27 / 04 / 2024

Gölcük kavşak çalışmaları

Gölcük kavşak çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yazlık Kadırga’da Gölcük’lü muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Körfez geçişi bittikten sonra Gölcük'te kavşak çalışmaları başlayacak" dedi.

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz: Çalışmalar hangi mahallelerde ne durumda? 

Gölcük’ün merkezinin dönüşümüne imkan sunacak olan Kentsel Dönüşüm projesinde yeni yapılacak binalar için zemin iyileştirme çalışması sürüyor. Peki Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Gölcük Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde hayata geçirilen millet bahçesi için inşaat çalışmaları başladı. Kısa sürede tamamlanması beklenen millet bahçesi 56 bin metrekare alana sahip olacak.

Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi! 

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde inşa edilen 300 yataklı hastanenin dış cephe kaplama işlemleri tamamlandı. Hasatnede iç kısımda çalışmalar devam ediyor. 

Gölcük depreminin sembolü olan binalar yıkılıyor!

1999 yılında Gölcük'te meydana gelen deprem sonrasında basında haberlere konu olan meşhur 2 bina için yıkım kararı alındı. 

Gölcük'teki hasarlı binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük'te metruk durumdaki orta ve ağır hasarlı yapıların yıkımına başladı. 

Asbest tespit edilen köylerle ilgili çalışmalar meclis gündeminde!

Asbest tespit edilen köylerle ilgili çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gölcük'teki kaçak yapılar yıkılıyor!

Kaçak yapıyla mücadelesine devam eden Gölcük Belediyesi, Merkez Mahallesi, 3.Sokakta yer alan kaçak binayı yıktı.

Gölcük Sivritepe orta gelir başvuru tarihleri 2019!

Gölcük Sivritepe orta gelir başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 43 adet konuta yer veriliyor.

Kocaeli Gölcük alt gelir başvuru tarihleri!

Kocaeli Gölcük alt gelir başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 63 adet konut bulunuyor.

Gölcük'ün otopark sorunu çözülecek!

Kocaeli Gölcük Belediyesi tarafından yapımına başlanan katlı otopark ve sosyal merkez projesi inşaatında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Gölcük Sanayi Çarşısı'ndaki yıkımlar tamamlandı!

Gölcük Eski Sanayi Çarşısı'nda yıkımlar tamamlandı. Bölgede devam eden alan temizleme çalışmalarını yerinde denetleyen Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, "6 tırla 1 haftada çalışmalar tamamlanacak" şeklinde konuştu.

Gölcük TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Gölcük TOKİ kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 398 adet konut bulunuyor.

TOKİ Gölcük Sivritepe kura sonuçları 17.04.2019!

TOKİ Gölcük Sivritepe kura sonuçları 17.04.2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 284 adet konut bulunuyor.

Gölcük kavşak çalışmaları Haberi

Gölcük kavşak çalışmaları


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yazlık Kadırga’da Gölcük’lü muhtarlarla bir araya geldi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanı Ali Bilgi ve muhtarların buluşmasında konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Hizmetlerimizde israf etmeden önceliklerimizi belirleyerek yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Devlet kurumlarımızla beraber halkımızın beklediği hizmetleri bir bir yerine getiriyoruz. Bunlardan bir tanesi ve önemlisi olan İzmit Körfez Geçiş geçişi biter bitmez, Gölcüğümüzün içerisinde kavşak çalışmalarına başlayacağız” dedi.


KARAOSMANOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETİLER


Büyükşehir Belediye Başkanımızın program yaptığı ilçelerde her fırsatta muhtarlarımızla toplantı yaptığını ifade eden AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, “Kendilerine bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum. Memleketimizin dört bir tarafında milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Kocaeli’de de bu hız kesmeden sürüyor” derken...