26 / 04 / 2024

Gölbaşı Meslek yüksek okulu yenileme çalışmaları

Gölbaşı Meslek yüksek okulu yenileme çalışmaları

Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu’nda ki tadilat sonrasında Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mustafa Talha Gönüllü, çalışmaları yerinde inceledi. Rektör Gönüllü, daha sonra da Yüksekokul Konferans Salonu’nda akademik ve idari personeli ile bir araya geldi.

iPhone 15'te fiyat artışı: Diğer modellere göre daha yüksek!

iPhone 15, Apple tarafından Eylül ayında tanıtılması planlanan bir telefon ve fiyatı diğer modellere göre daha yüksek olacak gibi görünüyor.

Euronun geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Bu rakamı görenler şaşkına dönecek! Son dakika euro/TL gelişmesi

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler 4 Nisan Salı günü de vatandaşların gündeminde. Euro son günlerde şahin yükselişler gösterirken, en yüksek rakam da resmen belli oldu. Bu rakamı görenler şaşkına dönecek. Son dakika euro/TL gelişmesi.

Yüksek ev kiralarına ilişkin şikayetler arttı: Sokaklarda mı yaşayalım?

Yüksek enflasyonla birlikte herkesin gündeminde olan yüksek kira fiyatları, yaşanan deprem felaketiyle birlikte tırmanışa geçti. Kira zamlarıyla ilgili Şikayetvar’a ulaşan şikayetlerde ciddi oranda artış yaşandı.

''Gümüşte yüksek seviyeler görülebilir'' diyen İslam Memiş yeni rekoru açıkladı! Son dakika gümüş fiyatları

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, ''Gümüşte yüksek seviyeler görülebilir'' diyerek yenği rekoru açıkladı. Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Son dakika gümüş fiyatları...

Borsada yüksek çıta! Alan kazanıyor

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,33 kazançla 5.447,23 puandan tamamlayarak tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını yaparken, gördüğü en yüksek seviye rekorunu da 5.515,67 puana çıkardı. İşte tüm detaylar...

Ekonomist Selçuk Geçer, dolar bugün yarın bu seviyeyi görecek! En yüksek rakam verildi! Taş üstünde taş kalmayacak

Ekonomist Selçuk Geçer yukarı yönlü hamle gösteren dolar için; bugün yarın bu seviyeyi görecek diyerek en yüksek rakamı verdi.

Emekli promosyonlarda zamlı yarış! Bankalar peş peşe güncelledi! En yüksek promosyon ne kadar? Ziraat, İŞ,TEB...

Emekli promosyonları kasım ayında da devam ediyor. Emekli promosyon kampanyaları ile rakamlar 7.500 liraya kadar çıkarken kampanya süreside uzatıldı. Hem şubeden hem internetten başvuru yapan emekliler 7.500 lira kazanma fırsatını yakalıyor. Peki En yüksek emekli promosyonunu hangi bakalar veriyor? 

Borsa rekor tazeledi! Tüm zamanların en yüksek kapanışını yaptı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,25 yükselişle 4.668,52 puandan tamamladı. BIST 100 endeksi tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştirdi ve gördüğü en yüksek seviye rekorunu 4.784,01 puana taşımış oldu.

Borsa günü rekorlarla tamamladı! Tüm zamanların en yüksek günlük kapanışı…

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 1,90 değer kazanarak 4.657,00 puandan tamamladı ve tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştirdi. BIST 100 endeksi, bu sonuçla gördüğü en yüksek seviye rekorunu 4.686,57 puana taşımış oldu.

Borsa İstanbul günü rekorlarla tamamladı! En yüksek günlük kapanış…

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,02 yükselişle 4.360,96 puandan tamamlayarak tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştiridi, gördüğü en yüksek seviye rekorunu 4.426,62 puana taşıdı.

Borsa İstanbul gördüğü en yüksek seviye rekorunu 2.762.95 puana taşıdı

Borsa İstanbul BIST 100 endeksi, günü gördüğü en yüksek seviye rekorunu 2.762.95 puana taşıyarak günü flaş bir gelişmeyle tamamladı. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran sektör yüzde 4.44 ile ulaştırma olurken, en çok gerileyen sektör ise yüzde 2,18 ile finansal kiralama, faktoring oldu. 

Deutsche Bank CEO'su: Yüksek enflasyon toplumsal barışı tehdit ediyor

Almanya, yükselen enerji fiyatları ve enflasyon konusunda tarihi bir zorlukla karşı karşıya. Hükümet yetkilileri mevcut krizin birkaç ay içinde bitmeyeceğini dile getiriyor. Avrupa'nın en büyük ekonomik gücü Almanya, yüksek enflasyonuun toplumsal barışı da tehidt etmesinden kaygılı..

Yüksek Mimar Ahmet Nuri Tan vefat etti!

Milli basketbolcu, D.G.S.A. Yüksek Mimar Ahmet Nuri Tan hayatını kaybetti.

Gölbaşı Meslek yüksek okulu yenileme çalışmaları Haberi

Gölbaşı Meslek yüksek okulu yenileme çalışmaları


Adıyaman Üniversitesi Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu’nda yapılan tadilat çalışmalarla okul yeni bir görünüme kavuştu.

Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu’nda ki tadilat sonrasında Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mustafa Talha Gönüllü, çalışmaları yerinde inceledi. Rektör Gönüllü, beraberinde rektör yardımcıları ve genel sekreter ile birlikte Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu’nda incelemelerde bulundu.

Öğle yemeğini öğrencilerle birlikte kampüs yerleşkesinde açılan yeni yemekhanede yiyen Rektör Gönüllü, daha sonra da Yüksekokul Konferans Salonu’nda akademik ve idari personeli ile bir araya geldi.

Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, “Üniversitemiz, Ülkemiz gençliğinin iyi bir şekilde eğitilmesi ve geleceğe hazırlanmasını amaçlamaktadır. Devletine, milletine, ailesine ve insanlığa faydalı birer nefer haline gelmeleri için çalışıp gayret etmek zorundayız. Bizim asli vazifemiz ve burada bulunma nedenimiz öğrencilerimizdir. Öğrenciler olmazsa hiç birinizin ve bizlerin de burada bulunmasına gerek yoktur....