19 / 04 / 2024

Gölcük Denizevler Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları

Gölcük Denizevler Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları

Gölcük'teki Kentsel dönüşüm Projesiyle ilgili olarak görüşleri alınan Denizevler Mahallesi Sakinlerinden Metin Lama "bu proje hem ilçemiz özellikle de Denizevler Mahallemiz için büyük bir şans" dedi.

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Gölcük Denizevler'de yıkım tamam!

Gölcük Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca Sivritepe'de yapımı tamamlanan kentsel dönüşüm projesinden sonra Denizevler Mahallesinde tahliye edilen 48 binanın yıkımı tamamlandı. 

Gölcük'te 8 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Gölcük İcra Dairesi, Kocaeli ili, Gölcük ilçesi, Değirmendere Mahallesi 5580 parselde yer alan akaryakıt istasyonunu 8 milyon TL'ye icradan satıyor...

Gölcük'teki kaçak yapılar yıkılıyor!

Kaçak yapıyla mücadelesine devam eden Gölcük Belediyesi, Merkez Mahallesi, 3.Sokakta yer alan kaçak binayı yıktı.

Gölcük'te 7.5 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

Gölcük İcra Dairesi, Kocaeli ili, Gölcük İlçesi, Hisareyn Mahallesi 530 ada 1 parselde yer alan 6 katlı okul binasını 7 milyon 502 bin 616 TL'ye icradan satıyor..

Gölcük eski sanayi çarşısı esnafı Yeni Sanayi Sitesi’ne taşındı!

Gölcük Hisareyn Karaköprü Mahallesi'nde inşa edilen Gölcük Yeni Sanayi Sitesi’nin tamamlanmasıyla birlikte eski sanayi sitesi esnafı yeni yerlerine taşındı.

Gölcük Saraylı'daki tarihi evlerin korunması TBMM'de!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Saraylı Mahallesi'nde bulunan tarihi evlerin korunması ve onarılması TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gölcük Topçular'daki ASM ihtiyacı meclis gündeminde!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Topçular Mahallesi'ndeki Aile Sağlığı Merkezi ihtiyacı TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

TOKİ Gölcük Sivritepe başvuruları bugün sona eriyor!

Gölcük Belediyesi tarafından Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Şirinköy Sivritepe’de hayata geçirilen TOKİ evleri için başvurular bugün sona eriyor.

Gölcük Denizevler Dönüşüm Projesi yükseliyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi, Denizevler Dönüşüm Projesi'ni tamamlıyor.

Gölcük Denizevler Dönüşüm Projesi'nde binalar yükseliyor!

Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda en hızlı ilerlemeyi sağlayan belediyeler arasında yer alan Gölcük Belediyesi, yılların sorunu olan Denizevler kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor.  

Gölcük Denizevler Projesi’nde sona gelindi!

1999 depreminde hasar gören, daha sonra yıkılarak yeni yerde yapımına başlanan Gölcük Denizevler Projesi’nde inşaat çalışmaları hızlandı. Projenin 2019 yılında tamamlanması planlanıyor.

Gölcük Denizevler Kentsel Dönüşüm projesinde kuralar çekildi!

Gölcük Belediyesi tarafından hayata geçirilen Denizevler Kentsel Dönüşüm projesinde kuralar çekildi.

Gölcük Denizevler Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

Gölcük Denizevler Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları

Denizevler sakinlerinden Metin Lama; Kentsel Dönüşüm Büyük şans Gölcük Belediyesi tarafından çalışmaları hızlı bir şekilde sürdürülen ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından büyük önem verilen Gölcük'teki Kentsel dönüşüm Projesiyle ilgili olarak görüşleri alınan Denizevler Mahallesi Sakinlerinden Metin Lama "bu proje hem ilçemiz özellikle de Denizevler Mahallemiz için büyük bir şans" dedi. 


Bölgelerinin daha önce afet alanı ilan edildiğini ardından da ticari alana çevrildiğini belirten Metin Lama şunları söyledi; "ticari alan uygulamasıyla birlikte mahallemizin değeri çok arttı. Bu nedenle emeği geçen herkese Denizevler Mahallesi sakini olarak teşekkür ediyorum.  Belediyemiz ve hükümet önemli bir karar almış.  Mahallemizde kentsel dönüşüm uygulaması yapılacak. Ben şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, mahallemiz sakinlerinin %90'ı karara olumlu bakıyor.  Bizim dileğimiz yıllardır, bu mahallede oturan yerleşen mahalle sakinlerinin mağdur...