19 / 04 / 2024

Gölmahal villaları kampanyaları

Gölmahal villaları kampanyaları

Büyükçekmece Gölü kıyısında hayata geçirilen Gölmahal Villalarında, yılbaşına özel KDV kampanyası başlıyor. 31 Aralık tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında Yalçınlar Group, tüketiciler adına KDV'nin tamamını ödüyor. ..

Ankara Gökdemir Villaları Mart'ta teslim!

Akıllı ev teknolojisiyle hayata geçirilen Ankara Gökdemir Villaları'nda sona gelindi. Emre Gökdemir İnşaat imzası taşıyan projede teslimler Mart 2024'te yapılacak.

Gürgan Villaları satışta! Bodrum'a deniz manzaralı müstakil villalar geliyor: Yeni proje! 

Gürgan Villaları'nda satışlar başladı. Andema Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede, deniz manzaralı müstakil villalar yer alıyor. Peki Gürgan Villaları'nda fiyatlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tüketici Raporlarından tam not alan Honda Accord Mayıs'ta yine gündemde! Güvenli Accord kampanyaları ile sizi bekliyor

Honda Accord, hava yastıkları, kilitlenmeyi önleyici frenler, arka görüş kamerası ve uyarlanabilir hız sabitleyici, şeritten ayrılma uyarısı gibi güvenlik teknolojisi dahil olmak üzere bir dizi güvenlik özelliğiyle birlikte gelir. Honda Finans’ın sunduğu kredi kampanyalarını değerlendirebilirsiniz

Ziraat Bankası müşterisi olanlar acilen buraya göz atsın! Çok önemli bir duyuru yapıldı! Görmeyen kalmamalı!

Ziraat Bankası güncel kart kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Banka tarafından yapılan duyuruya göre bazı şartları taşıyan vatandaşlara 300 TL para verilecek...

Gülaylar altında sevgililer günü kampanyası başladı! Hemen hediyenizi alın! 7 şubat 2023 Gülaylar fiyat listesi

Binlerce kişi sevgililer günü için hediye arayışına başladı. 14 Şubat'a sayılı günler kala kampanyalar ve indirimler yakından takip ediliyor. Gülaylar altında büyük kampanya başladı.  Hemen hediyenizi alın!

Ziraat Bankası kredi kampanyaları neler?

Ziraat Bankası tüketici ürün paketi kapsamında ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi için müşterilerine özel fırsatlar ve düşük faiz oranları sunuyor. Ziraat Bankası’nın güncel kredi kampanyaları neler?

Sevgililer günü konut kampanyaları 2019!

İnşaat firmaları Sevgililer günü kapsamında birbirinden avantajlı kampanyalar düzenliyor. İşte Sevgililer günü konut kampanyaları 2019...

Güncel konut teşvikleri neler?

Hem konut sektörünü hem de konut almak isteyen vatandaşa kolaylıklar sağlanması için bir dizi uygulama güncel olarak yürürlükte. Konut kredisi faiz indiriminden tapu indirimlerine kadar 2019’da uygulanan güncel konut kampanyalarını Kredi Pazarı araştırdı.

Konutta dev kampanya 3 gün sonra başlayacak!

Sektör temsilcileri, kurban bayramını ardından son iki yıl içinde yapılan ‘güç birliği’ kampanyalarının dördüncüsü için kamuoyuna müjdeli haberler getirecek. 

Konutta kampanya bayramı başlıyor!

Sektör temsilcileri, kurban bayramını ardından son iki yıl içinde gerçekleştirilen ‘güç birliği’ kampanyalarının dördüncüsü için kamuoyuna müjdeli haberler verecek.

Anneler Günü konut kampanyaları 2018!

İnşaat firmaları projelerinde Anneler Günü'ne özel kampanyalar düzenledi. Projelerden ev alanlara pırlanta yüzükten mobilya çekine kadar birçok fırsat sunuluyor. İşte Konutta Anneler Günü kampanyaları 2018...

Gölmahal Evleri'nde 5.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi'nde yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Büyükçekmece Gölmahal Evleri'nde 4.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Alkent 2000 Mahallesi, Mehmet Yeşilgül Bulvarı'nda yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gölmahal villaları kampanyaları Haberi

Gölmahal villaları kampanyaları

31 Aralık tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında Yalçınlar Group, tüketiciler adına KDV'nin tamamını ödüyor. Pek çok ekstranın da fiyata dahil edildiği kampanyada ayrıca, tüketicilere bankasız 60 ay vade imkanı da sunuluyor. Gölmahal Villaları'nda fiyatlar şerefiyesine göre 1 milyon 495 bin dolar ile 1 milyon 595 bin dolar arasında değişiyor. Projede uzun vadede 120 aya kadar mortgage sistemi ile de ödeme...