28 / 03 / 2024

Gölbaşı MYO yenilendi mi

Gölbaşı MYO yenilendi mi

Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu’nda ki tadilat sonrasında Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mustafa Talha Gönüllü, çalışmaları yerinde inceledi. Rektör Gönüllü, daha sonra da Yüksekokul Konferans Salonu’nda akademik ve idari personeli ile bir araya geldi.

Adıyaman Ü. Gölbaşı MYO'da apart daireler hizmete sunuldu!

Adıyaman Üniversitesi Gölbaşı Meslek Yüksekokulu’nda bulunan apart daireler, üniversite çalışanları başta olmak üzere vatandaşların hizmetine sunuldu.

Gölbaşı MYO yenilendi!

Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu’nda ki tadilat sonrasında Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mustafa Talha Gönüllü, çalışmaları yerinde inceledi. Rektör Gönüllü, daha sonra da Yüksekokul Konferans Salonu’nda akademik ve idari personeli ile bir araya geldi.

Gölbaşı Taşpınar imar planı değişikliği askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Taşpınar Mahallesi, 112421 ada 2 , 112422 ada 6 ve 7, 112426 ada 1, 112427 ada 6 nolu parsellere ait 1/5000 ölçekli nazım imar ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği bugün askıya çıktı...

Gölbaşı İkizce ve Topaklı plan notu değişikliği 18 Mayıs'ta askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, İkizce Mahallesi ile Topaklı Mahallesi Kırsal Yerleşme ve Gelişme Alanına ait 1/5000 ölçekli Nazım imar planında K gösterimi ile belirtilen Kırsal Yerleşme Alanlarına yönelik plan notları değişikliği 18 Mayıs'ta askıya çıkacak.

Adıyaman Gölbaşı Mimar Sinan'da riskli alan belirlendi!

Adıyaman Gölbaşı ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesi sınırları içerisinde belirlenen alan riskli alan ilan edildi. Bakanlar Kurulu kararı ile bugün 29347 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Adıyaman Gölbaşı Gölleri Parkı'na mescit yapıldı!

Adıyaman Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı’na mescit ile bay ve bayan WC yapıldı. Doğa Koruma Milli Parklar Şube İsmail Kozan, 2015 yılı içerisinde kafeterya yapmak istediklerini ve bu yönde bir çalışma içerisine gireceklerini söyledi.

Gölbaşı İncek'te imar planı değişikliği!

Gölbaşı İncek Mahallesi 111282 ada 8 parsel, 111418 ve 111419 nolu adalara ait 1/5000 ve 1/25000 ölçekli nazım imar planı değişikliklerine askı sürecinde yapılan itirazların kısmen kabul edildi ve yeniden askıya çıkarıldı...

Gölbaşı İncek imar planı değişikliği askıda!

Ankara Gölbaşı ilçesi İncek 111434 ada 1 parsel ve 146 ada 6 parselde 1/25000 ve 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişiklikleri dün askıya çıkarıldı...

Gölbaşı Belediyesi kaçak yapılaşmanın önüne geçecek!

Gölbaşı Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, Gölbaşı’nda kaçak yapılara mücadele etmek için hızlı bir çalışma başlattı. Gölbaşı Belediyesi'nin resmi kurumlar ile düzenlediği toplantıda kaçak yapılara karşı mücadele ortak karar alındı.

Gölbaşı Kızılcaşar imar planı değişikliği askıda!

Ankara Gölbaşı ilçesine bağlı Kızılcaşar Mahallesi 650 nolu kadastro parseli ve çevresine ait 1/ 1.000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Gölbaşı Cimşit Köyü imar planı değişikliği askıda!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 Mart'ta onaylanan Gölbaşı ilçesine bağlı Cimşit Mahallesi 116924/1 nolu parsele ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği dün askıya çıkarıldı...

Reysaş GYO Gölbaşı'ndan 1 milyon 670 bin TL'ye arsa aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Gölbaşı Oğulbey Mahallesi'ndeki 15 bin 905 metrekarelik arsayı 1 milyon 670 bin 750 TL'ye satın aldı.

Aselsan Gölbaşı tesisinin açılış töreni gerçekleşti!

Ankara Gölbaşı'nda 157 milyon doları yatırım yapılarak kurulan tesiste; yeni Türkiye'nin gücü ortaya çıkarılacak. Tesis 75 bin m2 kapalı olmak üzere toplam 350 bin m2 alan üzerine kuruldu.

Gölbaşı MYO yenilendi mi Haberi

Gölbaşı MYO yenilendi mi


Adıyaman Üniversitesi Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu’nda yapılan tadilat çalışmalarla okul yeni bir görünüme kavuştu.

Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu’nda ki tadilat sonrasında Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mustafa Talha Gönüllü, çalışmaları yerinde inceledi. Rektör Gönüllü, beraberinde rektör yardımcıları ve genel sekreter ile birlikte Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu’nda incelemelerde bulundu.

Öğle yemeğini öğrencilerle birlikte kampüs yerleşkesinde açılan yeni yemekhanede yiyen Rektör Gönüllü, daha sonra da Yüksekokul Konferans Salonu’nda akademik ve idari personeli ile bir araya geldi.

Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, “Üniversitemiz, Ülkemiz gençliğinin iyi bir şekilde eğitilmesi ve geleceğe hazırlanmasını amaçlamaktadır. Devletine, milletine, ailesine ve insanlığa faydalı birer nefer haline gelmeleri için çalışıp gayret etmek zorundayız. Bizim asli vazifemiz ve burada bulunma nedenimiz öğrencilerimizdir. Öğrenciler olmazsa hiç birinizin ve bizlerin de burada bulunmasına gerek yoktur....