25 / 04 / 2024

golden horn haliç

golden horn haliç

Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn önceki gün resmi olarak açıldı. Otelin yatırımcısı olan Amplio CEOsu Alaeddin Babaoğlu, Adını Haliçten alan otelimizde 210 oda var. 75 kişi çalışacak dedi

Golden Horn Designs Yapı Ve Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Golden Horn Designs Yapı Ve Teknoloji Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyed Javad Hosseınıan tarafından kuruldu.

Golden Horn Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Horn Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahım Lodı ve Muhammed Tarık İslam ortaklığında kuruldu.

Med Golden Horn Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Med Golden Horn Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından kuruldu. 

Millennium Istanbul Golden Horn açıldı!

Dünyaca ünlü otel zinciri Millennium Hotels & Resorts’un Türkiye'deki ilk oteli olan 'Millennium Istanbul Golden Horn' adıyla hizmete açıldı.

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi başlıyor!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliği ile düzenlenen İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul Otel’inde gerçekleştirilecek. 

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi'ne geri sayım!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliğiyle düzenlenecek İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul’da gerçekleştirilecek.   

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi 29 Mart'ta!

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul’da gerçekleştirilecek. Zirve, İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliğiyle düzenleniyor.

Ayvansaray Millenium Golden Horn Hotel için imzalar atıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yenilenen Ayvansaray Türk Mahallesi'nde hizmet verecek otel için iş birliği anlaşması imzalandı.Başkan Demir, "Burası tasarımcıların, İstanbulluların uğramak istediği önemli bir yer olacak" dedi.

Choice Hotels İstanbul'da iki otel daha açıyor!

Choice Hotels, 2016 yılının ilk çeyreğinde Güneşli'de Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey'i, Sütlüce'de ise Clarion Hotel Golden Horn'u açacak.

Choice Hotels International'dan İstanbul'a 2 yeni otel!

Choice Hotels International hızlı büyüme hedefiyle 2014 yılında girdiği Türkiye’de iki yeni otel açacak. Choice Hotels, 2016 yılının ilk çeyreğinde Güneşli’de Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey’i, Sütlüce’de ise Clarion Hotel Golden Horn’u açacak.

Golden Horn Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Horn Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Selvi ve Eren Can Şah Gü ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı.

golden horn haliç Haberi

golden horn haliç

Babaoğlu kendilerinin oteli inşa etmelerinin üzerine belediyenin 300 evi yenileyip depreme dayanıklı bir mahalle yapacağını kaydetti. Babaoğlu, Amplio olarak biri İstanbul Avrupa yakası, diğeri ise Asyada olmak üzere 2 otel daha açmak istediklerini kaydetti.
Hilton Worldwide Başkan Yardımcısı Didier Martin, Türkiyede Hilton zincirinin 20 otele ulaştığnı belirterek, 9 otel inşaat aşamasında. 4 yıl içinde Türkiyede 50 Hilton zinciri otel olacak diye konuştu.

Didier, 8 yıl önce İstanbulun da dahil olduğu bölgede çalışmaya başladığın hatırlatarak, İstanbul 8 yılda inanılmaz bir hızla gelişti. Şu anda oda fiyatları açısından kıyaslandığında Avrupanın büyük kentleriyle aynı fiyatlarda oda satıyoruz dedi.

850 kişilik istihdam yaratacak

Hilton olarak Türkiyede 850 kişilik yeni istihdam yaratacaklarını söyleyen Didier Martin, 2011de toplam yedi otel açtık. Yapımı süren 9 otel içerisindeki ilk açılış...