29 / 03 / 2024

Golfkent Al Beğenmezsen İade Et

Golfkent Al Beğenmezsen İade Et

Ankara’ya golf sahasını götüren ilk proje Golfkent’te, 250’ye yakın milletvekili, toplu alım gerçekleştirmek için görüşmelerini sürdürüyor

Golfkent, konutta evi beğenmezsen iade et dönemini başlattı!

Konutta da "al beğenmezsen iade et" dönemi başladı. Ankara'nın en büyük projesi Golfkent'te, kaparo yatıranlar bir ay sonra evden vazgeçerse parasını alabiliyor

Turizmde alarm zilleri çalıyor: Her beş otelden üçüne bankalar el koyabilir!

Turizm sektöründe alarm zilleri çalıyor. Bankalara olan borç 10 milyar dolara ulaşırken her beş otelden üç tanesine bankaların el koyabileceği belirtildi.

Migros'ta iki al bir öde kampanyası başladı! Yetişen üçer beşer kapıyor! İşte 27 Aralık 2022 fiyat listesi...

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini duyurdu. Migros'ta iki al bir öde kampanyası başladı! Yetişen üçer beşer kapıyor! İşte 27 Aralık 2022 fiyat listesi...

Ford Transit Minibüs'te düşük faiz fırsatı başladı! Son beş gün hemen alın! 25 Kasım 2022 fiyat listesi

Yeni bir Ford Transit Minibüs sahibi olmak isteyenler 30 Kasım​ 2022 tarihine kadar düşük faizlerden faydalanabilecek. Yeni bir Ford Transit almak isteyenler hemen alın, son beş gününüz kaldı. Peki Yeni bir Ford Transit fiyatı ne kadar? İşte 25 Kasım 2022 fiyat listesi.

Bakan Nebati, gıda ve enerji fiyat istikrarı için alınan beş önlemi açıkladı!

Fiyat İstikrarı Komitesi beşinci toplantısı Hazine ve Maliye Bakanı Nebati başkanlığında gerçekleşti. Bakan Nebati fiyat istikrarı için alınan beş önlemi açıkladı. 

Fuzul Beşiktaş projesi resmen başlıyor! Yapı ruhsatı alındı!

Fuzul Beşiktaş projesinde düğmeye basıldı. Proje kapsamında 48 adet konut ve 3 adet ticari üniteden meydana gelen 51 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatları 7 Haziran tarihinde alındı. 

Beşikdüzü kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Trabzon Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve TOKİ konut teslimlerini anlattı.

Beşiktaş Belediyesi, 2 öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Beşiktaş Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle iki öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti.

İBB'nin Beşiktaş'taki arsasına alıcı çıkmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 114 milyon liraya satışa çıkardığı Beşiktaş Fulya'daki arsasına alıcı çıkmadı.

Beşiktaş'ın alışveriş merkezi açıldı!

Süleyman Seba Kompleksi Beşiktaş Fulya Alışveriş Merkezi’nin açılışı,Beşiktaş Kulübü başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla gerçekleşti…

Adıyaman Beşpınar Vadisi'nde 4. etap çalışmaları başlıyor!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın yoğun gayretleri ile çok önemli bir aşamaya getirilerek etap etap hizmete sunulan Beşpınar Projesinde 4. etap çalışmalar başlıyor.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de 11 Nisan Pazartesi günü Bursaspor ile oynayacağı maçla hizmete girecek yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalarda sona yaklaşılıyor.

Trabzon Beşikdüzü'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

TRABZON'UN Beşikdüzü ilçesinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yürütülen çalışmalarda zemin etüdü ve sondaj çalışmaları gerçekleştirildi. Devam eden çalışmalarda ise arazi deneyleri yapıldı.

BEÜ Alaplı MYO'da yenileme çalışmalarında sona gelindi!

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı MYO kampüsünde sürdürülen yeniden düzenleme çalışmalarında son aşamaya gelindi. Kampüs içinde yer alan eğitim bloğu ile spor salonunda sürdürülen çalışmalar tamamlandı.

Golfkent Al Beğenmezsen İade Et Haberi

Golfkent Al Beğenmezsen İade Et

TURYAP, sahibi Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraki PORTAŞ olan 1 milyon 260 bin metrekare arsa üzerinde Ankara Golfkent’i inşa ediyor. 


Türkiye genelinde ve yurtdışında emlak alış, satış, kiralama hizmetleri veren Turyap, şu anda inşaatı süren projeler içinde arsası en büyük olan Ankara Golfkent projesini yürütüyor.1 milyon 260 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Ankara Golfkent projesi, arsa sahibi olan Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraki PORTAŞ ile birlikte inşa ediliyor. Ankara’ya golf sahasını götüren ilk proje Golfkent’e, Türkiye’nin birçok şehrinden ve Arap ülkelerinden talep gelirken, milletvekillerinin ilgisi de dikkati çekiyor. Şu anda görevini sürdüren ya da daha önceki dönemlerden 250’ye yakın milletvekili, projeden toplu alım gerçekleştirmek için görüşmelerini sürdürüyor. Turyap Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay ile Golfkent’i ve Ankara gayrimenkul piyasasını konuştuk.


İkinci etap...