19 / 04 / 2024

gölbaşı belediye başkanı Fatih Duruay

gölbaşı belediye başkanı Fatih Duruay

Ankara Gölbaşı Belediyesi Seğmenler Mahallesi sakinlerine sokak iftar programı düzenledi. Programda konuşan Belediye Başkanı Fatih Duruay ilçeye yapılacak yatırımları hakkında bilgi verdi.

Ankara Gölbaşı'nda yeni imar yolları açılıyor!

Gölbaşı Belediyesi, ilçedeki imar yolların açılması için çalışmalarına devam ediyor. İmarı tamamlanan yerleşim alanlarının yolları kısa sürede açılarak yol kaplama çalışmaları yapılacak“ diye konuştu.

Ankara Gölbaşı Hacılar'da tapular sahiplerini buldu!

Gölbaşı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Hacılar Mahallesinde tapu dağıtım töreni düzenlendi. Duruay, törende yaptığı konuşmada, Hacılar Mahallesinin imar çalışmalarının tamamlandığı ve bugün tapularının dağıtıldığını ifade etti.

Fatih Duruay kimdir?

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay kimdir? Fatih Duruay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Duruay, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Fatih Duruay...

'Ben belediye başkanı olsam' diyen Naci Görür Gaziantep'i işaret etti! O fay hattında stres yüklendi...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür,  Gaziantep'e yakın olan fay hattının stres yüklendiğine vurgu yaparak ''Ben bir belediye başkanı olsam önce Gaziantep’in mikro bölgeleme çalışmasını yaparım" ifadelerini kullandı. 

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli: Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli son zamanlarda gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yasası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz" dedi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları....

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

O belediye başkanın arsasına imar vurdu! 74 dairelik arsaya şimdi 50 konut daha eklendi!

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait yaklaşık 16 dönümlük arsaya imar vurdu. 74 dairenin yapılabileceği arsaya günümüzde 50 konut daha yapılabilir duruma geldi.

Hasarlı binalarda güçlendirme yapacaklar dikkat! Belediye başkanından ruhsat uyarısı geldi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör orta hasarlı olarak kayıtlanmış bir binanın ruhsat almadan güçlendirilmesinin mümkün olmadığını belirterek, bunlar ruhsatsız anlamı taşıyacağı için yıkımlarının gündeme geleceğini söyledi.

Gölbaşı Belediyesi başkentte imarlı 3 arsa satacak! 

Ankara İli Gölbaşı Belediye Başkanlığı, Ankara Gölbaşı'nda yer alan imarlı 3 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 31 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Esenler Belediye Başkanı Göksu: 16 bin 500 konutun acil dönüştürülmesi gerekiyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de yaklaşık 60 bin konutun kentsel dönüşüme girdiğini ve acil dönüştürülmesi gereken 16 bin 500 konut olduğunu söyledi.

Gölbaşı Belediyesinden büyük fırsat! 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla 7 gayrimenkul satacak! 

Ankara İli Gölbaşı Belediye Başkanlığı, Ankara Gölbaşı'nda yer alan 7 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 1 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Gölbaşı Belediyesi, başkentte üç gayrimenkul satacak! 

Ankara İli Gölbaşı Belediye Başkanlığı, Gölbaşı'nda yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 28 Mart 2023 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

gölbaşı belediye başkanı Fatih Duruay Haberi

gölbaşı belediye başkanı Fatih Duruay

Gölbaşı Belediyesi'nin Seğmenler Mahallesinde düzenlediği sokak iftarında binlerce Gölbaşılı buluştu. Gölbaşı Belediyesi mahallerde düzenlediği iftar programlarına ara vermeden devam ediyor. Gölbaşı Belediyesince şu ana dek Selametli, Gazi Osman Paşa, Karşıkaya, Karaali,Eymir,Şafak,Karagedik, Bezirhane, Oyaca, Bahçelievler Mahallelerinde verilen iftarların ardından Seğmenler Mahallesinde iftar verildi. Seğmenler Mahallesi 948.sokakta verilen toplu iftar programı büyük ilgi gördü ve iftara yaklaşık 5 bin vatandaş katıldı. Düzenlenen iftara Gölbaşı belediye başkanı Fatih Duruay, belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri, muhtarlar ve 5 bin Gölbaşı'lı katıldı. İftara katılan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve Eşi Hatice Duruay, tek tek iftar masalarını dolaşarak vatandaşlar ile selamlaştı ve ramazanlarını tebrik etti.


BAŞKAN DURUAY: BU YIL PROJE YLI OLACAK


İftarda konuşan Belediye Başkanı Fatih Duruay, iftar buluşmasına ilgi gösteren herkese teşekkür etti....