29 / 03 / 2024

gölcük kentsel dönüşüm projesi

gölcük kentsel dönüşüm projesi

Çağdaş Kocaeli Gazetesi köşe yazarı olan Orhan Balcı, bugünkü yazısında Gölcük'teki kentsel dönüşüm projesinden bahsetti. Balcı, Gölcük Küçük Sanayi Sitesi'nin 3 Nisan'da temelinin atılacağını söyledi.

Gölcük kentsel dönüşümde ikna çalışmaları başladı!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, meclis üyeleri ve sanayi esnafına, kentsel dönüşüm hakkında bilgilendirmelerde bulundu, destek istedi.

Gölcük'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Tüm Marmara'yı sarsan 17 Ağustos 1999 depreminin merkez üssü olan Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde, ilçenin modern ve daha yeni yapılara kavuşması için kentsel dönüşümün startı verildi.

Gölcük kentsel dönüşüm projesinin protokolü imzalandı!

Gölcük Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projesinin protokolü, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin de katılımıyla imzalandı. Belediye kentsel dönüşümü 3 bölgeden başlatma kararı aldı..

Gölcük'te kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak?

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Denizevler ve Sanayi sitesi ile ilgili kentsel dönüşüm çalışmasıyla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı ile bu ay Gölcük’te son imzaları atacaklarını söyledi..

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Türkiye'ye kamu yararı güden bir kentsel dönüşüm düzenlemesi yapılmalı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülşah Deniz Atalar, yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Atalar, Türkiye'ye kamu yararı güden bir kentsel dönüşüm düzenlemesi yapılması gerektiğini söyledi. İşte ayrıntılar...

İhsan Çulhalık: Kentsel dönüşüm yalnızca depreme değil kasırga ve sellere de uygun yapılmalı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık son dönemlerde sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili olarak yaptığı açıklamada dönüşümün sadece depreme değil, kasırga ve sellere de dayanıklı yürütülmesi gerektiğini söyledi. 

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planları yeniden askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planlarını yeniden askıya çıkardı.

Gülmez’den kentsel dönüşüm yapacak müteahhitlere çok önemli uyarı!

Gülsan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülmez, kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerden birinin de varis davaları olduğunu hatırlatarak, müteahhitlere çok önemli bir uyarıda bulundu.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Çamur tarafından kuruldu.

Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor!

Modern şehirciliğin model ilçesi olan Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor. İşte merakla beklenen kentsel dönüşüm projesi ile ilgili detaylar...

Herkesin beklediği haber sonunda geldi! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşlara Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü alanının yarın açılacağını açıkladı. İşte detaylar!

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Tunç Soyer'den Çiğli Güzeltepe'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Son iki yıldır kentsel dönüşüm projelerini hızlandırdıklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Güzeltepe kentsel dönüşüm Projesi hakkında açıklama yaptı. 

Mustafa Gültak'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Mersin Belediye Başkan Mustafa Gültak, Kıbrıs açıklarında meydana gelen depremin Mersin'nin farklı bölgelerinde de hissedilmesinin ardından kentte kentsel dönüşüm seferberliği başlamalı diye çağrıda bulundu.

gölcük kentsel dönüşüm projesi Haberi

gölcük kentsel dönüşüm projesi

Önceki gün ofiste çalışırken Gölcük Belediyesi Basın Yayın Müdürü Haluk Özçakmak aradı. Hal hatır ve sohbet sonrasında "Kentsel Dönüşüm" kapsamında yapılan "Gölcük Küçük Sanayi Sitesi"nin temel atma töreninin 03 Nisan Pazartesi günü saat 15.00'de yapılacağını, bu tören öncesinde basın ile bir araya geleceklerini belirtip bizi de davet etti. 

Referandum sürecinde olduğumuz için ve her gün en az iki heyeti ağırladığımız için programa baktım, müsayit gözüküyordu havada artık bahar havasına dönmüştü hem dostları görür hemde temiz bir hava alırım dedim ve daveti kabul ettim. 

Dün ofise saat 08.45'de geldim. 

Sabahki işlerimi tamamladım ve saat 11:15 de Gölcük Belediyesi'nin tahsis ettiği araca binip "Sanayi Sitesi "nin yapıldığı alana gittim. 

Gölcük yolu üzerinde Ford Fabrikası ile D-130 karayolu arasında İhsaniye sapağının altındaki yerde yapılan inşaat alanını...