11 / 05 / 2024

Gölcük kavşak

Gölcük kavşak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yazlık Kadırga’da Gölcük’lü muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Körfez geçişi bittikten sonra Gölcük'te kavşak çalışmaları başlayacak" dedi.

Gölcük'teki kaçak yapılar yıkılıyor!

Kaçak yapıyla mücadelesine devam eden Gölcük Belediyesi, Merkez Mahallesi, 3.Sokakta yer alan kaçak binayı yıktı.

Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatı meclis gündeminde!

Kocaeli Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatının akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gölcük'te kentsel dönüşüm hızla sürüyor!

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp parti binasında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İdris Alp,  "Kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor ve hiçbir projemizde aksama yoktur." diye açıklama yaptı. 

Gölcük'te imar affı suistimaliyle mücadele!

Gölcük Orman İşletme Müdürlüğü, imar affını fırsat bilerek ormanda kaçak yapı gerçekleştirmek isteyenlere karşı mücadele ediyor...

Gölcük Sanayi Sitesi'nin kavşak inşaatı durduruldu!

Gölcük Sanayi Sitesi kavşağında yapılacak olan köprülü kavşağın inşaatı durduruldu. 35 milyon TL’ye mal olacak projenin inşaatı devam etmiyor. 

Gölcük'te imar toplantısı yapıldı!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, geçen cuma günü tamamlanan mahalle delege seçimlerinin ardından soluğu köylerde aldı. Gölcük'te imar toplantısı yapıldı.

Gölcük Hisar Deresi Kavşağı'nda son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’ndaki çalışmalarına devam ediyor.

Gölcük Hisar Deresi Kavşağı şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’nda uygulama çalışmalarına devam ediyor. Çalışma kapsamındaki 3 bin 900 metrelik istinat duvarının 3 bin 700 metrelik kısmı tamamlandı

Gölcük Sanayi Çarşısı'nın ihalesi 14 Kasım'da!

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İlçe Başkanı İdris Alp ile ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş´i makamında ziyaret ederek Gölcük Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgi aldılar.

Kocaeli Eski Gölcük Köprüsü'nde sona gelindi!

Kocaeli Eski Gölcük Yolu üzerine yapılacak köprülü kavşağın Kurban Bayramı öncesinde trafiğe açılması planlanıyor.

Gölcük Adliye Kavşağı’nda çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük İlçesi’ndeki en işlek kavşaklarından biri olan Adliye Kavşağı’nda yeni bir çalışma başlattı. Kavşak çalışması ile, bölge ulaşım açısından sorunsuz hale getirilecek.

Gölcük Yolu Outlet Center çalışmaları sürüyor!

Gölcük Yolu Outlet Center köprülü kavşak, Gölcük Yolu Outlet Center son durum, Gölcük Yolu Outlet Center inşaatı, Gölcük Yolu Outlet Center inşaat çalışmaları,

Gölcük'te kavşak çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yazlık Kadırga’da Gölcük’lü muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Körfez geçişi bittikten sonra Gölcük'te kavşak çalışmaları başlayacak" dedi.

Gölcük kavşak Haberi

Gölcük kavşak


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yazlık Kadırga’da Gölcük’lü muhtarlarla bir araya geldi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanı Ali Bilgi ve muhtarların buluşmasında konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Hizmetlerimizde israf etmeden önceliklerimizi belirleyerek yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Devlet kurumlarımızla beraber halkımızın beklediği hizmetleri bir bir yerine getiriyoruz. Bunlardan bir tanesi ve önemlisi olan İzmit Körfez Geçiş geçişi biter bitmez, Gölcüğümüzün içerisinde kavşak çalışmalarına başlayacağız” dedi.


KARAOSMANOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETİLER


Büyükşehir Belediye Başkanımızın program yaptığı ilçelerde her fırsatta muhtarlarımızla toplantı yaptığını ifade eden AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, “Kendilerine bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum. Memleketimizin dört bir tarafında milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Kocaeli’de de bu hız kesmeden sürüyor” derken...