerisinde tanzim edilen arsaların ve inşa edilen hobi evlerinin tapularını dağıttı.

Serik'teki tapu dağıtım törenine Demet Akalın katıldı!

Antalya Serik'in en büyük sorunu olarak görülen tapular vatandaşlara dağıtıldı. Düzenlenen törende sanatçı Demet Akalın sahne aldı. 

Pera GYO kar dağıtımı yapacak mı?

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı gerek Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemelerine gerekse yasal düzenlemelere göre düzenlenen mali tabloları gereğince kar dağıtımı yapmayacağını duyurdu...

Trend GYO 2017 kar payı dağıtım tablosunu yayınladı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre, Trend GYO 2017 kar payı dağıtım tablosunu yayınladı.

Göktepe tapu dağıtımı Haberi

Göktepe tapu dağıtımı

Orhaneli Belediyesi, Göktepe Mahallesi’nde oluşturulan imar alanı içerisinde tanzim edilen arsaların ve inşa edilen hobi evlerinin tapularını dağıtmaya başladı. İlk olarak hobi evlerinin açılışı yapıldı, ardından Göktepe Mahallesi’nde tapular, törenle sahiplerine verildi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, tarıma elverişli olmayan alanların, yapılan planlamayla 82 kat değer kazandığını dile getirerek “Yöre insanımıza ekonomik anlamda ciddi katkı sağlayacak olan bu projeyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Şükürler olsun. Bu projemizin hayata geçirilmesinde emek ve destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” diye açıklama yaptı. 

Törende açıklamalar yapan Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, tarıma elverişli olamayan ve 30 tarlanın bulunduğu alanda 364 dönüm üzerinde planlama yapıldığını da dile getirdi. 

Yapılan planlamadan 621 kişinin faydalandığını da söyleyen Başkan Tatlıoğlu, “Burası 800 rakımın üzerinde,...