26 / 04 / 2024

Gölcük Halıdere projesi

Gölcük Halıdere projesi

Gölcük Belediye Meclisi toplantısında Halıdere'yi canlandıracak müjde verildi. Halıdere'ye bir fizik tedavi merkezi yapılacak. Gölcük Belediye Meclisi'nin aylık toplantısı önceki gün meclis toplantı salonunda gerçekleşti.

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Gölcük alt gelir TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesi kapsamındaki konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Kocaeli Gölcük alt gelir başvuruları 19 Ağustos'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesi 19 Ağustos tarihinde satışa çıkıyor.

Gölcük'ün otopark sorunu çözülecek!

Kocaeli Gölcük Belediyesi tarafından yapımına başlanan katlı otopark ve sosyal merkez projesi inşaatında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Gölcük'e yazlık kültür merkezi inşa ediliyor!

Gölcük Yazlık Kültür Merkezi Projesi inşaatını yerinde denetleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer konuyla ilgili olarak, "Kültür merkezi hızlı bir şekilde tamamlanacak ve bölge için önemli bir eksikliği giderecek" dedi.

TOKİ Gölcük Sivritepe başvuruları bugün sona eriyor!

Gölcük Belediyesi tarafından Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Şirinköy Sivritepe’de hayata geçirilen TOKİ evleri için başvurular bugün sona eriyor.

Gölcük Sivritepe alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Gölcük Denizevler Dönüşüm Projesi yükseliyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi, Denizevler Dönüşüm Projesi'ni tamamlıyor.

Gölcük Denizevler Dönüşüm Projesi'nde binalar yükseliyor!

Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda en hızlı ilerlemeyi sağlayan belediyeler arasında yer alan Gölcük Belediyesi, yılların sorunu olan Denizevler kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor.  

Gölcük Denizevler Projesi’nde sona gelindi!

1999 depreminde hasar gören, daha sonra yıkılarak yeni yerde yapımına başlanan Gölcük Denizevler Projesi’nde inşaat çalışmaları hızlandı. Projenin 2019 yılında tamamlanması planlanıyor.

Gölcük Sanayi Sitesi esnafı 31 Aralık'a kadar taşınacak!

Gölcük Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte inşa ettiği Gölcük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm projesi başarıyla tamamlandı.

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi teslim edildi!

Gölcük Belediyesi Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nde anahtar teslimler gerçekleşti.

Gölcük'teki dere yatağına yüzlerce konut inşa edildi!

Çevre Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Sait Ağdacı, Gölcük'te incelemelerde bulundu. Ağdacı, dere yatağı bölgesinde inşa edilen konutların risk taşıdığını vurguladı.

Gölcük Halıdere projesi Haberi

Gölcük Halıdere projesi

Toplantıda imar komisyonun plan tadilatları görüşülürken Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne Halıdere Belediye Binası'nın tahsisi de masaya yatırıldı. Gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi. Toplantıya başkanlık eden gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Halıdere'de yer alan belediye binasının azami 25 yıl sağlık bakanlığına tahsisi konusunda belediye meclis üyelerine bilgi verdi. 



KARINCA DERESİ 

Başkan Ellibeş, mevcut hastanelerin artan nüfus yoğunluğu nedeniyle artık yetmediğini, bunun için Sağlık Bakanlığı'nın kendilerinden talep edilen yerin verilmesinin doğru olacağını belirtti. Bakanlıkça yapılacak fizik tedavi merkezinin Halıdere'ye hayat kazandıracak bir proje olduğunu belirten Ellibeş, bu merkezin ilçeye önemli katkılar sağlayacağını söyledi. CHP grubu adına konuşan meclis üyesi Hüseyin Yılmaz, üç farklı konuyla ilgili soru önergesi sundu. Birinci soru önergesinde, Nimetiye, Hasaniye, Nüzhetiye köylerinin kanalizasyon hattından Karınca Deresi'ne...