19 / 04 / 2024

gölbahçe süperstar ödeme kampanyası

gölbahçe süperstar ödeme kampanyası

İstanbul Sultanbeyli'de hayata geçirilen Gölbahçe Evleri'nde ödeme cazip seçeneklerinin sunulduğu Süperstar kampanyası uygulanıyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme imkanı bulunuyor...

Asgari prim ödeme gün sayısında yeni dönem! Milyonlara müjde! 450 güne indirildi!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren bir değişiklik yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sigortalı çalışanların  son 3 senesinde gereken asgari prim ödeme gün sayısını 600 günden 450 güne indirildi. 

Altın, dolar derken sıra gümüşe geldi! İslam Memiş ''sıra gümüşte'' diyerek yatırımcıları uyardı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın, dolar kurundaki yükselişlerin ardından sıranın gümüşe geldiğini belirterek yatırımcılarını uyardı. Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?

Bağ-Kur'lular için prim gün sayısının 7200'e indirilmesiyle hemen emekli olunabilecek mi?

TBMM'nin açılmasını takiben, BAĞ-KUR'da prim gün sayısının 9000'den 7200'e düşürülmesi hakkındaki yasa teklifi masada olacak. Bu değişiklikten yaklaşık 1 milyon BAĞ-KUR'lunun yararlanması öngörülüyor. İşte konu ile ilgili ayrıntılar....

Saygın Trend Palmiye'de 1+1'ler 3 milyon 670 bin TL'ye! İzmir Gülbahçe'de yazlık fırsatı! 

İzmir Gülbahçe'de inşa edilen Saygın Trend Palmiye projesinde yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 3 milyon 670 bin TL'den başlıyor. İşte Saygın Trend Palmiye projesi ile ilgili detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küçük esnafa resmen büyük müjde geldi! Prim ödeme gün sayısı düşüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan küçük esnafa resmen büyük müjde geldi. Küçük esnafın prim ödeme gün sayısı düşüyor... İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Bağ-Kur prim gün sayısının düşürülmesinde Bakan Bilgin devreye girdi! İşte peş peşe yaşanan son gelişmeler!

Bağ-Kur’lular, emekli olabilmek için prim gün sayısının düşürülmesini bekliyor. Bu kapsamda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin yaptığı açıklamada Bağ-Kurlular için prim eşitleme düzenlemesinin gelebileceğini belirtmişti.

Bağ-Kur prim gün sayısı eşitlendi mi, düştü mü? Bakan Bilgin’den son dakika açıklaması! İşte son gelişmeler!

Sigortasını Bağ-Kur 'dan yaptıran yurttaşlar prim gün sayısının SSK ile eşitlenmesini istiyordu. Konuya ilişkin gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki, Bağ-Kur prim gün sayısı eşitlendi mi, Bağ-Kur 7200 günden emeklilikte prim gün sayısı düştü mü? İşte detaylar...

Bağ-Kurlulara müjde! Prim gün sayısı eşitleniyor! Erken emeklilik artık hayal değil!

Sigortasını Bağ-Kur’dan yaptıranlar prim gün sayısının SSK ile eşitlenmesini istiyordu. Konu hakkında gelişmeler yakından takip edilirken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den flaş bir açıklama geldi.

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul için çarpıcı açıklama! Marmara'da 7.6 büyüklüğünde... Peş peşe sıraladı! 

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul için çarpıcı açıklama! Marmara'da 7.6 büyüklüğünde... Peş peşe sıraladı! 

Altından sonra sıra gümüşe mi geldi? Gümüş fiyatları ne olacak: düşecek mi, yükselecek mi?

Altın fiyatları son günlerde rekor seviyelere yükselirken bir anda değer kaybetmeye başladı. Gümüş fiyatları ise altın ile yükselirken, bir anda düşüşe geçti. Yatırımcılar endişe içerisinde düşüş sırası gümüşe mi geldi? Gümüş fiyatları ne olacak? sorusunun cevabını merak ediyor.

Levent Gökçe: Evinizi sıcaktan yalıtımla koruyun!

İZODER Başkanı Levent Gökçe, küresel salgın karşısında çoğunlukla evde kaldığımız bir dönemde binalarda enerji verimliliğinin önemini anlattı.

Ankara Gölbahçe Konutları geliyor! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat Gölbahçe Konutları projesi karma proje olarak hayata geçirilecek. Projede 1.978 konutun 1.978 konut, 70 adet iş yeri ve 150 ofisin yanı sıra 1 adet otel de yer alacak.

Güzelbahçe gayrimenkul açısından İzmir’de ilk 5’te yer alıyor!

Güzelbahçe Belediyesi düzenlediği festival ve şenliklerle hem üreticiyi destekliyor hem de ilçe ekonomisini canlandırıyor. Belediye Başkanı Mustafa İnce, yerelden kalkınmanın en önemli ayağının kırsal kesimdeki üretici olduğuna inanarak hareket ettiklerini söylüyor...

gölbahçe süperstar ödeme kampanyası Haberi

gölbahçe süperstar ödeme kampanyası

150 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Gölbahçe projesi, İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de inşa ediliyor. 21 bin metrekare alanda yükselen projede 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri bulunuyor. 


Konut büyüklükleri 133 metrekare ile 283 arasında değişen Gölbahçe Evleri altı blokta toplam 227 daireden meydana geliyor. Gölbahçe Sur Yapı teslimleri Eylül 2018 tarihinde yapılacak. 


Gölbahçe Sultanbeyli Süperstar kampanyası detayları!

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılan Gölbahçe Evleri Süperstar kampanyası kapsamında daire bedelinin yüzde 60'ı kadar kredi kullanılıyor. Projede 6, 12 24. ayda 3 ara ödeme sonrası 60 ay sıfır faizle ödeme yapmak isteyenler aylık 5 bin 940 TL taksitle, 120 ay 0,45 faizle ödeme yapmak isteyenler ise 3 bin 850 TL taksitle ödeme yapıyor. 


Projede üç ara ödemenin ilki ve ikincisi 89 bin...