28 / 03 / 2024

Gölcük kentsel dönüşüm son durum

Gölcük kentsel dönüşüm son durum

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi, Denizevler Dönüşüm Projesi'ni tamamlıyor.

Gölcük'ün 3 bölgesinde kentsel dönüşüm rüzgarı!

Gölcük Belediyesi, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Gölcük Denizevler'e dönüşüm kapsamında 541 konut!

Kentteki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 541 konut, 14 dükkan ve 1 cami inşa ediyor.

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nde dükkan ihalesi 14 Mart'ta!

Gökcük'te kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Sanayi Sitesi'nde dükkan sahibi olmak isteyenler için 14 Mart Salı günü ihale düzenlenecek.

Gölcük'teki dönüşüm rantsal algılanmamalı!

Gölcük Belediye Meclisi, 2017 yılının ilk meclis toplantısını dün Belediye Meclis Toplantı salonunda, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında gerçekleştirdi.

Gölcük'te 40 milyonluk dönüşüm başlıyor!

Gölcük Belediye Meclisi Aralık Ayı Toplantısı, belediye meclis salonunda yapıldı. Dört maddenin görüşüldüğü toplantıda Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kentsel dönüşüme değindi. Başkan Ellibeş, “40 milyonluk çalışma başlıyor” dedi

Gölcük'te kentsel dönüşüm yıl sonunda başlıyor!

Gölcük’te yapılacak kentsel dönüşümün önemli ayaklarından biri olan yeni sanayi sitesi ile ilgili proje çalışmaları sürüyor. İlk kazmanın da yılsonuna kadar vurulması hedefleniyor

Gölcük için mimari plan hazırlandı!

Gölcük'te yapılması planlanan kentsel dönüşüm noktalarından biri, Gölcük'ün merkezindeki yaklaşık 40 bin metrekarelik alan olarak belirlenmişti. Merkezdeki dönüşüm için mimari plan hazırlanmış durumda..

Gölcük'ün tamamen kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Gölcük'ün tamamen kentsel dönüşüme ihtiyacı var" dedi

Gölcük Merkez Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Gölcük'te geçtiğimiz yıl yapılan toplantı ile birlikte ilçemizde belli noktalarda kentsel dönüşümün yapılacağı belirtilmişti. Gölcük'te yapımı planlanan kentsel dönüşüm ile ilgili olarak Merkez Mahallesi'ndeki konutların risk raporu alması gerekiyor.

Erhan Ayar: Kentsel dönüşüm fırsatı iyi değerlendirilmeli!

Gölcük Muhasebeciler Odası Başkanı Erhan Ayar, kentsel dönüşüm hakkında açıklamalarda bulunarak, "Kentsel dönüşüm fırsatını iyi değerlendirmeliyiz" dedi.

Kentsel dönüşüm Gölcük'ü hareketlendirecek!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği Kadınlar Meclisi toplantısını, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde gerçekleştirdi. Ellibeş, Gölcük'teki dönüşümle ilgili bilgiler verdi.

Gölcük'te dönüşümün son detayları konuşuluyor!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kentsel dönüşümün son detaylarını konuşmak üzere Ankara´da Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile bir araya geldi...

Gölcük kentsel dönüşümde sona gelindi!

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı dün sabah My Liva Cafe’de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü münasebetiyle gazetecilere kahvaltı programı düzenledi.

Gölcük'teki kentsel dönüşüme Hasan Bat'tan destek!

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, bölgelerinde hayata geçirilecek olan Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Türkiye'ye kamu yararı güden bir kentsel dönüşüm düzenlemesi yapılmalı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülşah Deniz Atalar, yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Atalar, Türkiye'ye kamu yararı güden bir kentsel dönüşüm düzenlemesi yapılması gerektiğini söyledi. İşte ayrıntılar...

İhsan Çulhalık: Kentsel dönüşüm yalnızca depreme değil kasırga ve sellere de uygun yapılmalı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık son dönemlerde sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili olarak yaptığı açıklamada dönüşümün sadece depreme değil, kasırga ve sellere de dayanıklı yürütülmesi gerektiğini söyledi. 

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planları yeniden askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planlarını yeniden askıya çıkardı.

Gülmez’den kentsel dönüşüm yapacak müteahhitlere çok önemli uyarı!

Gülsan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülmez, kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerden birinin de varis davaları olduğunu hatırlatarak, müteahhitlere çok önemli bir uyarıda bulundu.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Çamur tarafından kuruldu.

Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor!

Modern şehirciliğin model ilçesi olan Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor. İşte merakla beklenen kentsel dönüşüm projesi ile ilgili detaylar...

Herkesin beklediği haber sonunda geldi! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşlara Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü alanının yarın açılacağını açıkladı. İşte detaylar!

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Tunç Soyer'den Çiğli Güzeltepe'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Son iki yıldır kentsel dönüşüm projelerini hızlandırdıklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Güzeltepe kentsel dönüşüm Projesi hakkında açıklama yaptı. 

Mustafa Gültak'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Mersin Belediye Başkan Mustafa Gültak, Kıbrıs açıklarında meydana gelen depremin Mersin'nin farklı bölgelerinde de hissedilmesinin ardından kentte kentsel dönüşüm seferberliği başlamalı diye çağrıda bulundu.

Gölcük kentsel dönüşüm son durum Haberi

Gölcük kentsel dönüşüm son durum

Kentsel dönüşüm konusunda örnek projeler inşa eden Gölcük Belediyesi, sadece Sanayi alanında değil diğer dönüşüm projelerinde de hızlı bir ivme yakaladı. Gölcük Belediyesi'nde yer alan habere göre, Gölcük Belediyesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığının başlatmış olduğu kentsel dönüşüm seferberliği kapsamında çevre ve yaşam kalitesini yükseltmek üzere başlatmış olduğu kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Depreme Dayanıklı Evler

Başbakan Binali Yıldırım tarafından Sivritepe Mahallesi'nde temeli atılan 541 konut, 14 dükkan ve bir camiden oluşan proje çalışmaları sürüyor. TOKİ Başkanlığı ile birlikte yürütülen projenin çok yakın sürede bitirilmesi, evlerin hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Böylece deprem dolayısıyla çökme bölgesinde evleri bulunanlar, zemini sağlam, depreme dayanıklı güvenilir bir şekilde inşa edilen konutlarına kavuşacak.

Gölcük’e Değer Katacak

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş konuyla ilgili...