25 / 04 / 2024

Gölbaşı TOKİ evleri

Gölbaşı TOKİ evleri

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, TOKİ tarafından Yurtbeyi Mahallesi’nde konut projesi yapılacağını dile getirdi. 

Gölbaşı TOKİ sakinleri kültür merkezi istiyor!

TOKİ Konutları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Çaydaşı, daha önce TOKİ tarafından kültür merkezi yapmak üzere ayrılan yerin planının yönetim devredilirken 'park alanıı' olarak değiştirildiğini savundu.

TOKİ Adıyaman Gölbaşı'da 270 konut yapacak!

Türkiye’nin büyük merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları netleşti. Peki, TOKİ Adıyaman Gölbaşı projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Gölbaşı 2022 fiyatı ne kadar?

11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Gölbaşı ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Gölbaşı'nda da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Gölbaşı Gerder projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Ankara Gölbaşı ihalesi için geri sayım başladı!

Türkiye genelinde yatırımlarını hızlandıran TOKİ, Ankara Gölbaşı için düğmeye bastı. Kurum, ilçeye yeni bir sosyal konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor. 

Ramazan Şimşek: Gölbaşı yeni mimariyle tasarlanacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İncek TOKİ 1'inci etap konutlarında site sakinleriyle buluştu. İncek, Gölbaşı merkezinin yeni bir ruh ve yeni bir mimari tasarımla yeniden tasarlanacağını söyledi.

Gölbaşı'na TOKİ müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, TOKİ tarafından Yurtbeyi Mahallesi’nde konut projesi yapılacağını dile getirdi. 

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Bulvar Loft Gölbaşı fiyatları!

Bulvar Loft Gölbaşı fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. Akfen Bulvar Loft Evleri'nde yüzde 15 peşinatla ödeme imkanı sunuluyor...

Giresun Güce TOKİ Evleri son başvuru!

Giresun Güce TOKİ Evleri son başvuru 30 Eylül 2016 Cuma günü olarak belirlendi. Projede 240 aya kadar vade sağlanıyor.

Giresun Güce TOKİ Evleri başvuruları!

Giresun Güce TOKİ Evleri başvuruları 30 Eylül 2016 tarihinde sona eriyor. Projede 46 daire satışa çıkarıldı.

TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri kurası ne zaman?

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede kura heyecanı başladı. Peki TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri kurası ne zaman?

Akfen Bulvar Loft Gölbaşı!

Akfen Bulvar Loft Gölbaşı projesi için ön talepler toplanıyor. Bulvar Loft Evleri projesi 22 Eylül'de satışa sunulacak...

Giresun Güce TOKİ Evleri başvuru!

Giresun Güce TOKİ Evleri başvuru işlemleri 22 Temmuz'da başladı. Projede 240 aya kadar vade sağlanıyor.

Balıkesir Gönen TOKİ Evleri son başvuru günü!

Fiyatların 51 bin 595 TL'den başladığı projede 6 adet daire satışta. İşte Balıkesir Gönen TOKİ Evleri son başvuru günü...

Gölbaşı TOKİ evleri Haberi

Gölbaşı TOKİ evleri


Gölbaşı Belediyesi Nisan ayı Meclis oturumunda açıklamalar yapan Belediye Başkanı Duruay, TOKİ tarafından Yurtbeyi Mahallesi’nde yapılması düşünülen yaklaşık 13 bin konutluk sosyal konutun imar planını kamuoyuna açıkladı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Başkan Duruay, arsa spekülasyonlarının önüne geçmek için hazırlanan imar planını kamuoyuna duyurduklarını ifade ederek, plan için gerekli kurum görüşlerine başvurulduğunu söyledi.

TOKİ, Yurtbeyi’nde 2 bin 165 dönümlük arazi üzerine 12 bin 994 konut yapmayı planlıyor. Yapılacak sosyal konutlar sayesinde Gölbaşılılar kira öder gibi ev sahibi olacak.