18 / 04 / 2024

Gölmahal Sign of the City Awards

Gölmahal Sign of the City Awards

Yalçınlar Group, Türkiye’nin önde gelen inşaat ve gayrimenkul projelerinin ödüllendirileceği “Sign of the City Awards” yarışmasında, Gölmahal Müstakil Villa Projesi ile “Devam Eden En İyi Müstakil Konut Projesi” kategorisinde üç finalistten birisi oldu.

Sign of the City Awards’da finale doğru!

Gayrimenkul ve inşaat sektörüne farklı değerler katarak 6. yılına gelen Sign of the City Awards (SotCA) yarışmasında büyük finale yaklaşılıyor. SotCA, 100’ü aşkın başvuru alarak 2019'da da büyük ilgi gördü.

Sign of the City Awards'ta en iyi projeler seçildi!

Gayrimenkul sektörünü bir araya getiren Sign of the City Awards jürisi iki gün boyunca devam eden toplantılarla başvuruları değerlendirdi. En çok beğenen projeler, RE360 Gayrimenkul Buluşması kapanışında 11 Aralık’ta düzenlenen ödül töreninde açıklanacak.

Sign of the City Awards başvurularında son gün bugün!

Hürriyet’in öncülük ettiği, gayrimenkul sektörünü aynı çatı altında buluşturan Sign of the City Awards başvurularında son gün bugün…

Sign of the City Awards için başvurular başladı!

İş birliğinde bulunduğu kurum ve kuruluşlarla bu yıl gücünü daha da yükselten Sign of the City Awards (SotCA) için başvurular başladı. Gayrimenkul sektörünün en prestijli platformu olan yarışmaya, 4 Ekim’e kadar başvuruların yapılması gerekiyor.

Sign of the City Awards için başvurular başladı!

İş birliği yaptığı kurum ve kuruluşlarla bu yıl gücünü yükselten Sign of the City Awards (SotCA) için başvuruları başladı. Sign of the City Awards’a son başvuru tarihi ise 4 Ekim olarak açıklandı.

Sign of the City Awards için geri sayım başladı!

Türkiye’nin heyecanla beklediği Sign of the City Awards geri sayım başladı. Sektörün önde gelen profesyonellerinden ve konusunda uzman akademisyenlerden oluşan jüri, 2 tam gün boyunca gerçekleşen toplantılarla finale kalan Premium projeleri belirledi. 

5. Sign Of The City Awards'ta çalışmalar başladı!

Sign of the City Awards (SotCA) jürisi, 5. yılında ödüllerin sektöre yaptığı pozitif etkiyi anlattı...

Sign Of The City Awards sektörü ileri taşıyor!

Türk gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek için gerçekleştirilen Sign of the City Awards (SotCA) jürisi, 5. yılında ödüllerin sektöre yaptığı pozitif etkiyi anlattı.

Sign Of The City Awards ödülleri için hazırlıklar başladı!

Türk gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen Sign of the City Awards (SotCA) gayrimenkul ödülleri için ilk hazırlıklar başladı.

Gölmahal Evleri'nde 5.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi'nde yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Büyükçekmece Gölmahal Evleri'nde 4.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Alkent 2000 Mahallesi, Mehmet Yeşilgül Bulvarı'nda yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sign of the City’nin ödüllü projeleri Ankara’da!

Gayrimenkul sektörünün en prestijli organizasyonu olarak gerçekleştirilen Sign of the City Ödülleri (SotCA) beşinci yılında ilk sektör buluşmasını Ankara’da düzenlendi.

İşte Sign of the City Awards 2017 kazananları!

Sign of the City Awards geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Yarışmaya 68 kurum ve kuruluş, 156 başvuru yaptı.

Gölmahal Sign of the City Awards Haberi

Gölmahal Sign of the City Awards

Sektörün önemli isimlerini bir araya getirecek ve önde gelen projelerin ödüllendirileceği “Sign of the City Awards” 6 Kasım 2014’te Four Seasons Bosphorus Otel’de gerçekleşecek.

Uluslararası platformda da önemli bir yeri olan Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen "Sign of the City Awards”da 200’ün üzerinde başvuru içinden 135 proje yarıştı.

Tamamlanmış ve devam eden projeler olarak 2 ayrı kategoride ödüllerin sahiplerini bulacağı büyük finalde, Gölmahal Müstakil Villa Projesi, “En İyi Müstakil Konut Projesi” kategorisinde finale kalan üç proje arasında yer...