19 / 04 / 2024

Göle Gençlik Merkezi ne zaman bitecek

Göle Gençlik Merkezi ne zaman bitecek

Göle'de Şehit Uzmançavuş Tayfur Hançer İlkokulu ve Göle Gençlik merkezinin de temeli atıldı. Törenlere, Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Ardahan Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay da katıldı.

Başakşehir’in ‘ilk gençlik merkezi’ yükseliyor!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir yaşam merkezi inşa ettiğini açıkladı. Yapımına başlanan Güvercintepe Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

İBB’nin Bahçelievler'deki gençlik merkezi Diyanet Vakfı'na devredildi!

İstabbul Büyükşehir Belediyesi'nin Bahçelievler'de yaptırdığı gençlik merkezi binası Diyanet Vakfı'na devredildi. Binanın açılışı İstanbul seçiminden 3 gün önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılmıştı. 

Manisa Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Farklı mimari yapısı, müzik ve dans odaları gibi birçok donatının yer aldığı Manisa Gençlik Merkezi, açılış için gün sayıyor.

Bursa Büyükşehir'den yeni gençlik merkezi müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Görükle Gençlik Merkezi, törenle hizmete açıldı. 

Manisa Atatürk Gençlik Merkezi’nin inşaatı tamamlandı!

Manisa Sarıgöl’de Gençlerin kültürel ve sosyal anlamda vakitlerini en iyi şekilde geçirecekleri Atatürk Gençlik Merkezi’nin inşaatı tamamlandı.

İzmit Nebi Güdük Gençlik Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, Nebi Güdük Gençlik Merkezi'ni hizmete açtı.

İzmit Nebi Güdük Gençlik Merkezi yarın açılıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi Nebi Güdük Gençlik Merkezi'nin açılışını yarın gerçekleştirecek.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Gençlik Merkezi'ni tamamladı.

Görükle Gençlik Merkezi Eylül'e yetişecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, büyükşehir tarafından Görükle’ye kazandırılan ‘Gençlik Merkezi’ projesinin Eylül'e yetişeceğini söyledi.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nde son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıgöl’de hayata geçirdiği ve eğitimin yanı sıra sosyal faaliyetlerin de yer alacağı Gençlik Merkezi hizmete giriyor.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Sarıgöl ilçesinde inşaatına başladığı Gençlik Merkezinde çalışmalar artık tamamlanıyor.

Göle Gençlik Merkezi ne zaman bitecek Haberi

Göle Gençlik Merkezi ne zaman bitecek

Göle ilçesinde, Tahtakıran ve Çayırbaşı köyü içme suyu projesi ile Nilüfer Göle Sosyal Bilimler lisesi kız-erkek pansiyonu, TOKİ park, sentetik çim saha ve 500 kişi kapasiteli tribünün faaliyete geçmesi dolayısıyla tören düzenlendi. Tören kapsamında ayrıca Göle Şehit Uzmançavuş Tayfur Hançer İlkokulu ve Göle Gençlik merkezinin de temeli atıldı.


Törenlere, Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Ardahan Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Göle Kaymakam Vekili Mehmet Balıkçılar, Göle Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu, Özel İdare Genel Sekreteri Hakkı Özgür, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Göle merkez Nilüfer Göle Sosyal Bilimler kız-erkek pansiyonu önünde ki toplu açılış töreni öncesi açılışı yapılacak olan kamu yatırımları yerinde görüldü. Vali Ahmet Deniz, Milletvekili Orhan Atalay ve katılımcılarla birlikte ilk olarak Tahtakıran ve Çayırbaşı köylerine giderek,...