25 / 04 / 2024

Gölbaşı satılık arsa

Gölbaşı satılık arsa

Ankara ili Gölbaşı Belediye Başanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Dikilitaş Mahallesi'nde yer alan 10 adet arsayı KDV'den muaf olarak satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve tüm merak edilenler...

Milli Emlak başkentte 115 bin 400 TL'ye arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara  ili, Gölbaşı ilçesi Karaali Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın tarihinde saat 09:30'da gerçekleştirilecek.

Ankara Gölbaşı'nda imarlı arsa fırsatı! Satış fiyatını duyan inanamıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı  ilçesi Karaali Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 3 Ağustos 2022 tarihinde saat 09:30'da yapılacak.

Ankara'nın o ilçesinde imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi Karaali Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 3 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:20'de gerçekleştirilecek.

Başkentte konut alanı imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi Karaoğlan Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 3 Ağustos 2022 tarihinde saat 13:50'de yapılacak.

Gölbaşı'nda 97 bin 750 TL'ye imarlı arsa satılıyor! İhalesi 3 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi Karaali Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 3 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Ankara Gölbaşı Belediyesi 5 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Taşpınar, Kızılcaşar ve Örencik mahallelerinde yer alan 5 arsayı 1 milyon 731 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Ankara Gölbaşı'nda 37.8 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

T.C. Gölbaşı İcra Dairesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, 401 ada 12 ve 13 parsellerde yer alan 2 arsayı 37 milyon 778 bin 809 TL'ye satıyor...

Ankara Gölbaşı'nda 12.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Gölbaşı İcra Dairesi, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 303 bin 900 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Gölbaşı'nda 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 785 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Gölbaşı'nda 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 785 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Gölbaşı'nda 8.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Gölbaşı Satış Memurluğu, Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan arsayı 8 milyon 963 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 30 Kasım 2020 günü gerçekleşecek.

Gölbaşı'nda 42.7 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa

Gölbaşı İcra Dairesi, Ankara Gölbaşı ilçesinde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 42 milyon 755 bin 527 TL olarak belirlendi.

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Satılık konut fiyatları 1 yılda yüzde 191,4 yükseldi! O iller İstanbul'u bile geride bıraktı!

BETAM verilerine göre, satılık konut fiyatları Ekim ayında, 2021'in aynı dönemine göre yüzde 191,4 arttı. Küresel konut fiyatlarında gerileme yaşanırken, Türkiye'deki konutların reel fiyatlarındaki yükseliş ön plana çıktı. İşte ayrıntılar...

Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları Eylül 2022! 

Büyükçekmece'de 92 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Bizim Evler Güzelce satılık daireler ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce satılık daireler...

Satılık konut fiyatlarındaki artış devam ediyor!

Sahibindencom ve BETAM’ın hazırladığı “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporuna göre, satılık konutlara yönelik talep azalsa da fiyatlar yükselişe geçti. 3 büyükşehirde satılık konutların metrekare fiyatları 2021 yılının aynı dönemine göre iki kat arttı.

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Ankara Gölbaşı'nda 12.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Gölbaşı İcra Dairesi, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 303 bin 900 TL bedelle satışa çıkardı.

Satılık ev fiyatları en çok hangi illerde arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelindeki veriler ile hazırladığı Nisan 2021 Emlak Endeksi verileri yayınlandı. Peki verilere göre satılık ev fiyatları en çok hangi illerde arttı? İşte Türkiye'nin Nisan 2021 konut fiyatları karnesi...

Qadraj Gözdağı satılık!

Pendik'in Gözdağı mevkiinde hayata geçirilen Qadraj Gözdağı satışa çıktı. Peki Qadraj Gözdağı satılık daire fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Ankara Gölbaşı'nda 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 785 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Gölbaşı'nda 8.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Gölbaşı İcra Dairesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Bahçelievler Mahallesi, 112302 ada 1 parsel yer alan arsayı 8 milyon 600 bin TL'ye satıyor...

2020'de en çok satılık ve kiralık daire aranan 5 il ve ilçe belli oldu!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom tarafından hazırlanan rapora göre, satılık konutta Kuşadası, Bodrum ve Beylikdüzü; kiralık konutta ise Beylikdüzü, Esenyurt ve Çankaya yılın en çok emlak aranan bölgeleri oldu.

Gölbaşı Prime satılık!

Odabaşılar Firması ortaklığında, Eymir Mahallesi'nde inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konseptiyle satışa çıktı. Peki Gölbaşı Prime satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm detaylar haberimizde...

Ankara Gölbaşı'nda 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 785 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Gölbaşı satılık arsa Haberi

Gölbaşı satılık arsa

Ankara ili Gölbaşı Belediye Başanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Dikilitaş Mahallesi'nde yer alan 10 adet arsa satışa sunuluyor. 

Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsalar için satış ihalesi açık teklif usulü ile 18 Ekim 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Gölbaşı Belediye Başanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından satışı yapılacak arsaların büyüklükleri 31 bin 672 metrekare ile 110 bin 830 metrekare arasında değişiyor. Arsaların tümü konut alanı imarına sahip. 

Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsaların geçici teminat bedelleri ise 951 TL ile 3 bin 804 TL arasında değişiklik gösteriyor. 

Ankara ili Gölbaşı Belediye Başanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından satışı yapılacak arsaların fiyatları ise 31 bin 672 Türk Lirası'ndan başlıyor, 110 bin 830 Türk Lirası'na kadar yükseliyor. Arsalar KDV'den muaf olarak satışa sunuluyor.

İşte...