26 / 04 / 2024

Gölbaşı konut projeleri

Gölbaşı konut projeleri

Yüksek binaların bunaltıcı konseptinden bıkan ve ferah konutlarda doğayla iç içe yaşamak isteyen vatandaşlar, Ankara’nın Gölbaşı ilçesine yöneliyor.

Gölbaşı, Ceyhan ve Yusufeli'nde 64 adet arsa, arazi, iş yeri ve konut satılıyor!

Gölbaşı, Ceyhan ve Yusufeli belediyeleri 64 adet gayrimenkulü bu ay satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

Konut projeleri yarım kaldı, binlerce mağdur var denilen inşaat şirketinden şok açıklama: Batmadık, ayaktayız!

Geçtiğimiz günlerde konkordato ilan ettiği duyurulan ve konut projeleri yarım kaldığı iddia edilen inşaat devinden flaş bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Yeni konut projeleri belli oldu! Tahincioğlu 2023 yılı inşaat projelerini duyurdu!

Tahincioğlu Gayrimenkul 2023 yılında yeni konut projesine başlayacağı lokasyonları açıkladı Şirket, 2023 yılında yapılması planlanan projelere dair kamuoyunu bilgilendirdi. Buna göre şirket tarafından farklı lokasyonlarda yeni konut projeleri yapılacak. İşte detaylar…

İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Başlatılan kampanyalarla konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde Egenin incisi İzmir'de de 51 konut projesinin satışı devam ediyor. İşte İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde başkent Ankara'da da 67 konut projesinin satışı devam ediyor.  İşte Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

TOKİ Adıyaman Gölbaşı'da 270 konut yapacak!

Türkiye’nin büyük merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları netleşti. Peki, TOKİ Adıyaman Gölbaşı projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Gölbaşı 2022 fiyatı ne kadar?

11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Gölbaşı ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Gölbaşı'nda da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Gölbaşı Gerder projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan konut projeleri ile ilgili açıklama! İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projeleri pek çok insanın gündeminde yer alıyor. Bu konu nezdinde TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan konut projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

TOKİ İstanbul konut projeleri hangi ilçelerde 2022? İstanbul’da kaç tane sosyal konut yapılacak?

TOKİ İstanbul projeleri gündemde yer alan konular arasında bulunuyor. Vatandaşlar TOKİ İstanbul konut projeleri hangi ilçelerde 2022? sorusunun cevabını merak ediyor.

Ankara Gölbaşı'nda imarlı arsa fırsatı! Satış fiyatını duyan inanamıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı  ilçesi Karaali Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 3 Ağustos 2022 tarihinde saat 09:30'da yapılacak.

TOKİ Ankara Gölbaşı ihalesi için geri sayım başladı!

Türkiye genelinde yatırımlarını hızlandıran TOKİ, Ankara Gölbaşı için düğmeye bastı. Kurum, ilçeye yeni bir sosyal konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor. 

Ankara Gölbaşı'nda bisiklet yolu projeleri hızlandı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek 1. Etap Bisiklet Yolu Projesi’nin bitirilmesinin ardından bisiklet yolu projelerini hızlandırdı. 

TOKİ Ankara Gölbaşı'nda ek hizmet binası inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na Ait Ankara İli Gölbaşı İlçesi Ek Hizmet Binası İnşaatı ile Altyapı Yapım İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Gölbaşı konut projeleri Haberi

Gölbaşı konut projeleri

Başkent’te, özellikle orta-üst  ve üst gelir grubu konut tercihini geniş villalara kaydırıyor. Toprağa temas etmek, doğa ile içiçe olmak, kentin gürültüsü ve karmaşasından uzaklaşmak isteyen aileler, bu yolla evcil hayvanlarını rahatlıkla besleyebildiklerini, çocuklarının daha özgür ortamda yetiştiklerini söylüyorlar. 

Son yıllarda yüksek rant elde etme amacıyla kentin genelinde yatay konutların yerlerini kule tipi binalara bıraktığını, bu nedenle doğa ve insan merkezli projelendirme yapabilecek alan sayısının oldukça azaldığını da sözlerine ekleyen İnşaat Yüksek Mühendisi İlker Yılmaz, şöyle devam etti:

“Çalışmalarımızı Gölbaşı ve çevresinde yoğunlaştırmamızın en büyük nedeni Mogan gölü ve çevresinde RAMSAR Sulak Alanlar Koruma Sözleşmesi gereği çok katlı yapılaşmaya izin verilmemesi. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile gölde yürüttüğü temizleme çalışmalarıyla da bölge Ankara’nın yatay mimariye en uygun...