20 / 04 / 2024

Gölcük Adliye Kavşağı son durum

Gölcük Adliye Kavşağı son durum

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük İlçesi’ndeki en işlek kavşaklarından biri olan Adliye Kavşağı’nda yeni bir çalışma başlattı. Kavşak çalışması ile, bölge ulaşım açısından sorunsuz hale getirilecek.

Gölcük Belediyesi 9 iş yeri satacak! Kaçırmayın!

Gölcük Beldiyesi, Kocaeli Gölcük'te yer alan 9 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 2 Kasım tarihinde yapılacak.

Marmara Depremi'nin merkez üssü Gölcük'te riskli binalar yıkılıyor! 

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, güçlendirilmemiş olan orta hasarlı binaların yıkımı tüm hızıyla sürdürülüyor.

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Kocaeli Gölcük'te 28.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli Gölcük'te yer alan gayrimenkulü 28 milyon 814 bin 63 TL bedelle satışa çıkardı.

Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi! 

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde inşa edilen 300 yataklı hastanenin dış cephe kaplama işlemleri tamamlandı. Hasatnede iç kısımda çalışmalar devam ediyor. 

Gölcük'teki hasarlı binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük'te metruk durumdaki orta ve ağır hasarlı yapıların yıkımına başladı. 

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

Gölcük'ün konut stoku yenilendi!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nde can kayıplarının yanı sıra binlerce binanın da yerle bir olduğu Gölcük'te 21 senede yapılan yatırımlarla sosyal ve kültürel alanlar ile ekonomik anlamda büyük gelişme yaşanıyor.

Yıldırım Sezer: Gölcük, depremden sonra sıfırdan yapıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 17 Ağustos 1999 depreminde ağır hasar görmüş ve yıkılması gereken bina olmadığını, yeni bir Gölcük'ün oluştuğundan bahsederek, "Gölcük depremle ilgili acı hatırayı unutmayacak ama bir yandan da geleceğe umutla bakmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Değirmendere’de inşa edilen Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin yapımında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Gölcük'te kentsel dönüşüm projesinin yüzde 99'u tamam!

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Gürel, yüzde 99’u biten projeyle ilgili hak sahiplerinin bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi.

İsmail Aynacı: Gölcük depreme hazır değil!

Kocaeli Gölcük İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı açıklama yaptı. Açıklamada Gölcük’ün deprem bölgesi olduğunu ve olası bir depremden etkileneceğini bu sebeple Gölcük’te hızlı bir şekilde kentsel dönüşümün yapılması gerektiğini vurguladı.

TOKİ Gölcük alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesinde yer alan 63 adet konut yarın satışa çıkıyor.

Gölcük Adliye Kavşağı son durum Haberi

Gölcük Adliye Kavşağı son durum



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük İlçesi’ndeki en işlek kavşaklarından biri olan Adliye Kavşağı’nda yeni bir çalışma başlattı. Bölgede bulunan Adliye Hizmet Binası’nın hizmete açılması sonrasında artacak trafiğin de düşünülerek projelendirildiği kavşak çalışması ile, bölge ulaşım açısından sorunsuz hale getirilecek.



TRAFİK DAHA GÜVENLİ OLACAK


Büyükşehir Belediyesi kent genelinde ulaşım noktalarının trafik açısından konforlu ve sıkıntısız olması için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Gölcük İlçesi’ndeki en yoğun kavşak olan Adliye Kavşağı’nı projelendirdi. Proje ile kavşaktaki trafik hareketleri daha güvenli hale gelecek.




YAPILACAK ÇALIŞMALAR


Kavşak noktasında yer alan Adliye Hizmet Binası’nın hizmete girmesi ile artacak trafiğin düşünülerek çalışmaların başlandığı projede ek yol şeritleri oluşturulacak. Parklanma şeritlerinin de bulunacağı çalışmada refüj adaları ve üçgen adalar hayata geçirilecek. Trafiğin büyük ölçüde rahatlatılacağı çalışmada...